Şimdi Ara

Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU] (755. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.133
Cevap
233
Favori
1.041.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 753754755756757
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İçinde Çünkü uygulama yok hat yok yani harcayacak bi uygulama da yok pil sağlığı biraz kötü %80 ama gene de beklerken bu kadar şarj gitmesi kafamı karıştırdı pil kullanımına bakıyorum ana ekran yazıyor mesela %10 yemiş olarak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ahmetow123 A kullanıcısına yanıt
    Bekleme durumunda eğer arka planda sürdürülen bir güncelleme optimizasyonu, indeksleme, iCloud ya da WhatsApp yedeklemesi gibi işlemler yoksa bu kadar düşmesi normal değil. Telefonunuzu tamamen kapatıp 3 dk bekleyip tekrar açın. Ayrıca, doğru, şebeke aramasına yol açan bir durum varsa o da enerji tüketir.

• kinemania K kullanıcısına yanıt
    Hocam temiz kurulum yaptım içinde hiçbir uygulama yok yılbaşında kullanmaya başlayacağım yurtdışı ürünü ama normal bir test yaptım mesela 7 saat civarı orta parlaklıkta film oynattı bu değer iyi mi bilmiyorum tabi tek seçenek hat olmadığı için şebeke araması yapıyor olabilir ya da neden kaynaklanıyor bilmiyorum

Normal restore de ettim cihazı sonra pil kalibrasyonu yaptım 100-0-100 şeklinde değişen bişey olmadı en son çare tertemiz kurulum olan dfu modu deneyeceğim o da olmazsa donanımsal diye düşüneceğim

• tecnikadamoguz01 T kullanıcısına yanıt

Sorun hakkında fikrim yok ama bende 8 Ocak 2024 te aldım ve pil sağlığı aynı sayılır %91. 1 yılda % 10 erimiş.

Garantisi bitince mucize batarya arayışına başlarım.

7 saat iPhone 12 için iyi bir ortalama. Daha fazla beklemeyin. Temiz kurulum sonraları optimizasyon süreçlerinde bekleme durumunda düzensiz pil sarfiyatı oluyor. 1-2 haftaya düzelmiş olur. Hattınız aktif olana dek uçak modunda Wi-Fiye bağlı kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 23 Aralık 2024; 16:15:58 >
    Düz 12 değil hocam bu arada 12 pro Max gene de iyi mi dersiniz 7 saat, dfu modunda kurulum yapmama gerek yok mu yani ya da yapıp öyle mi devam edeyim

Temiz kurulum yapmışsınız zaten. DFU’ya bence gerek yok. Yapmış olduğunuz kurulum sonrası cihazın toparlanmasını biraz beklemelisiniz. Yani içiniz rahat edecekse hattınız aktif olduktan sonra yapın isterseniz ama bence gereksiz bir işlem. Yine indeksleme bekleyeceksiniz. Sonuç değişmeyebilir.

Tamam teşekkür ederim dediğiniz gibi hattı taktıktan sonra da biraz deneyimleyeyim olmazsa tekrar bir kurulum yaparım düzelme olmazsa da yapacak bişey yok gittiği yere kadar artık

Düzelecektir merak etmeyin 👍 Hayırlı olsun. Size önerim imkanınız varsa yavaş şarj kullanmaya çalışın. Ben 3 yıldır bunun çokça faydasını gördüm diyebilirim. Ne zaman hızlı şarj kullansam pil sağlığı düştü, buna karşı görüşler de var; ama bizzat deneyimledim, aklınızda bulunsun. Bir de sanırım iOS 18 kullanıyorsunuz; 18, mevcut güncellemeyle 17’ye göre bir tık fazla enerji kullanan bir sürüm haline geldi.

Teşekkür ederim 12 watt şarj aleti var onunla şarj ediyorum dediğinize katılıyorum hızlı şarj pili çok çabuk yıpratıyor

• eyönetmen E kullanıcısına yanıt
    Testi yaptınız mı hocam acaba

Evet yaptım gece 01:00 de şarjdan çektim %100 idi. Hiç dokunmadım telefona sabah 08:00 de baktım %98 idi. Buda normal sanırım. Sizin telefonda bir sıkıntı var , ya şebeke arıyor yada başka bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyönetmen -- 24 Aralık 2024; 11:0:52 >
  • eyönetmen E kullanıcısına yanıt
    Anladım evet normali öyle olması gerekiyor ben bir de hat takıp deneyeyim yeni yılda teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetow123 -- 24 Aralık 2024; 11:2:2 >
    telefonu uçak moduna alıp denermisiniz hocam

• kadirce03 kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam bugün de öyle deneyeyim benim aklımda tek kalan soru işareti hat olmadığı için sürekli hat mı arıyor acaba diye yoksa da pil sıkıntılı olabilir zaten %80 ömrü

• İPhone 12 kullanıyorum arkadaşlar pil ömrü 81 ve 64 gb cihaz.cihaz yenileme kampanyasında telefonu 20 bine alıyorlar üzerine 15 bin daha verip iPhone 13 128 gb alınır mı? ( pil değişim maliyetim de var yakın zamanda )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meddah58 kullanıcısına yanıt
    20bin neresi veriyor ben hepsiburadaya baktım 17300 verdi

• meddah58 kullanıcısına yanıt

12 den 13'e değilde 15'e geçmek daha uzun süre telefon değiştirmemek için daha ideal sanırım. 13 ve 14 hemen hemen aynı cihaz.

• Vamos Bien V kullanıcısına yanıt
    Vatan ve gürgençler hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 753754755756757
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.