< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 5 Ekim 2024; 17:21:26 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 5 Ekim 2024; 17:21:26 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yaklaşık 6-7 ay önce sıfır 12 almıştım. Pil sağlığı %93'e düştü noluyor yahu. Bir sürü işim vardı navigasyonda açınca telefon kapandı rezilliği yaşadım. Satıp XS MAX falan alasım var. |
up |
mart 2024ten beri kullanıyorum hala %100,2 gün net gidiyor şarjımda %20nin altına inmeden şarja takıyorum, |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
en son sürüm |
valla bende şaşırdım,20nin altına hiç inmedi direkt şarja taktım hep, sürümleri kablo ile yükledim teşekkür ederim |
Hocam hep orjinal şarj aleti kullanıyorum, şarj zamanlarım düzensiz belki de bundan. Dolmasını beklemeden de çıkardığım oluyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 14 Ekim 2024; 8:56:22 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Pil sağlığım %78 oldu ve servis yazıyor. Cihazı 3 yıldır kullanıyorum. Apple'dan pil değişimi yapıp hayatıma devam edeceğim. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
3500 TL civarı aynı gün değişim yapıp geri teslim ediyorlar. Apple yetkili servisi |