Şimdi Ara

Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU] (2198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44.037
Cevap
457
Favori
2.611.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21962197219821992200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ios 15.3'den 17.6 ya dfu ile geçmek zorunda kaldım. Birkaç hafta sonra deneyimlerimi aktarırım.

• cabbar.ağa kullanıcısına yanıt

16.7.2 deyim bende hocam.İlk görüşleriniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akcam46 A kullanıcısına yanıt

Telefon 2,5 yıldır hiç sıfırlanmamıştı. Dfu ile 17.6 kurdum şuana kadar bu aa 17miş dediğim bir şey olmadı. Aynı hız aynı kullanım şeklinde şuanlık.

• cabbar.ağa kullanıcısına yanıt

Ben otadan indirdim şarj daha iyi gibi.Onun harici aynı.

• orjinal kablo ve adaptör şarj doldurmada biraz sıkıntı var ortalama 90 sonrası çok çok yavaş hatta duruyor gibi oluyor ve şarjdayken 90-98 arası geri düşme-artma azalma oluyor neden yapabilir, ne yapabilirim

17.6 ile ilgisi olabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 7 Ağustos 2024; 18:21:17 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt

Havanin etkisi etkili olabilir genelde %80 sonrasi

yavaşliyor.Hiç bi zaman 100 yapmadi 80-90 arasi cekiyorum

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    kabloda hiç deforme yok aslında başka deneyebileceğim kablom da yok inşallah bataryadan değildir de yazılımdandır

Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 7 Ağustos 2024; 20:5:44 >

Batarya yüzdesi kaç.? Yazilim yada hava etkisidir hocam takma %80-90 oldumu cek zorlama

• hardcrss kullanıcısına yanıt
    Tam düzelmedi ama işimi görüyor. Sonuç olarak durum şöyle:

Telefonu kapalı şarj edince %100'e kadar doluyor.

Telefonu açık şarj edince %80'den fazla şarj etmiyor. İyileştirilmiş şarj özelliği daha önce açıktı. Ondan olabilir diye kapattım ama yine %80'den fazla şarj etmiyor. İyileştirilmiş şarj özelliğini kapattığım halde sanki bir şekilde bu özellik açık kalmış gibi %80'in üstüne çıkartmıyor. Çok ilginç.

Neyse telefonu kapalı şarj ettiğim için benim için büyük bir sorun deği ama yine de ilginç bir durum.

Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 9 Ağustos 2024; 10:10:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

bu durum ne zamandan beridir var? bende de benzer bir durum oluşmuştu. Kısmen çözebildim.

Bendeki durum iPhone 11'i açık olarak şarj ettiğimde %80'in, kapalı olarak şarj ettiğimde %83'ün üstüne çıkmıyordu. Pil kalibrasyonu yapınca kapalı olarak %100'e kadar şarj edebilir hale geldim ama açık şarj ederken hala %80'in üstüne çıkmıyor. Bu arada iyileştirilmiş şarj özelliği kapalı. Bu konuyla ilgili birkaç mesaj atmıştım. Son 1-2 sayfadaki yazılarımı okuyabilirsin detaylı bilgi için.

Pil kalibrasyonu yaparsan sorun çözülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 9 Ağustos 2024; 10:21:40 >
    yüzde 93 gözüküyor hocam

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    anlattıklarıma ek olarak kalibrasyon amacıyla dün akşam bataryayı tamamen bitirip şarja taktım ve telefonu yeniden kapattım sabaha kadar ortalama 9 saat şarj oldu sabah telefonu açtım 100 olarak açıldı ama 99’a düşerek wp filan bakarken 4-5 dk içinde 92 lere kadar düştü yine

pil tamamen bitip telefon kapandıktan sonra telefonu en az 3 saat kapalı olarak beklettikten sonra şarja takıp %100'e kadar şarj etmeyi denedin mi?

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    3 saat değil ama 2 saat beklemiştir

Cihaz kaç senelik dogru değeri göstermeyebilir şu pc baglanip değeri gösteren program var ismini unuttum 14-15 sayfasinda bulursun,takip değerini yazar ordan kontrol ettir büyük ihtimal ile 80 altina düşmüştür

bir ara bakayım hocam, aslında batarya gayet iyi gidiyor sanki batarya sayacında problem var gibi, belli yüzdelerde uzun süre bekleyebiliyor hatta yüzde bire kadar kapanmıyor

• hardcrss kullanıcısına yanıt
    senin telefonun iOS 17 sonrası kötü durumdaydı yanlış hatırlamıyorsam. 17.6.1'den çoğunluk memnun gibi. sen 17.6.1 kurdun mu? birşey fark etti mi telefonunda?

• Mümkün oldukça güncelleme yapmıyorum

• Güncelleme geldikçe cihaz çöpe dönüşüyor

• Türk_Yıldızları kullanıcısına yanıt
    şimdi güncellemezseniz 18 çıktığında bir daha yükleyemeyeceksiniz, 18’e güncellemeniz gerekince asıl ip11 o zaman çöp olacak benim fikrim

ben de ne zamandır 15’teydim sırf bu yüzden geçtim 17 finale

• 
Sayfa: önceki 21962197219821992200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.