Şimdi Ara

Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU] (751. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.025
Cevap
240
Favori
1.034.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 748749750751752
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şarjdayken de kullandığım oldu. XS Max hoşuma gidiyor nedense ama değiştirmek çok mantıksız. Bundan 13 e geçerim artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonlarınızın kıymetini bilin arkadaşlar. Aslında bir şikayetim olmadığı halde yenilemek için 6.1 inç telefona geçtim hala alışmaya çalışıyorum. Mininin kolaylığı rahatlığı hiçbir şeyde yok ne yazık ki.

• iPhone 12 cihazımda temiz kurulumla 17.7’ye döndüm pil ve performans olarak 18.0.1’e göre çok iyi durumda. ios 18’de günde bir kaç kez şarja takıyordum. Pil sağlığım %90.

Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nimotech kullanıcısına yanıt

Ben de dönmek istiyorum ama WhatsApp ve fotoğrafları yedekleyip ios 17.7de de kullanmak istiyorum. Geriye kalan uygulamaları yeniden kurarım o dert değil. Nasıl yapacağım hakkında bilginiz var mı ?

• genelpatron G kullanıcısına yanıt
    hocam iCloud’a fotoğraflrarı eşzamanlayın ve whatsapp’ı uygulama kendi içinden yedekleyin oluyor

• Nimotech kullanıcısına yanıt

Hocam whatsappı kendi içinden yedeklediğimde yine iclouda yedeklenmiş mi olacak?

• genelpatron G kullanıcısına yanıt
    aynen hocam

• 12 pro cihazı var elimde. Pro sayfasında aktiflik görmediğim için buraya yazayım istedim. Cihazda hoparlörlerden gelen sesle ilgili bi sıkıntım var. Bazen yükseliyor bazen ses seviyesi düşüyor çok kısık duyulmayacak hale geliyor. Ses seviyesi başka bi cihazla karşılaştırdığımda %30-40 daha aşağıda kalıyor yada ses düştüğü zamanki durumdayken denk geldiğim için az duyuldu. Video izlerken telefon kendi kendine ses seviyesini azaltıyor. Ayarlarda ses ful açık konumda. 18.0.1 yüklü. Pil sağlığı 79’da. Yazılımdan kaynaklı bi problem mi var yoksa donanımsal mı veya pil sağlığı yüzünden böyle bi sonuç mu çıkıyor anlayamadım bi işlem de yaptıramadım. Apple destek ile görüştüğümde pilden kaynaklı da olabilir dedi ama kesin net bişey söyleyemiyor. Başına gelen veya duyan var mı böyle bi problemi. Nasıl bi yol izlemeliyim sizce. Fikir verir misiniz bana

• İlkerA. İ kullanıcısına yanıt
    ben de kararsızım 16 ya geçsemmi geçmesemmi diye 🤔 mini cihaz kullanıyorum bazen büyük ekran olsun istiyorum

• myigity kullanıcısına yanıt
    Ben de artık büyük ekran istiyor muyum sorusunu kendime sorarak ve artık 12 mini yavaş yavaş miladını dolduracağından dolayı 16 Pro’ya geçiş yaptım. Ekranın büyüklüğüne alışmamda hiçbir sıkıntı yaşamadım. Benim için en büyük artı tabi ki de pil oldu.

Tek elle kullanılmıyor diğer modeller. Bir an önce yeni mini modeli çıksa da alsak artık...

• Arkadaşlar merhaba bir arkadaşta Ya İp11 yada 12 olması lazım bilgisayar üzerinden makine ile çekilmiş fotoğrafları nasıl aktarım yapabilir telefona en kolay şekilde.

Yardım edebilecek biri varmı?

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

işte apple farkı.

bu olayın kolay bir çözümü yok.

itunes indirip onun üzerinden yapabilirsiniz.

3. parti yazılımlar, sınır koyuyor, izin vermiyor.

youtube den aktarım videolarına bakın.

yada online drivelardan birini kullanacaksınız

Dün gece instgrm da gördüm video da, İntel unison uygulamasini indiriyorsun telefona ve pc de sitesinden aciyorsun QR okutup resim vs atabiliyorsun araştir derim cok basit geldi pc olmadiği için kurcaliyamadim

Hocam açıkçası beni Hepsiburada kapıda değiştir kampanyası harekete geçirdi. Şöyle söyliyim elimdeki 128gb miniye iPhone 16 için 19.500 TL, 15 pro için 18.500 TL verdi. Güzel fiyat olduğunu düşündüm, 15 pro aldım.

• Teşekkürler cevap veren arkadaşlara sanırım en kolay yolu ya itunes yada drive sistemi üzerinden yapmak gibi duruyor.

@SEHZADE63

foto aktarımında,

ben androidden, 8 e geçerken çok sövdüm!

8e format gerekti, yeniden yüklerken daha çok sövdüm.

işallah daha kolay bir yolu çıkmıştır.

• İlkerA. İ kullanıcısına yanıt

Vatan 12lere 8k destek veriyor. Bu haliyle 25k ediyor. S24 ultra almak için vatana uğrayıp fiyat alacağım. Benzer kampanya samsung shopta da var. Bildirimler gelmiyor,internete bağlanmıyor benim 12. Sıfırlamak,simkart değişimi dahi çözüm olmadı. Bir anda iflas etti alet.

• Herkese merhabalar bundan iki ay önce bataryanın %95’e indigini ve bunun normal olup olmadığını sormuştum cihazı iOS 18.1 sürümüne yükselttikten sonra batarya son durumu bu şekilde

Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU]

• tecnikadamoguz01 T kullanıcısına yanıt
    Evet bende de aynı problem var. Benimki de %92 oldu

• 
Sayfa: önceki 748749750751752
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.