Şimdi Ara

Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU] (2205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44.129
Cevap
446
Favori
2.620.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
30. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 22032204220522062207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Burada asıl olay kapalı şarj etme heralde, bundan sonra denerim artık teşekkür ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • erkutk84 kullanıcısına yanıt
    Bence 1 - 100 arası da önemli bence. Sürekli 20 - 80 arası şarj edersen 0 - 20 ve 80 - 100 arası batarya zamanla kullanılamaz hale geliyor. Yüzde 20 nin altına düşen telefon aniden kapanmaya falan başlıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    benim iphone 11 ile 5. senem olacak 2023 yılında haziran ayında pil sağlığı %84 ken değiştim apple serviste orijinal pil takıldı şuan pil sağlığı gene %84 e düştü bu normal mi

• manifestt kullanıcısına yanıt
    bence normal değil. ilk 3.5 yılda %100'den %84'e düşmüş. sonraki 1.5 yılda yine %100'den %84'e düşmüş. sonradan takılan piller düşük kalite mi oluyor acaba?

benzer bir durum philips marka traş makinemde olmuştu. traş makinesine amazon.com üzerinden orijinal yedek bıçak satın almıştım. satıcı ve gönderici amazon'du. yani sahte ürün gelmesi imkansız. traş makinesiyle gelen orijinal bıçağı 5 yıl kadar kullandım. 5 yıl sonunda eskiyen bıçak yerine orijinal diye aldığım bıçağı taktım, 5 yıl eski bıçak daha iyi traş ediyordu. oriinal yedek parça olarak satılan yedek parçalar sanki cihazın içinde gelen orijinalinden daha kalitesiz oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 31 Aralık 2024; 18:52:25 >

İki bataryanın da ekran sürelerini ve kararlılıklarını (aniden yüzdelik düşme vs.) kıyaslamak daha sağlıklı bence. "Pil sağlığı" ölçümleri maalesef gerçeği yansıtmıyor diye düşünüyorum.

• 2020 Haziran ayında alınma İphone 11 telefonumun pil sağlığı 72 ye düştü.4.5 yılda 28 kayıp var.Genelde 20-100 aralığında elimdeki 5w lık orjinal şarj aletiyle şarj ettim.Akşamdan şarja bıraktığım için hızlı şarj aletini alma ihtiyacı hissetmedim açıkçası.Ben 2.el almıştım telefonumu 2022 yılında.Telefonumda maalesef şarj hızlı bitiyor.Yan sanayi pillerde verim alan var mı?Galiba 1.5 senede cortluyor yan sanayiler.Telefonu satmak içinde bir sebep yok.Son model almak için bir sebepte bulamıyorum.Serviste sanırım 3500 tl fiyat orjinal pil.Yıl başıyla birlikte artar mı bilmiyorum.Orjinal çıkma bulsam belki onu taktıracağım bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akcam46 -- 31 Aralık 2024; 22:34:12 >
  • Akcam46 A kullanıcısına yanıt
    3500 tl çok yüksek sayılmaz. 4 sene dayanan bir pil için makul sayılır.

anladığım telefonunu seviyorsun sana tavsiyem orijinal batarya taktırmak en evantajlısı olur şu durumde en kötü telefon bile olmuş 7000 tl hem bu telefon en az rahat 3 sene daha götürür tavsiyem yeni orjinal batarya taktırman olur

Orjinal pili taktırırsam 3 yıl daha gider bence dediğiniz gibi.İnşallah Apple ios 19 uda verir.Aslında kendimde yapabilirim.Eski telefonum samsung A5 2016nın pilini kendim değiştirebilmiştim.Annemin emektar E5 inin keza ekranını sökebilmiştim fakat piyasada orjinal pil yok servis dışında olanda sahte Mecbur servise vereceğiz gibi.Bu işleri kendim yapmayı seviyorum açıkçası.Ablamın Samsung S24 ultrasını denemiştim.Telefon harbi güzeldi fakat kiremit gibi bir tasarım yapmışlar.11 in tasarımı ona göre çok hoş.Geçsem S24 ultra iyi bir seçim.Tasarımı hoşuma gitmiyor aslında.Çok kaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bize ios 18 gelmiş ios 18 i yüklemeye korkuyoruz ama gözlerimiz ios 19 unda gelmesinde ios 19 da yüklene bilir diye umutlanıyoruz

• 17.7 sürümününü kullanıyorum yüzde 73 e düşen iphone 11 telefonuma deji batarya taktırmaya karar verdim telefoncuya vermeden önce İ tunes dan yedek alsam beni 18.2 yüklemeye zorlar mı geri yükleme öncesi bilgisi olan var mı

• Merhaba,

Deji bataryayı hangi ilde ve ne kadara taktırdığınızı yazabilir misiniz?

bence iOS 19, 18'den daha iyi olabilir. sanırım Apple, iOS versiyonlarının geliştirmesini 2 yıla çıkarttı. iOS 17 aslında iOS 16'nın devamıydı. iOS 16 ve 17'yi 2 yılda zor toparlardılar. iOS 17.7 iyi ve sorunsuz bir güncelleme oldu. iOS 19 da 18'in devamı olacak ve umarım iOS 19.7 ile sorunsuz bir güncelleme yaparak iPhone 11 için final yaparız diye düşünüyorum. iOS 20 de iPhone 11'e gelmez sanırım.

Mevcut şartlarda 4gb ram yarı yolda bırakıyor zaten, böyle de gidecek gibi. Cihazı aldığım zamanki performansı ve keyfi alamıyorum 4 yıl sonunda. PC değil ki istediğin işletim sistemini, istediğin yazılım sürümünü kullanabilesin   Android'e geçeceğim herhalde telefonu değiştirmeye karar verirsem.

• Hugh Jackman kullanıcısına yanıt
    keyif aldığın zaman hangi iOS versiyonu yüklüydü iPhone 11'de?

Versiyonları net hatırlamadığım için ipsw.me'deki iOS çıkış tarihlerinden yola çıktım, iOS 16 dönemlerine kadar şikayetim olmadığını hatırlıyorum. Cihazım 11 Pro 64'lük, arkaplanda uygulama yenileme kapalı, iCloud yedekleme hariç tüm opsiyonlar aktif ve genellikle hafızamın yarısı dolu. Günün en iyi ihtimal yarısında mobil veri, tamamında Wi-Fi aktif. Tabii ki bu şikayetler 4 yılda sürekli okuyup yazmaktan yaşlanan hafızadan mı, hiç değiştirmediğim pilinin yeterli ve stabil voltajı verememesinden mi, yoksa sadece kötü optimizasyondan mı kaynaklanıyor bilmiyorum. Yakın zamanda temiz kurulum yaptım ancak bir gelişme olmadı. Bir tavsiyeniz var mıdır? Saygılarımla  

• Hugh Jackman kullanıcısına yanıt
    Pil sağlığı kaçta?

82 hocam. Ancak dediğim gibi doğru ölçtüğünü düşünmüyorum, cihazı aldığımda 10 saat civarı ekran süresi verebilirken şimdi 5 saat civarı alabiliyorum daha hafif kullanımla.

• hEDONİZMBALME H kullanıcısına yanıt
    hocam muğla da taktırdım 3500 mah deji batarta takıldı fiyat 2300 tl günde 5-6 saat ekran süresi ile günü zor tamamlarken şuan aynı sürelerde sarjım gün sonu %50 civarı kalıyor performans olarakta gelişme var ama tabi deji batarya ne kadar dayanıklı olur onu bakıp görücez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grkem_48 -- 14 Ocak 2025; 14:20:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 22032204220522062207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.