Şimdi Ara

Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU] (757. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.133
Cevap
233
Favori
1.041.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 753754755756757
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Garantisi bitmiş 12 mini cihazım kendi kendine face id bozuldu. Apple zorlu centera götürdüm. Truedept kamera sistemi değişecek dediler. 5000 tl + kdv.
    Daha önce pil değiştirmiştim ön kamerada toz kalmıştı üstüne düşmemiştim. O esnada aklıma geldi onu söyledim gösterdim
    ordaki çalışan arkadaşa. 4-5 ay önce pil değişimi yaptım. içi açılınca bi problem mi oldu içini açıp bakma şansınız varmı diye.
    Tamam dediler içini açarız ama truedept kamera değişimini kabul ederseniz dediler. Tamam dedim bi bakın arıza çözülmezse değişimi kabuk ediyorum. İçini açıp baktıklarında ekran çerçeve çitasını mı ne kırmışlar ücretsiz ekranı değiştireceklerini söylediler.
    Tamam dedim. 1 hafta onlarda kaldı teslim almaya gittiğimde
    Hiç ücret almadılar:))
    Ekranı kendileri kırmışlar diye değiştirdi truedept kamera sisteminde ekran değişim olduğu için ücret yazmayı sistem kabul etmiyor felan dedi personel.
    Truedept kamerada ücretsiz değişti.
    Toplamda
    Ekran 7500
    Truedept kamera sistemi 5000
    12.500 tl cebimde kaldı telefon da 0 gibi oldu nerdeyse. Ve üstelik garantim yok bitmişti. İşte bu yüzden bir sonraki telefonumda muhtemelen Apple marka olacak. Şu olaylar başka marka da olsaydı yaşanacakları tahmin edemiyorum. Uzun oldu kusura bakmayın öylesine paylaşayım dedim. Aynı sorundan müzdarip olan varsa bi göstersin kullanıcı hatası derler vs diye üşenmesin götürsün şansını denesin. 12 mini ile yola devam 2 yıl daha kullanma hedefimiz var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• İphone 12 yi 18.2 ye güncelledim konum açtığımda hep geriden geliyor konum düzgün çalışmıyor 17.5 te sorunsuzdu neden olabilir bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • papadoc. kullanıcısına yanıt
    ben de 15 yıldır iphone kullanırım. öğrendiğim şey telefonu 2-3 yıl kullanıp batarya zayıflayınca yenisiyle değiştirmek. bu telefon yetkili serviste bile yapılsa içi açıldıktan tamir gördükten sonra düzen tutmuyor.

• msamur M kullanıcısına yanıt
    Ayarlar>gizlilik ve güvenlik>konum servisleri>sistem servisleri menüsünde kapalı olan hiçbir sistem servisi olmasın.

• Vamos Bien V kullanıcısına yanıt
    Batarya değişimlerinde telefonlara hep zarar veriliyor mu?

• ozcansan O kullanıcısına yanıt

Hepsi acik telefonu yeniden falan da başlattım en son sifirlama yapacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple servis istanbuldakinden bahsediyorum,pil yüzdesi kaçın altına düşerse bataryayı değiştirir ki?

• Dostlar selamlar. Model yükseltmek için 12 mini cihazımı satmaya niyetlendim. Kozmetik olarak tek sorun fotoğraftaki sağ alt köşedeki vuruk. Satışı nasıl yapmalıyım?

Sahibinden’i incelediğimde absürt fiyatlar var ve geneli telefoncular. O yüzden kolayca satabileceğimi sanmıyorum. Hepsiburada’nın eskiyi getir yeniyi götür kampanyasında cihazı sorunsuz seçince 12.054 + 4000 TL teklif ediyor. Fakat kasada kusur var diyince 8.054 + 4000’e düşüyor anında. Kusursuz seçsem göndersem ne kadar fiyat kırarlar? Pil 79 bu arada.

Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU]

• iOS 18.2.1'in YouTube iapplebytes kanalındaki pil testinde iPhone 12 yine atağa geçmiş :)). iPhone 13'te düşüş olmuş; hatta toplam sürede 13, 12'nin gerisinde kalmış...:))))) Bir sonraki güncellemede 12'yi aşağı çekip 13'ü toparlarlar. Şu 12'yle ve 13'le dertleri neyse, sürekli çakıştırıp duruyorlar :)))

📌ya da bu kanal, “elde kalan iPhone 12’lerde halen hayat var” algısı yaratmak için bir tür gizli işbirliği yapıyor diye şüphe tohumu da bırakayım 🤭🤭🤭

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 11 Ocak 2025; 12:41:2 >
  • msamur M kullanıcısına yanıt

ios 18 nasıl? çok şarz gidiyormu 17 ye göre?

• International kullanıcısına yanıt
    17.7.2 kullanıyorsanız ve memnunsanız hiç değmez bence. 2 aydır 17.7.2 kullanıyorum gerçekten çok stabil.
    Telefon, performansından hiçbir şey kaybetmedi. Zamanla şişerse resetleme yapıp bu sürümü kullanmaya devam edeceğim. 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 20 Ocak 2025; 20:2:24 >
  • İos 18.3 rc sürümünü kullanıyorum. Diğer Betalarda olduğu gibi bu sürümde de sıkıntı yaşanıyor yakın bir zamanda kulaklığa güncelleme gelecektir. Stabil sürümde iken telefon görüşmesinde dışarıdan herhangi bir ses gitmezken şu an gidiyor ve ses kayıtlarında da dışarıdaki seslerin tamamı ses kaydında belli oluyor.

• 
Sayfa: önceki 753754755756757
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.