|
Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU] (13. sayfa)
-
-
-
Apple dolar kurunu temmuz ayında güncelledi ozaman dolar 6.8 'di şuan 7.8'e dayandı. İphone 11 de zamlanicak 8000 bulucak minimum. 3000tl fark olmucak yani anlicaginiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur4591 -- 2 Ekim 2020; 0:54:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
4 gb ram olan cihaz neler yapıyor. Android hala 12 gb ile uğraşsın -
Se2020 yi verip iphone 12 mini almak istesek ne kadar bir ödeme yaparız ortalama se 2 haftalık
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Üstüne se’nin şu an ki fiyatından pay biçsek bir se parası daha vereceğiniz kesin.
Samsung cihazların fiyat istikrarsızlığından dolayı artık apple almaya karar verdim. İphone 12 alacağım.
Türkiye için ön sipariş tarihi öngörüsü var mı?
Daha önce hep samsung amiral gemileri kullandım. O nedenle apple politikasını bilmiyorum. Ön siparişte hediye tarzı ya da indirim tarzı bir ayrıcalık oluyor mu?
Hem samsungun hem de apple ın amiral gemilerini kullanmış ya da kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirler mi? Lütfen note 4 vs. Kullananlar yazmasın. Note9, s10 plus sonrası yazarsa karşılaştırma daha gerçekçi olur
Alıntı
metni:Ön siparişte hediye tarzı ya da indirim tarzı bir ayrıcalık oluyor mu? Apple'da böyle bir şey olmuyor.
Sızıntılara göre 13 Ekim'de etkinlik, globalde etkinlikten bir hafta sonra önsipariş (12 Mini ve 12), önsiparişten 1 hafta sonra da genel satışlar başlıyor. Genelde Türkiye'ye global satıştan 1 ay sonra geldiğini biliyoruz. Kasım sonu, Aralık başı gibi gelmiş olur.
-
Pro modeller kim bilir ne zaman gelir.
Çok teşekkürler hocam. telefonların canlı video sızıntıları gelirse paylaşabilir misiniz? Önceki sayfalarda yeşil rengin fotosuyla gerçek formu arasında ton farkı var. Ben mavi almayı düşünüyorum. Onda da vardır muhtemelen
Renkler daha kesinleşmiş değil hocam. Konsept video ve fotoğraflar var. Sızıntı oldukça paylaşıyoruz. Zaten 13'üne çok bir şey kalmadı. Muhtemelen 11'deki renklere ek olarak bir renk daha gelecektir.
-
Ahahahahah
Arkadaslar kullandigim iphone 7 bozulunca eski telefonum olan iphone 6 ya gecis yaptim. Sizce 12yi beklemeli miyim? Suanki iphone 11 modeline gore iphone 12 6.1 arasinda 2000₺ den fazla bir fark olur mu?
Her yeni iphone çıkışında aynı muhabbet.10 bin den aşağıya gelmez denile 11 64 gb 7.300 geldi.12 ninde maksimum 8.500 geçiceğini sanmıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bumpuss
Samsung cihazların fiyat istikrarsızlığından dolayı artık apple almaya karar verdim. İphone 12 alacağım.
Türkiye için ön sipariş tarihi öngörüsü var mı?
Daha önce hep samsung amiral gemileri kullandım. O nedenle apple politikasını bilmiyorum. Ön siparişte hediye tarzı ya da indirim tarzı bir ayrıcalık oluyor mu?
Hem samsungun hem de apple ın amiral gemilerini kullanmış ya da kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirler mi? Lütfen note 4 vs. Kullananlar yazmasın. Note9, s10 plus sonrası yazarsa karşılaştırma daha gerçekçi olurHocam 8 yıldır apple kullanan biri olarak ben de apple'ın pahalılığından bıkarak samsung aldım s20 plus 7500e aldım earbuds plus da hediye geldi vatan computer sağolsun
quote:
Orijinalden alıntı: Usta-74Her yeni iphone çıkışında aynı muhabbet.10 bin den aşağıya gelmez denile 11 64 gb 7.300 geldi.12 ninde maksimum 8.500 geçiceğini sanmıyorum.
Farkında değilsin galiba ama dolar 8'e yürüyor..
12 mini icin zaten 8500-9500 arasi bekleniyor.. Ama iPhone 12 mini, iphone 7 den kucuk bir tel olucak zaten.. iPhone 11 devami iphone 12 ise 10 bin tl yi zorliyacak bu sene..
-
Deneyiminiz nasıl hocam? Memnun musunuz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X