Merhaba, performans artışını en çok nerede yaşadınız? Hız, daha iyi ram yönetimi, stabilite vs. |
Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU] (2206. sayfa)
-
-
merhaba hocam, uygulama açılış hızları bir tık arttığını gözlemledim, ram yönetimi konusunda birden çok uygulama arka planda tutarken kasma sorunları bazen oluyordu şuan biraz daha iyi durumda diyebilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için, benim de pili değiştirmem gerekiyor ancak değmeyeceğinden çekiniyorum, bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hugh Jackman -- 16 Ocak 2025; 19:27:31 > -
ne demek rica ederim.Hocam ayarlar bölümünde bilinmeyen parça uyarısı var ve pil sağlığını göstermiyor deji bataryalarda bu konuyu sorun ederseniz orjinal batarya taktırmanızı öneririm. Bilginiz olsun bu konuda da 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uyarıdansa lisanssız pilin sorun yaratma potansiyelinden korkarım hocam. Voltaj düzensizliği, pilin şişmesi ihtimali gibi. Orijinal pilden yanayım ancak iki pil değişimi fiyatına 5000mAH'lı 8/256 Android'ler veriyorlar, orada işin içinden çıkamıyorum artık
-
haklısınız hocam o ihtimaller tabi ki var, sakınan göze çöp batar misali çok irdelemeyelim bence 😄 2-3 sene daha idare ederse yeni modele geçiş yapmak lazım ufaktan 11 serisi artık ömrünü dolduruyor artık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün Troy mağazasına 11 pro max için pil değişimine gittim . Amerika cihazı diye değiştirmediler. Bu ülke de vatandaş olmak rezillik . Amerika veya başka ülkeye Türkiye den alınma telefon götürsek bırakın yedek parçayı gerekirse komple telefonu değiştiriyorlar.
Son 1-2 aydir telefonun kamerasi kafayi yedi. Bir 1x modda iken bir turlu odaklanamiyor ve garip bir sekilde titriyor ve titreme sesi geliyor. Bircok kisinin de basina gelmis. Donanimsal mi yazilimsal bir sorun mu anlayamadim. Boyle bir sorun basina gelip de cozum bulabilen oldu mu?
-
Arkadaşlar selam, yaklaşık olarak 4 yıl 3 aydır iPhone 11 kullanmaktayım. Pil sağlığım %83. Ancak artık ömrünü doldurduğunu hissediyorum. Nedeni ise 1 günü rahat çıkaramıyor, şarjım çabuk biter diye telefonu daha az kullanma ihtiyacı hissediyorum. Eğer oyun oynayacaksam zaten 2. şarj kesin gerekiyor.
Tabi tek sebep batarya değil, yine fena gitmiyor şarj fakat teknolojik olarak da bir yenilik istiyor bünye. Bir de 6.1 yerine 6.7 inç geçmek istiyorum sanırım, nedense bu küçük geliyor artık büyük ekran denemek istiyorum. Yalnız benim için en önemli şey kamera değil batarya onu da söyleyeyim. Bu doğrultuda araştırma yaptım.
Araştırmalarım sonucu ya Pro Max modelleri ya da Plus modelleri tercih etmem gerektiğini gördüm. Pro Max’ler bütçe olarak aşırı pahalı geldi fakat 14/15 Plus’lar daha makûl gözüküyor. Düz iPhone modelleri kötü geliyor bana. 13 Pro Max önerileri de aldım fakat sıfır bulunamıyor sanırım.
Buraya kadar okuyan kaldıysa kısaca soruma geçeyim. 11’den sonra bu isteklerime göre hangi seriye geçilir? Hangi modelleri önerirsiniz? Teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bütçeniz ne kadar? Ayrıca şahsi fikrim mağazada gidip inceleyin. Ben de şubat 2020’de almıştım 11 ve aralıkta telefonu değiştirdim. Mağazada özellikle 16 plus gibi cihazların 60hz ekran kaynaklı en büyük olduğu için 11’e göre sanki takılıyor hissi verdiğini gördüm. Kişisel fikrim bu belki bu sizi rahatsız etmez. Ardından da bütçenize göre model belirlersiniz.
Hocam bütçe aşağı yukarı 15 Plus fiyatı diyebiliriz, fazlası çıkmaz. 60 Hz konusu ise şöyle ben hiç 120 Hz kullanmadım dolayısıyla tadı nasıl bilmiyorum :D 60 Hz olması batarya için avantaj sanırım. Mağazada deneyeceğim kesinlikle dediğiniz gibi. Siz hangi modele geçtiniz? Hem 120Hz ekran hem büyük ekran olursa Pro Max harici seçenek yok galiba bu da bir sorun.
Ben almışken bir aksilik olmazsa uzun yıllar kullanayım, yapay zeka destekleri ve kamera da iyi olsun diye 16 pm aldım. O yüzden dedim mağazada 16 plus incelediğimde gözüme takılıyor geldi 11’e göre. Evet şimdi 11 de takılıyor geliyor çünkü 120hz ekrana alıştım :)
Kaç gün sürer bu arkadaşlar? Hiçbir değişiklik yok günlerdir. (Ücretli ekran ve batarya değişimi - Troy Apple)
-
iOS 16.1 sürümündeyim artık 18 sürümüne geçsem mi diye düşünmüyor değilim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
batarya ve ekran ellerinde yokmuş demekki olsa enfazla 4 yada 6 saat sürerdi parça bekliyorlar
ben 18.3 deyim köyü bir yanını görmedim yeni özellikleri kullanmayacaksan neden telefonu cebinde eskitiyorsun ki en yeni hizmeti kullanmak senin de hakkın 2020 den beri iphone 11 kullanıyorum bir kere serviste batarya değiştim o kadar şuan 18.3 ü takır takır çalıştırıyor telefon zaten öyle ağır yük bindirecek özellikleri almıyor ki iphone 15 -16 ya veriyorlar onları
bize görsellik ve birazda tarz katıyorlar işlevsel özellikte veriyorlar
iOS 18.3 ile kaybolan akıcılık geri gelmiş, tavsiye edilir
-
17 Ocakta Sakarya Troy mağazasına iphone 11'i batarya değişimi için bıraktım 21 iş günü dediler ama burada tamirat değişim yok İstanbula gönderiyorlar. Dün aradılar gelip alabilirsiniz diye yani 30 Ocak tarihine göre 13 günde gidip geldi benim cihaz
Ne kadar ücret tuttu hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X