Şimdi Ara

Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU] (753. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.134
Cevap
231
Favori
1.043.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 751752753754755
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dışarıda değiştirtmiştim geçen sene, değişimden 6 ay sonra yine günde 2 kere şarj etmeye başladım imkanınız varsa yetkili serviste değiştirin hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mhbavci kullanıcısına yanıt
    Mini olması ve ergonomik olması yüzünden telefonu değiştirmeyi düşünmüyorum, bu sene üçüncü senesi, yetkili serviste değiştireyim o zaman bataryayı

• 64 gb 12 alınır mı? Alınırsa ne kadar süre idare edilir icloud ile tel hafızasından tasarruf sağlayabilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Recpkt R kullanıcısına yanıt
    şu an kullandığım 12 mini 64 gb. tüm fotolar icloudda duruyor. fotoğraflar hariç 56 gb kullanıyorum. düşününce evet zorluyor. 128 ilk tercihin olsun. iclouda rağmen bu durumda

• egehan531 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler şuan için imkanım bu 1/2 sene idare etmez mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    bir süre kurtarır fakat illa zora düşürecek. imkan buysa alınabilir az uygulama temiz bir whatsapp ile sürdürülür en kötü. bendw çok uygulama var ve whatsapp ı ara ara temizliyorum ona rağmen 56

Bankacılık sosyal medya ve fotolar

fiyat farkı çok değil şu an sanırı 128gb 13 de alabilirsniz en azından kafanız rahat olur
    ama imkan yoksa dediğiniz uygulamalarla bir süre götürür alınabilir

2. El 18k kutu fatura vs var pil 79

• kinemania K kullanıcısına yanıt
    18.2 çıkmış varmı yükleyen.

• adela A kullanıcısına yanıt
    Ben 17.7.2’ye döndüm bir süre daha bu sürümü kullanacağım. Hızı, stabilliği çok iyi ve yeterli. Hiçbir aksaklığı yok. Hatta aylardır iyileştirilmiş pil şarjı özelliği çalışmıyordu o bile düzeldi.

200 Gb icloud ile kullanıyorum oyun oynamam sosyal medya bankacılık ve alışveriş uygulamaları var sadece durum bu

Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU]

• Selamlar 12 Pro sahibiyim. Pil sağlığı %79 seviyesinde , yurtdışı telefonu , orjinal pile ulaşabileceğimiz bir yer bilen var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nimotech

200 Gb icloud ile kullanıyorum oyun oynamam sosyal medya bankacılık ve alışveriş uygulamaları var sadece durum bu

Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU]
    Yani alınır ve 1/2 sene götürür mü?

Kullanım senaryonuza göre icloud alınırsa götürür gibi gözüküyor, pili dışında bir sorunu yok cihazın.

• Nimotech kullanıcısına yanıt
    Oyun yok olursa osm ve tetris falan banka ve sosyal medya şuanki telde 20/30 arası galeri var video foto dahil icloud ile kurtarır o zmn teşekkürler

• Arkadaşlar son sürüm kullanıyorum safarinin ilk açılışta kendine gelme süresi çok kötü varmı bi önerisi olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tigrisco T kullanıcısına yanıt
    İleri sürümlerin performansını gözlemleyip iyi bir sürüm hakkında olumlu bir ortak görüş oluşursa o sürüme temiz kurulum yaparak geçin. iOS 18 daha ortalara bile gelmedi. Bu aşamada yeniden temiz kurulum yapmaya bence gerek yok. Biraz sabredip böyle kullanın. Bu arada zamanla düzele de bilir. Google Chrome çok stabil çalışıyor, bu süreçte onu da deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 17 Aralık 2024; 15:24:10 >
  • 
Sayfa: önceki 751752753754755
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.