ios 15.3'den 17.6 ya dfu ile geçmek zorunda kaldım. Birkaç hafta sonra deneyimlerimi aktarırım. |
Bildirim
ios 15.3'den 17.6 ya dfu ile geçmek zorunda kaldım. Birkaç hafta sonra deneyimlerimi aktarırım. |
16.7.2 deyim bende hocam.İlk görüşleriniz nedir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Telefon 2,5 yıldır hiç sıfırlanmamıştı. Dfu ile 17.6 kurdum şuana kadar bu aa 17miş dediğim bir şey olmadı. Aynı hız aynı kullanım şeklinde şuanlık. |
Ben otadan indirdim şarj daha iyi gibi.Onun harici aynı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 7 Ağustos 2024; 18:21:17 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Havanin etkisi etkili olabilir genelde %80 sonrasi yavaşliyor.Hiç bi zaman 100 yapmadi 80-90 arasi cekiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Batarya yüzdesi kaç.? Yazilim yada hava etkisidir hocam takma %80-90 oldumu cek zorlama < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 9 Ağustos 2024; 10:21:40 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Cihaz kaç senelik dogru değeri göstermeyebilir şu pc baglanip değeri gösteren program var ismini unuttum 14-15 sayfasinda bulursun,takip değerini yazar ordan kontrol ettir büyük ihtimal ile 80 altina düşmüştür < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |