Şimdi Ara

Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU] (2207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: m_kucukaksoy Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
44.129
Cevap
446
Favori
2.620.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 22032204220522062207
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iOS 16.2 kullanıyorum, ChatGPT yükleyin dedim desteklemediği için AppStore dan indiremedim. iOS 18 yüklemeye de korkuyorum, sorun yaşayan var mı son sürümde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt

3550 vermiştim troy a bırakırken daha bugün gidebildim almaya ama tamir olmadan geri gelmiş. Şarj soket yerinde darbe varmış o yüzden müdahele edemezlermiş. 26500 verirseninz sıfırını verelim dediler 😁😁😁 E niye bukadar zaman beklettiniz dediğimde ise yok kargo git gel çok sıra var anca bakmışlardır dedi Aldım telefonu çıktım. Nekadar istemesemde deji ye bakacam başka şans kalmadı ne yazık ki

Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU]

• UsualSuspecTR kullanıcısına yanıt
    Aslında tamire engel bir durum yok gibi ama işte Apple
    Voyaks öneririm hocam
    IPhone S 2020 için taktık Şimdilik sorun yok fakat daha 1 ay bile olmadı bakalım ne kadar uzun ömürlü olacak
    Taktığımızda cihazda iOS 17 vardı bilinmeyen parça uyarısı veriyor pil sağlığını göstermiyor 3. Yazıyordu evirgün cihazı 18.3 güncelledik şu anda pil sağlığını gösteriyor Tabii Muhtemelen sürekli yüzde yüzde kalacak
    Kardeşimin 2021 Haziran'da almış olduğu iPhone 11'inde sağlığı 72'ye düştü ama orijinal pil pahalı geliyor bilemedim ne yapacağız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bir şey merak ettim 26.500 verdikten sonra elinizdeki cihazı vermiyorsunuz değil mi Onlara ekstra olarak

Cihazı alıp yenisini veriyolar değişim kampanyası gibi oluyor

Woyaxta olur dejide sonuçta aynı marka. Bir samsung ve bir xiaomi de kullandık woyx ve deji yi halen problemsiz peformanslı kullanıyoruz ama iphone 11e kıyamamıştım orjinal olsun demiştim ama onada deji woyax takcam artık 😁

Elimizdeki cihazı vereceğiz üstüne 26.000 bilmem kaç TL verip 11 mi alacağız apple'dan😃

Nasıl ya...
    Şimdi siz elinizdeki iPhone 11'i verip üstüne 26.000 TL vereceksiniz Apple size yeni bir 11 mi verecek Nasıl iş bu😃

• 
Sayfa: önceki 22032204220522062207
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.