< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU] (2203. sayfa)
-
-
Evet Apple yetkili servisi ve orijinal pil takılıyor. Ben telefonu verdikten 5 saat sonra aldım ama yoğunluk durumlarına göre değişebilir bu.
-
iPhone 11'in üstüne 18k koyulup 13'e geçmeye değer mi arkadaşlar? Yoksa pil değişimi yaptırıp 11 ile devam mı etsem?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
11 DEWAMKE
Arkadaslar pil sağlığı %80 e gelmiş . Sarjı cok hızlı eriyor. Telde donmalar kasmalarda oluyor . Garanti bitmesine 1.5 ay var . Göndersem pil değişimi olur mu bilen varmı . Birde kargoyla gönderebiliyoruz değilmi . Nasıl bir yol izlemem gerek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Garantiden pilin değişimi için sağlığın %80 den düşük olup (cihaz servis uyarısı veriyor olmalı) pil döngünüz 500 den az olmalı. Cihaz bunu sağlamıyorsa boşuna zaman kaybı olur. Bir ara denemiştim döngü sistemde 650 çıkınca gerisine bakmadılar bile.
Elimdeki 11 pro annemin emektar general mobile gm20 prosundan genel kullanım olarak daha yavaş hissettiriyor.
Bu da apple ın cihazların nasıl içinden geçtiğinin kanıtı olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yinede bi şansımı deneyeceğim bakalım belki değişirler hocam zaten 1 ay kalmıs garantisine
Bölüm sonu canavarı gibi cihaz bu 11 .
Sokakta 100 iphone cıhazın ellisi iphone 11
Taş mübarek
Hala o kadar iyi satıyor ki cihaz geçen baya şaşırmıştım. Hala 22-24 bin liralara iPhone kullanmak için sıfır 11 alan tonla insan var, son zamanlarda insanlar daha çok 13 tarafına kaydı ama 11 satışları hala yüksektir bence. Zamanında deli gibi satması ve bu sebeple ikinci el veya yenilenmiş cihaz olarak alanları saymıyorum bile.
Aynen oyle .
bizde hala 11 DEWAMKE :)
5 senedir düz 11 kullanıyorum aldığımdan beri ilk defa geçen sene güncelleme yaptım, cihaz yağ gibi akıyor arada şaşırıyorum 5 senedir hala teklemeden çalışıyor.
Daha hızlı bir telefonla kıyaslayınca yavaşlığını anlarsınız.
tabiki de daha hızlı cihazlar var onu kastetmedim peder de 15 pro var tek isteyeceğim şey 120hz ekran olsaydı iyiydi, ama günlük kullanımda hiç yavaş demedim 11 için
Şuan A13ün yavaşlığını günlük kullanıcının kolay kolay anlayabileceğini sanmıyorum, birkaç sene sonra farkı iyice anlaşılmaya başlar ama.
Ben de geçen bir süre SE 2020 kullandım A13 çip ve 3GB RAM var cihazda, hız olarak hala hiçbir sorunu yok cihazın sadece işlemci zorlandığını belli ediyor biraz (ısınıyor) ve bu pil tüketimine de yansıyor haliyle.
arkadaşlar mrb, bir Android kullanıcısı olarak basit bir sorum var cevaplarsanız sevinirim..
babam iphone 11 aldı kendine ama 1 gün bile kullanmadan telefonu bana verdi kendisi tekrar eski iphone 8ine döndü
bende iphone kullanmak istemiyorum kutusunda duruyor elden cikaricam
yalnız şöyle bir sorun var babam kendi eski telefonunda kimi arasa yada fotoğraf çekse bu yeni aldığı iphone da görünüyor
şimdi bu telefonu fabrika ayarlarına mi döndürmem gerekiyor? fabrika ayarlarına döndürsem onun şu anda kullandığı iphone 8deki verilere birşey olur mu
Olmaz sıfırlayın
herhangi bir silme uyarısında telefondan sil diyin iclouddan sil derseniz tüm buluttan siler
apple hesabından çıkış yapıp teli sıfırlayın
anladım icoloud da işim yok yani direk , yada önce apple hesabımdan çıkış yapicam sonra ayarlardan>genel>iphone sıfırla
teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gael -- 3 Aralık 2024; 19:27:15 >
Şu an son güncel ios ile telefon yağ gibi akıyor bence. Bazen uygulamalarda anlık takılmalar ve açılışlarda güncel iphone lara göre daha geç açılması harici genel kullanımda kesinlikle sorun yok. 5 yıl oldu alalı, pil durumu %83. Aynı tarihte xiaomi alan arkadaşın telefon öldü mesela. Hala kullanmaya devam ediyor ama günde 3 kere kitleniyor telefonu. Ana ekranda gezinirken kasılmaktan telefona bakılmıyor. Aldığı zaman telefon yağ gibiydi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X