< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU] (2207. sayfa)

-
-
-
Aslında tamire engel bir durum yok gibi ama işte Apple
Voyaks öneririm hocam
IPhone S 2020 için taktık Şimdilik sorun yok fakat daha 1 ay bile olmadı bakalım ne kadar uzun ömürlü olacak
Taktığımızda cihazda iOS 17 vardı bilinmeyen parça uyarısı veriyor pil sağlığını göstermiyor 3. Yazıyordu evirgün cihazı 18.3 güncelledik şu anda pil sağlığını gösteriyor Tabii Muhtemelen sürekli yüzde yüzde kalacak
Kardeşimin 2021 Haziran'da almış olduğu iPhone 11'inde sağlığı 72'ye düştü ama orijinal pil pahalı geliyor bilemedim ne yapacağız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir şey merak ettim 26.500 verdikten sonra elinizdeki cihazı vermiyorsunuz değil mi Onlara ekstra olarak
Cihazı alıp yenisini veriyolar değişim kampanyası gibi oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Woyaxta olur dejide sonuçta aynı marka. Bir samsung ve bir xiaomi de kullandık woyx ve deji yi halen problemsiz peformanslı kullanıyoruz ama iphone 11e kıyamamıştım orjinal olsun demiştim ama onada deji woyax takcam artık 😁
Elimizdeki cihazı vereceğiz üstüne 26.000 bilmem kaç TL verip 11 mi alacağız apple'dan😃
Nasıl ya...
Şimdi siz elinizdeki iPhone 11'i verip üstüne 26.000 TL vereceksiniz Apple size yeni bir 11 mi verecek Nasıl iş bu😃
Güncellediniz mi hocam 16.1.2 sürümündeyim.DFU olarak güncellemeyi düşünüyorum şu an iniyor.
-
İyi kerizliyorlar insanları. Elimdekini çöpe atarım daha iyi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Burada takıldı kaldı ya. Pil ve ekran değişimi bir saatlik iş değil mi? 14 gündür neyi bekliyorum acaba?
-
Yasal süre var birak aşsin zaman dilimine girsin:))
Bugün geldi. 20 gün sürdü. (14 iş günü.)
-
Deneyiminiz nasıl hocam, pil değişimi sonrası performans artışı yaşadınız mı?
Ferahladım hocam. Sürekli kabloyla dolaşıyordum, şu an tek şarjla günü bitiriyorum resmen. Orijinalden şaşmamak lazım.
-
Süper hocam hayırlı olsun ben burdan sevindim. Sürekli erteliyordum bir iki haftaya ben de değiştireceğim gibi. Başka bir avantajı oldu mu, daha az ısınma veyahut daha az takılma gibi? Reddit'te kimileri yeni iOS versiyonlarına sıfır pil bile dayanmıyor, pil değiştirdim sadece ekstra 1 saat şarjım gidiyor vs diyorlardı böyle bir durum da yaşamadınız demek ki süper.
-
-
iPhone 11 tek güncellemede neden bu kadar düşmüş acaba
-
iphone 11 orjinal batarya değişimi ne zamana kadar değişim yapılabilir bir tahmin var mı bir gün çıkıp bu model için değişim bitti deniyor mu
sağlık 82 şimdilik memnun ediyor bir gün değişeceğim illaki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yasal olarak 5 sene temin etmek zorundalar sanırım ama fazlası tamamen Apple nin kafasına göre. Şuan hala sıfır 11 satıldığı için onu uzun süre yapamazlar sanırım 😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 22 Şubat 2025; 23:40:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X