Benim en çok kullandığım Whatsapp çok takılma yapıyor. |
Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU] (2204. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ben de devamlı kullanıyorum fakat öyle kafaya takacak bir sorun yok. Açmada kapamada mesajları yukarıdan aşağıya hızlı kaydırmada falan bende sorun yok. Tekrardan şöyle göz attım sorun yok bence. Pilinizin seviyesi %80 altında mı? Ya da güç modunda mı kullanıyorsunuz? Bunlar da etken olabilir. Hız ve akıcılık konusunda iphone 13 ve üstü modellerle tabiki kıyaslanamaz ama kafaya takacak bir sorun yok bence.
-
Selam , arkadaşım da düz iphone 11 var benim de Samsung a32 cep telefonum var.
15 bin lira + Samsung a32 ile beraber satabilirim diyor sizce alınır mı değer mi iphone 11 için ?
-
hocam a32 5 bin deseniz ortalama +15 bin 20 bin eder
64gb sıfırı zaten 22 bin liraydı yanlış hatırlamıyorsam siz karar verin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam 128 GB ler şuan 27 bin falan , ikinci el piyasası temiz çalışanı 18 19 bin civarın da . Ben 3-4 bin kar da gibi hissetim kendimi çünkü a32 çok iyi fiyata gitmeyebilir o açıdan.
-
doğrudur yanlış anlamayın ben de ip11 kullanıyorum hala ilk günki memnuniyetim var ama şahsi fikrim 27 bin lira verecek olsam ip12 alırdım depolama sizin için ilk plandaysa şayet haklı olabilirsiniz ona bir şey diyemem
15 bine telefonu vermeden 11 alırsınız zaten. Hatta daha ucuza satan bile bulunur. Tabi cihazın 64GB olduğunu varsaydım 128 ise ve pil sağlığı yüksekse fena değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 10 Aralık 2024; 19:42:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar merhaba. iphone 11 128 gb kullanıyorum. pil sağlığım 73. ios 17.7 kullanıyorum. sizce ios 18'e geçmeli miyim? performans anlamında nasıldır? kasma donma yavaşlık vs yaşar mıyım?
-
geçme
teşekkürler
-
en az 4. sürüme kadar oturmasını bekleyin 14 gibi daha yeni serilerde bile yer yer performans sorunları oluyormuş ve pil sağlığınız çok düşmüş o kapasitede hiçbir sürüm stabil çalışmaz değiştirin bir an önce
quote:
Orijinalden alıntı: hayloften az 4. sürüme kadar oturmasını bekleyin 14 gibi daha yeni serilerde bile yer yer performans sorunları oluyormuş ve pil sağlığınız çok düşmüş o kapasitede hiçbir sürüm stabil çalışmaz değiştirin bir an önce
doğrudur hocam, ben en iyisi pili değiştireyim apple yetkili servisinde.
-
-
ben olsam 18.7'ye kadar beklerim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar tıpkı telefon kilitli iken kilit ekranında denetim merkezine ulaşılmasının engellenmesi gibi kilit ekranında telefonun tamamen kapatılmasının da engellenmesinin bir yolu yok mu?
Yani istediğim şu; telefonu kapatmak istersek Face ID isteyecek.
Böylece hırsızlık olaylarında hırsız telefonu kapatamayacak. Bul uygulamasından rahatça takip edeceğiz.
millet nerdesiniz iphone 11 telelefonları satıp değiştirtirdiniz mi yoksa herkes artık ümidi kestimi bu telefondan kimse kullanıcı deneyimini eklemiyor artık 🙄 ios 18 geçenler pişmanlık yaşıyormu iphone 11 eskimez candır
4 yıldır iPhone 11 Pro kullanıyorum. Hep en güncel iOS sürümünde kullandım, şu an da iOS 18.2 kurulu. Multitasking ve pil performansından memnun değilim. %82 pil sağlığı gösterse de cihazı aldığımda 10-11 saat ekran süresi verebilirken şu anlar daha minimal kullanımla 4-6 saat alabiliyorum. Pilini hiç değiştirmedim, değiştirmem de gerekiyor farkındayım ancak bulunduğum ülkede pil değişimi ücretiyle 5000 mAh'li Android cihazlar alınabiliyor
Gittiği yere kadar devam edeceğim, telefonumu seviyorum ve yeni iPhone'lar hâlen geçmeye değer özellikler/geliştirmeler vadetmiyor. Bugün cihazı güncelleştirmek istesem 16 PM yerine önce S24U'yı deneyim etmek isterdim.
-
yok. buradayız. iOS 17.7 ile devam. yalnız pil sağlığı %92'ye düştü. Telefonu alalı 3 yılı biraz geçti. bakalım aynı pil ile kaç yıl daha idare edecek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim 2,5 yılda pil sağlığı 84 olmuş, şarjı kullanma şekliniz nasıl 20-80 arası mı yoksa 100 e kadar dolduruyor musunuz?
genelde %1-%100 arası kullanıyorum. bazen de kapanana kadar bekliyorum. ama kapalı şarj ediyorum. bazen de erken doldurmam gerekirse %4-%5 civarında şarj ettiğim de oluyor ama yine kapalı şarj ediyorum. açık olarak çok nadir şarj ettim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X