Şimdi Ara

Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44.136
Cevap
447
Favori
2.626.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zavallı İngilizler, Brexit belirsizliğinden dolayı iPhone’lara yaklaşık olarak 50 dolar daha fazla ödemek zorundalar
    https://9to5mac.com/2019/09/11/uk-iphone-11-pricing/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi nasıl olsa 11 alamayacağız o konuda yorum yapmaya gerek yok. Ama benim dikkatimi başka bir şey çekti. İp8 ile ipxr arasında ABD’de 50$ fark var. İp8 ile ipxr arasında Türkiye’de ise 1500₺ fark var. 50$ nasıl hesaplanır hangi vergiler eklenir hangi kur baz alınırda 1500₺’ye dönüşür akıl alır gibi değil.

Yada 199$’lık Apple Watch hangi dolar kuru baz alınıyor da 1500₺ oluyor. Yine Apple yine kazık !

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mvn_ M kullanıcısına yanıt
    İphone 8 450 dolara inmemişmiydi? Sunumda 449 dolar yazıyordu diye hatırlıyorum. Xr ise 599 dolara inmiş. 8 pluslar 450 dolara inse şöyle 3500-4000 e alınabilse fena olurdu. Apple ın satışlarının düşmesinde bizimde çok etkimiz var. Öyleyse tr ye özel fiyatlandırma yoluna gitseler çok daha fazla satacaklar. Tr ye özel 100 dolar indirim yapsa bu direk 1000-1500 olarak yansıyacak ve kimse gidip bu fiyatlara apple varken huawei samsung vb almaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 11 Eylül 2019; 15:31:55 >
  • AGALAR ALABILIR ! ! !

11.000 AYIP DEGIL MI KARDESIMMMMMMMMMMMMMMMMMM
  • Fiyat tahminlerinizi alalım??
    11 pro max 11.999 tl olacak bence.

• ıphone 7 ile devam xs veya xs max artık ne kadar uyguna düşerse alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShortcutsMaster

Daha önce de fazla kullanmadıysanız hiçbir şey farketmeyeceksiniz
    örneğin bişeyler yazarken arada bir yanlış düzelteceğimiz zaman daha sert bastırıp imleci istediğimiz yere götürebiliyorduk
  • Boşluk (Space) tuşuna uzun basıp yapabiliyorsunuz hala.

• XS apple'ın sitesinden neden kalktı ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

XS apple'ın sitesinden neden kalktı ki
    satış politikası
  • BenGiDeR B kullanıcısına yanıt
    Birincisi işlemci, exynos diyince bana bir haller oluyor, kullananların önemli bir kısmı hep şikayetçi, ikincisi tasarım, köşeli telefon kullandım bir süre, illallah ettim, ayrıca düşünce eziliyor o kasa, hala alüminyum kullanıyorlar, üçüncüsü note gibi bir telefonda hala güvenli bir yüz tanıma yok, dördüncüsü batarya ömrü, telefona akü gibi batarya koyuyorlar ama mA/ekran süresi hala tatmin edici değil, dördüncüsü yazılım, Sony dışında akıcı bir Android deneyimi yaşamadım ki çok markanın amiral gemilerini deneyimledim. Şimdi diyeceksiniz ki bunlara mı takılıyorsun, ufak farklar bunlar. Bu telefon 10 bin lira, bir xs max ile kıyaslayınca günlük kullanımda, o zaman fark belli oluyor. Sadık kullanıcıların çoğu kalem ve sağlam reklam sayesinde sadık.

• Konu başlığına "Fakirler Giremez" yazar mısınız

• Yeni cihazlara aynı anda 2 farklı kulaklık bağlantısı yapılıyor değişik olmuş.

Face id yandan sağdan soldan da açıyor buda güze
    Özellikle 11 pro max da , 3 kamerayla da açı çekimi harika

Note 10 da bu yok
    S10 plus da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 11 Eylül 2019; 18:40:39 >
  • Adam neden senin ulkene kendi ulkesinden ucuza satsın ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: babadol

Birincisi işlemci, exynos diyince bana bir haller oluyor, kullananların önemli bir kısmı hep şikayetçi, ikincisi tasarım, köşeli telefon kullandım bir süre, illallah ettim, ayrıca düşünce eziliyor o kasa, hala alüminyum kullanıyorlar, üçüncüsü note gibi bir telefonda hala güvenli bir yüz tanıma yok, dördüncüsü batarya ömrü, telefona akü gibi batarya koyuyorlar ama mA/ekran süresi hala tatmin edici değil, dördüncüsü yazılım, Sony dışında akıcı bir Android deneyimi yaşamadım ki çok markanın amiral gemilerini deneyimledim. Şimdi diyeceksiniz ki bunlara mı takılıyorsun, ufak farklar bunlar. Bu telefon 10 bin lira, bir xs max ile kıyaslayınca günlük kullanımda, o zaman fark belli oluyor. Sadık kullanıcıların çoğu kalem ve sağlam reklam sayesinde sadık.
    yazdıklarınızın batarya hariç tamamı sübjektif yorumlardan ibaret. Köşeli tasarım sevmiyorum, işlemcinin adı exynos olunca bir garip oluyorum, android bana akıcı gelmiyor vs.
    siz iphonw istiyorsunuz bunun note'un olup olmaması ile bir ilgisi yok. batarya konusunda evet haklısınız note bataryası çook güçlü değil ama iphone'da değildi şimdiye kadar. yeni pro ile batarya kısmında iddialı görünüyor bakalım görürüz yakında.

iphone'dan androide geçmiş ve şu an note8 kullanan birisi olarak rahatlıkla söylebilirim ki note sadece kalemden ibaret değil. En basitinden çok sık seyahat eden birisi olarak otellerde herhangi bir smarttvte kablosuz bağlanıp ekranı yansıtabiliyor iptv, netflix, youtube vs takılabiliyorum. iphone'da mümkün mü? ya hdmi dönüştürücü adaptör ve hdmi kablo taşıyacağım ya da appte tv alıp yanımda bir de onu gezdireceğim. bu sadece bir örnek daha bunun gibi birçok unsur sayılabilir. dock ile herhangi bir monitör ya da tvya bağlayıp bilgisayar gibi kullanabilmek mesela.

• BenGiDeR B kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 7 sene Android kullandım, bu sene daha iPhone aldım. O yüzden asla iPhone yanlısı bir taraftarlığım yok. Öznel olarak nitelediğiniz yorumlarım kullanıcıların yorumlarından ibaret, forum forum gezip okuyorum bunları. Exynos performans, uyumluluk, enerji sarfiyatı olarak hem Apple, hem de Qualcomm işlemcilerin gerisinde. Bataryadan anlatmak istediğim de, o kadar büyük batarya koyulmasına rağmen şarj ömrü yetersiz, bu hem donanım, hem de yazılım kaynaklıdır. Ben Note serisini yere gömmüyorum, yalnız en üst düzey telefonların her özelliği çok iyi olmak zorunda, sadece tölere etmiyorum. Spesifik sorunlara hiç girmiyorum bile, Samsung bu konuda sabıkalı.

Ios gibi muhteşem bir işletim sisteminde saçma bir mantalite yüzünden bağlantıların bu kadar kısıtlı olması benim için de çok can sıkıcı. İşlerin legal ve güvenli olması için içe kapanık yapmışlar, bunu kullanımsal olarak tölere ediyorum, akışkanlıklarımı biraz değiştirip Ios sistemine ütüm sağladım diyelim.

• apple logonun orta kısıma alınması pek hoş olmamış sanki... orta üst kısımda daha güzel duruyordu inceleme videolarında farkettim göze hiç hoş gelmiyor arka tasarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahir0368

Fiyat tahminlerinizi alalım??
    11 pro max 11.999 tl olacak bence.
    bence de 11 ise 7899 civarı giriş yapabilir
  • bsliali kullanıcısına yanıt
    11 acaba alınabilir mi diye düşünüyorum.
    Nihayetinde xr 'nın devamı gibi bir model..
    Kafam karıştı

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.