Şimdi Ara

Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: onunkaresi Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
44.136
Cevap
447
Favori
2.626.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphone 11 iyi olmuş. Apple ın fp cihazı ve büyük ihtimalle en çok satan cihazı olacak. 600 dolarlık xr 6500 ise 700 dolarlık 11 7500-8000 civarında gelir. Bu fiyatlara telefon alınmaz. Ötv ve dolar kurunun yükselmesiyle 150 dolarlık çinli telefonlarını 2000 e zor alır olduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ben xra geçmeyi düşünüyorum , ama dediğim gibi bu arkadaşta olan instagramda hikayerlerde sonradan netleşme olayı canımı sıkıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sitede Xs'ler neden kaldırılmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan3156

Apple şirketini tebrik etmek istiyorum:
    -Bulut hizmeti ayağına müşterilerinin tüm foto ve kişisel verilerine ulaşabilemesine,
    -Tüm konuşma ve ortam seslerini adv-research ayağına kaydetmesine,
    -Touch-id ayağına tüm müşterilerinin parmak izlerine detaylı bir şekilde sahip olmasına (hatta id(kimlik) kelimesini açı açık kullanması en ağır ironidir.
    -Face -id ayağına tüm yüzünüzü 3D modellenmiş olarak depolamasına (apple kullanıcıları dünyanın herhangi bir yerinde Amerikan konsolosluğu önünden geçseler bile tüm kimlik bilgileri ile kameralardan tanınırlar)
    -Tüm yazışmalarınızı, klavyede dokunduğunuz tuşları, aramalarınızı, zevklerinizi, kişisel tercihlerinizi,okuduğunuz gazete ve mecmualardan siyasi kimliğinizi, alışveriş tercihlerinizi, cinsel tercihinizi, arkadaşlarınızı, sağlık durumunuzu, bankada ne kadar paranız olduğunu, tüm finansal bilgilerinizi, adresinizi, konumunuzu vs. her şeyinizi sizden daha iyi bilmesini.
    -Tüm bunları yaparken hizmet veriyorum ayağına para talep etmesini,
    -Dışarıdan herhangi bir program atılamadığı için hangi hizmetin ne veri alışverişi yaptığını denetleyememeniz en büyük handikap. Veri alışverişi denetimi en büyük güvenlik garantisidir. Kapalı bir sistemin buna izin vermemesi ve bunu güvenlik gibi göstermesi çok komik.
    Sonuç olarak Apple mühendilerine bir tavsiye mektubu yazmayı düşünüyorum. Apple watch lara şeker ölçüm özelliği getirsinler. Hem devrim niteliğinde olur hem de kan üzerinden bir çok ekstra bilgiyi de elde etmiş olurlar. Bu konuda eksik kaldıkları fikrindeyim. Yıl olmuş 2019 nasıl dna ve kan değerlerimiz aplle ın elinde olmaz. Kınıyorum kendilerini. Bunun için E-Nabız altyapısını kuran Microsoft firmasına muhtaç olmaları çok utanç verici bir durum.
    Hayal gücü iyimiş... Yazar olmayı düşünmelisin.

Son attığın mesajlar özet niteliğinde.

• ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    Devri bitti, artık sadece partner mağazalardan veya 3.parti satıcılardan bulabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: babadol

Me kadar ekran süresi verdiği de beni ilgilendirmiyor, ben bir Android hayranıyım, linux her zaman gönlümdedir, lakin artık bir cihaz alıp güvenle, istikrarla kullanmak istediğim için artık iPhone kullanıyorum, sanırım Android ve Ios bu konuda hep ayrı kalacak. Note 10 özelinde konuşmak gerekirse, yapamıyorlar, yani en üstün özelliklerin olması ki yok, o telefonu iyi yapmaz. iPhone üstünde bir özellik varsa, bilirim ki o özellikten en iyi şekilde faydalanırım, diğer markalarda bu yok, Sony sadece bir nebze başarıyor bunu ama onlar da satmayı bilmedikleri için süreklilik olmuyor.
    Note 10'un olmamış, yapamamışlar dediğiniz kısmı neresi? Kendi kullanım tecrübelerime göre en başarılı telefonlar note serileri. Android kullanıcıları arasında en sadık kullanıcılarda note kullanıcıları.

Iphone 11 pro ile Note 10+ kıyaslaması yaptığımda Iphone lehine bir unsur göremiyorum. Belki fotoğraftaki bu deep fusion dedikleri teknoloji bir fark yaratır onuda karşılıkle testlerde ve incelemerde göreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShortcutsMaster

Devri bitti, artık sadece partner mağazalardan veya 3.parti satıcılardan bulabilirsiniz.
    Teşekkürler. Peki orta hafızalı olan model kaç tl olacak bilginiz var mı?
  • Fİyatlar sızdırıldı yazıyor ama ?
    Eger gercek cıkarsa bile fazla sevinmeyin, devletimiz en kısa zamanda “gerekeni” yapar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    Pratik gösteriyor ki tahminlerde bulunmak gereksiz bir uğraş. Çıkış tarihlerine yakın güncel kur durumuna bağlı olacaktır (ki çıkış tarihi de belli değil henüz).

• 3gs'den beri iphone kullanıcısıyım çıkış haftası aldığım 128 7plus'ı kullanıyorum hala o dönemden beri tasarımda beni cezbeden hiçbir cihaz çıkarmadı Apple, elbette teknolojik olarak mevcut gen cihazlar (xs max gibi) benim cihazımdan baya üstündür ama bir türlü ilgimi çekmedi yani 2016 sonbaharından beri. Mevcut cihazımdan da sıkıldım artık ama 1 sene daha bekleyeceğim belki 2020'nin hatrına cezbolurum.
  • S10plus alin daha ucuz paraniz cebinizde kalir

• 3D touch neden kaldırıldır, ne gibi eksileri olucak acaba
  • Daha önce de fazla kullanmadıysanız hiçbir şey farketmeyeceksiniz

• Düz 11 'i ABD'den getirmek avantajlı olmaz mı ?

750 Dolar x 5,8 = 4.350 + 1500 (kayıt) = 5.850 TL.
  • Arka kamera tasarimi sanki resimlerde daha iyi duruyor ki, bu durum hic iyi degil :)

• Bir iphone kullanıcısı olarak apple teknolojiyi neden bu kadar geriden takip eder anlamıyorum.
    En basiti kamerada gece modu taa eski galaxy s4'de varken iphone yeni gelmesi nedir ya şaka gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ß@R!$

Sitede Xs'ler neden kaldırılmış?
    Üretim yok kaldırıldı , stokda ne varsa o artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

Hayal gücü iyimiş... Yazar olmayı düşünmelisin.

Son attığın mesajlar özet niteliğinde.

Alıntıları Göster
    Hayal gücü değil kesinlikle doğru

Geleceğin siber savaşları insan dataları üzerine olacağını birçok analistçi açıklıyor zaten.

Amerika neden Huawai yada diğer çin markalarına karşı ayaklanıyor , 5G yatırımı ve telefon satışı.

Düşünsene amerika halkının çoğu Xiaomi kullandığını bütün bilgileri hop çin e
  • Cihan kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.