Şimdi Ara

Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU] (2197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44.133
Cevap
447
Favori
2.624.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21952196219721982199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Az kullanıyorum. Yalnız dünden beri bir sorun oluştu. Şarj yüzdesi 83 ün üstüne çıkmıyor. Pilde veya kalibrasyonda bir sorun çıktı sanırım. Pil sağlığı hala 95 gösteriyor ama 83'dem fazla şarj olmuyor. kapalı şarj ederim telefonu. Bir defa da açık şarj edicem bakalım düzelecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 23 Temmuz 2024; 20:47:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    isterseniz bir deneyin

Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • H.C.G kullanıcısına yanıt
    Yüzde 1 e kadar bitirip kapatmadan bu şekilde yapacaktım ama kapanana kadar bekleyip yapayım o halde.

yaptım ama işe yaramadı. telefon açıkken en fazla %80'e kadar şarj etti. %80'den sonra takılı kaldı. Telefonu kapattım, bu defa da %83'e kadar şarj etti. 83'den yukarı çıkmıyor. ama birşey dikkatimi çekti. %1'deyken pil çok uzun süre dayandı. sanki %100 ile %83 arasını %1'de harcıyor gibi. bir dengesizlik var.

bir sonrakinde de bunu deniycem ama düzeleceğine pek umudum yok:

https://istyle.ae/blog/how-to-calibrate-your-iphone-battery-in-4-easy-steps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 27 Temmuz 2024; 0:37:51 >
    Zamanında benimde bozulmuştu. %20 sarj varken telefon kapanıyordu. Aslında sarj %1. Kasılmasından anlıyorsunuz ancak doğru göstermiyordu. İnternette yazılan kalibrasyonları hep denedim düzeldi.

• hardcrss kullanıcısına yanıt
    yukarıda linkte paylaştığım yöntemde pil bitip kapandıktan sonra en az 3 saat telefonu kapalı şekilde bekletin, hatta yapabiliyorsanız geceden sabaha kadar kapalı bırakın ki içindeki pil tamamen bitsin denmiş ama bu şekilde lityum pilleri kapalı bekletmek pile çok zarar veriyor diye okumuştum başka bir yerde. kararsız kaldım açıkçası 3 saat kapalı bekletmeye.

Hiçbirşey olmaz. Öyle olsa herkesin telefon çöp olur.

iPhone'u sıfırlarsam bu sorun düzelir mi acaba? iTunes ile macbook'a yedek alıp telefonu sıfırlayıp yedekten geri dönebilirim.

bence düzelmez
    Sorununuz pil Kalibrasyonu gibi gözüküyor
    Telefonun şarjını bitirdikten sonra şarja takmadan önce açık kullanmayı deneyin bakalım ne kadar süre açık kalacak
    Uzun süreler falan açık kalıyorsa eğer zaten gösterdiği yüzde oranı doğru değil
    Ama tabii ki de önemli verileriniz yoksa yedekleriniz tamamsa
    Cihazı sıfırlamayı deneyebilirsiniz tabii ki tekrardan geçmiş olsun

dün yüzde 1'e düştükten sonra uzun süre pilini bitirmeye çalıştım. baktım bitecek gibi değil, Geekbench açtım. 1 defa CPU test yaptım. şarj hala bitmedi. bir de GPU test yaptım. GPU testin ortalarına doğru telefon kapandı en sonunda.

• 11 in kamerası 12 den daha mı iyi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    3 saat bitmiş halde bekleyip tekrar şarj ettim. Yine yüzde 80 i geçmedi. Bir defa da kapalı şarj ettim. Yaklaşık 1.5 saat daha kapalı şarj oldu ve yüzde 100 e çıktı şarj göstergesi. Ama pil sağlığı yüzde 95 den 94'e düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 31 Temmuz 2024; 22:52:36 >
    farklı bir adaptörle denediniz mi peki?

Hayır. Elimde sadece 1 tane orijinal 20W şarj aleti var. Sorun düzelmiş olabilir. Şarjı bittiğinde normal şarj etmeyi deniycem. Bakalım ne olacak

👍 tamamdır

Düzelmiştir artık o.

• Kocaeli'de iPhone ön cam değişimi yaptırabileceğim güvenilir bir yer bilen var mı? Yakın çevre olsa da olur.

• 
Sayfa: önceki 21952196219721982199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.