Yahu hocam 12 ile fiyat farkı bu kadar azken neden 11 neden neden < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU] (2200. sayfa)
-
-
11 Pro ile 18 beta 6'dayım. Gayet stabil.
-
Ne telefon be eskimiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
11 tıpkı 6S modeli gibi efsane bir model oldu. Daha 5-6 sene daha gider. Yalnız bu telefonun kamerası harbiden çok iyi. Kamerası şimdiki modellerden aşağı kalmıyor.
-
Ilk ciktiginda 8 bin tl ye 256 gb almistim ekranini begenmeyip satip xs max 512 aldim 4 yil kullandim 2 ay once sattim bugun 11 128 siyah aldim vatan dan 24899 tl ye ekonominin şaha kalkmasindan olacak 5 senede telefon neredeyse 4 kat artmis. Simdi neden bu model diye soran arkadaslar olacak sebeplerini siz sormadan siralayayim.
1- 25 bin tl bandinda en ucuz iphone
2- iphone 12 batarya ve isinma sorunu oldugu icin almadim
3- iphone 13-14-15 ne kadar guzel telefonlar olsa da 60 hz ekran yuzunden kesinlikle o paralari haketmiyor.
4- Kamera benim icin hic onemli degil. Ayrica kamerasi gayet yeterli normal bir kullanici icin
5- 2 aydir surekli 12-13-14-14 plus-15-15 plus a kadar ciktim alayim dedim ama zaten fiyat ucmus almisken pro promax al dedim daha sonra cokca isinma batarya sorunu okuyunca bu paralari vermeye gerek yok diye 12 de baya dusundum hatta aldim iade ettim. En son bugun 11 128 modelinin benim icin normal kullanimda yeterli olacagini cikacak olan duz 16 ninda buyuk olasilikla 60 hz ekranla gelecek olmasindan hareketle gittim bu cihazi aldim.
6- elimde watch airpods ipad mac oldugu icin bir adet iphone olmadan ekosistem fena bozuldu bir sebepte bu yuzden en dusuk modeli aldim. Ayni zamanda samsung ekosistemi kurdum son 6 aydir kullaniyorum aktif olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crepeer39 -- 2 Eylül 2024; 22:16:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Memnunsan güle güle kullan hocam onun bunun ne dediğini aldırma
Saol hocam tsk ederim. Ben ozellikle yazdim almak isteyen kisiler icin bir fikir olsun. Cunki bu cihazi heryerde herkes cok asagiliyor. Alinir mi alinmaz mi diye insanlara cok baski var okuyorum forumlarda. Bunlara hic gerek yok. Her ekosistem denenip kullanilmali ki insanlar hangisinde daha rahat hissediyorlarsa secim yapabilmeli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Apple'ın işlemci, yazılım ve entegrasyon konusundaki muazzam başarısı diyebiliriz. A13 Bionic birçok temel ihtiyaçlar için yeterli. Video render almak veya extrem oyunlar için çok ideal olmayabilir ama gündelik işler, uygulamalar ve iOS sürümlerini kolayca kaldırabilecek güce halâ sahip.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 2 Eylül 2024; 22:22:53 >
En çok ekranından dolayı aşağılanıyor onun dışında bir sıkıntısı yok 6. Yaşından gün alacak halâ canavar gibi çalışıyor ve kamerası iş görüyor. Yeni orta ve orta/üst segment android telefonların hiçbiri iPhone 11'in çektiği videoyu çekemiyorlar ön/arka ikisinde de 4K/60 çekim yapamıyorlar ve 2 senede akıcılıklarını kaybediyorlar iPhone 11 halâ akıcı
Kesinlikle haklisin. Normal kullaniciyi uzmez. Örnek vermek gerekirse benim bacanağa 2016 eylul ayinda 6s plus 128 gb aldik şu anda hala kullaniyor bir defa pil degistirdi. Hala ona yetiyor. Bu iş biraz bana hangisi yeterli diye sorup objektif cevap verebilmek. Elimde ipad pro 2020 1tb simli model var gecen aksam gurgenclerde ipad pro 2 tb simli m2 model 35 bine dustu almak uzereyken boyle bir kendimi silkeledim napiyorsun oglum elinde var ya sanki bununla ne yapiyorsun da bunu alip ne yapacaksin deyip kendimi dizginledim. Gerek yok fazlasina ve bana yetecek olan ne. Bunlara durustce cevap verirsek belki en dusuk model android ios cihaz bile yeterli olabilecek. Herkese saygilar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crepeer39 -- 2 Eylül 2024; 22:29:18 >
2019 yilinda ilk aldigimda bende o yuzden satmistim zaten simdi ki aklim olsaydi eşime verirdim. Yapcak bisey yok. 6 aydir samsung ekosistemindeyim en ince noktasina kadar artik hakimim samsung ekosisteminin artisiyla eksisiyle kullaniyorum. Imkani olan herkesin bu sekilde deneyimleyip karar vermesi cok iyi olur. Kavga gürültüye gerek yok. Iki sistemde kendine özgü guzellik ve aksakliklari var.
İlk çıktığı gün almıştım bende. Şuan yavaş yavaş kasmalar kitlenmeler başladı Sizdede oluyor mu bu sorun.
Birde 64gb olmasına rağmen 10gb ios, 7gb sistem verileri kullanıyor. Bunu azaltmanın yolu yokmu
-
Hocam,kasma donma vs pil etkisidir,eğer kullanmaya dvm edicek isen pilini orjinal ile değiştirip cihazi sifirlayip sil baştan güncel sürümü yükleyin kullanmaya dvm edin.O boyuta vs takmayin cihazi kapatip acinca 2.5gb boşaldi
Pil 2 yıldır %75lerde. Aldığım günden bu yana hep hızlı şarj gördü. İlk yılı ve son 1yıldır ofiste kablosuz şarjda.
Yeni pil takmama sebebimde bu aldığım yıl hemen %80 altına inmişti
-
ios 18 betasıyla kullanan varsa deneyimleri anlatabilir mi? akıcı mı?
-
ios 18 yayınlanmış an itibariyle ne düşünüyorsunuz sizce ip11 kaldırırmı bu sürümü yoksa 17.7 finalmi olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
17.7 yüklüyorum şimdilik. 18.2 gibi geçerim diye düşünüyorum
ben kararsızlar arasında bir süre bekleyeceğim 17.7 umarım güzel olmuştur. uzun bir süre daha 11 kullanacak gibiyim bugün kılıfından çıkarttım elimde ne zarif durdu artık kılıfsız kullanma vakti geldi tadını çıkartayım azcık
Ben cart diye düşürüp durduğum için kılıfsız kullanmıyorum 🥲
17.7 yükledim daha iyi gibi önceki güncelleme ile telefonh neredeyse emekli edecektim. 18 yükleyen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 17 Eylül 2024; 8:58:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X