Şimdi Ara

Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU] (2196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44.037
Cevap
457
Favori
2.611.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21942195219621972198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU]
  • ChiefOfficer kullanıcısına yanıt
    Benim de aynı şekilde değiştirmeyi düşünüyor musunuz
  • chuckchucky kullanıcısına yanıt
    şu an hala idare ediyor o nedenle değiştirmeyeceğim. ancak dışarıda çok vakit geçirsem, şarj etme imkanım da kısıtlı olsa kesinlikle değiştirirdim.
    Bende cihaz kasıyor bataryanın sağlığıyla ilgili sanırım
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    direk 17.7 ye geçebilir miyiz acaba yoksa 17.6 dan sonra mı geçilir
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt
    en son sürüm neyse direkt ona geçebilirsin.
    sen yoğun kullanıyorsun sanırım. ben senden 1 yıl sonra (kasım 2022) satın aldım. pil sağığı %95 ama ilk zamankine göre daha çabuk bitiyor pil, onu hissedebiliyorum. ama kasma yok. iOS 15.7 yüklü olmasına da bağlı olabilir.
  • Temiz kurulum yapıp memnun kalan var mı? 4 yıldır aynı sistemin üzerine koyarak devam ediyorum arada resetleyesim geliyor.
    hocam yoğun kullanıyorum özellikle gün içinde arabada şarjdayen kullanmanın çok etkilediğini düşünüyorum
  • Selamlar 11 Pro Kullanıyorum 15.6.1 var 17.5.1 gelmiş kurulum yapmayı düşünüyorum tavsiyesi olan varmı Pil 83 birde yapacak olursam temiz kurulum nasıl ilk defa İphone kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hugh Jackman

Temiz kurulum yapıp memnun kalan var mı? 4 yıldır aynı sistemin üzerine koyarak devam ediyorum arada resetleyesim geliyor.

Sıfırdan 17.5.1 kurdum. Cache temizlenmesi haricinde gözle görülür bir fark yaşamadım, zaten tek sıkıntım ramin yetmemesi ve buna bağlı bazı işlemlerde yavaşlamaydı. Fark olmadığını görünce kendi yedeğime döndüm, cache de yedekle gelmediği için işime geldi. Ciddi bir yazılımsal sorun yaşamıyorsanız gerek yok gibi.

• Anatolian08 A kullanıcısına yanıt

Tavsiyem pil değişimi olur herhalde hocam cihazı aldığımda 10 saat civarı ekran süresi alırken şimdi %82 sağlıkla (net ölçmüyor) 5-5.5 saat ekran süresi alıyorum. Benim gibi arada ramden/yavaşlamadan çekiyorsanız imkanlarınız dahilinde değişime de gidebilirsiniz. 15.6.1 eskidi, güncele geçmemek için bir sebep yok bence. Her zaman güncel sürümü kullandım ve bir pişmanlığım olmadı. Saygılar.

• Anatolian08 A kullanıcısına yanıt
    17.6 çıkmasına az kaldı bence bekleyin ve dfu mod ile temiz kurulum yapın hocam ben de 17.6’yı bekliyorum
  • arkadaşlar bu telefon kaça satabilirim(128gb) birkaç saatlik kullanımı var ve kutuya tekrar konuldu..
    babam almış ve kullanamadı(büyük ve ağırmış eski iphonunu kullanmaya devam edecekmiş)bana verdi ama bende Androidciyim iphone alışkanlığım yok ios evrenine girmek istemiyorum bunu satıp s24 almak istiyorum..

alırkende bize sormadan aldı biraz da kazık yemiş 10gun önce 27.5 fiyata almış
    haliyle daha düşük fiyata satmam gerekecek..
  • gael kullanıcısına yanıt
    keşke almadan önce eline alıp bir baksaydı. ağır ve büyük geldiğini parayı vermeden önce anlayıp satın almazdı. neyse artık biraz zararla satarsınız ama piyasasını bilmiyorum. sahibindenden fiyatlara bakın bence.
    biraz yaşlılığından faydalanıp satmışlar birazda arkadaşına güvenip almış
    sonra pişman olmus ama geri vermek istememiş oğluma veririm o kullanır diye
    büyüklükten öte şu ekranın altındaki fiziksel tuş olmamasına alışamadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gael -- 14 Temmuz 2024; 21:39:35 >
  • gael kullanıcısına yanıt

SE 3 var şuan bir tek tuşlu olan. 27.500'e resmen dolandırmış kim sattıysa. Tabi 64 GB olduğunu varsayıyorum. iPhone 12 bile 26 bin TL şuan.

• Merhaba. Turkcell'den TT'ye geçtim. WhatsApp bildirimleri gelmiyor. WhatsApp'ı açınca mesajların hepsi birden geliyor. Öncesinde Turkcell ve Vodafone da kullandım, onlarda olmuyordu böyle bir durum. Nasıl düzeltebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kef14 -- 16 Temmuz 2024; 13:47:23 >

kasım 2022 de aldığınız telefon %95 baya iyi çok kullanmıyor musunuz? Eğer uygunsa ekran süresi saatini gösterir misiniz?

• 17.2.1 sürüm kullanıyorum.

Ekran süresi analizi kapalı.

Arka planda uygulama yenileme kapalı.

Pil sağlığı %74

128gb

9 Kasım 2020 de satın aldım.

6-7 ay mobil uygulama test cihazı olarak kullandım.

Ekran süresini paylaşıyorum.

Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 21942195219621972198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.