Şimdi Ara

Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU] (748. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.133
Cevap
233
Favori
1.042.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 746747748749750
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kullanıma bağlı diye düşünüyorum günde 1 2 saat ekran süresini geçmez benim kullanımım sosyal medya yok bazen youtube cihaz yorulmuyor bu sebeple olabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3 yıl boyunca sıklıkla %20-80 şarj aralığında kullanma şansım oldu. Yani 3 yıl boyunca %20’nin altına toplasanız 7-8 kere filan düşürerek kullanmışımdır. Ve son 2.5 sene sadece yavaş şarj ile şarj ettim. Tabii çoğunlukla %100’e kadar da doldurarak kullandım. Şu an pil sağlığı %85.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 9 Eylül 2024; 12:16:42 >
  • iPhone 16 tanıtımında iPhone 12 ye kadar değişim yapılabileceğinden bahsettiler ama sadece yurtdışında mı olacak acaba? Türkiye de hiç değişim kampanyası yaptılar mı daha önce?

• Ios 18 deneyen oldu mu

• dasfidanya kullanıcısına yanıt

Ben yükledim, gayet iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 17.6.1 göre çok çok iyi

• hmobolo H kullanıcısına yanıt
    asıl türkiye’de olması gerek ama nedense yapmıyorlar

• 12 miniye ios 18 yükledim, ilk gün itibariyle gayet güzel yani. 17.6 dan geçiş yaptım pil sağlığı 83, pil aynı gibi gidiyor.

• pilim %100 7 aylık cihaz,sürümle beraber sanki batarya fazla gitmeye başladı yada bana öyle geliyor çözemedim

• oguzxz O kullanıcısına yanıt
    17.7 ve 18.0 iki sürüm insanı çok arada bırakıyor. 18’in pil performans testi sanki daha iyi ama stabilite durumu soru işareti… Temiz kurulumla 18’e mi geçmek, 17.7 ile daha temkinli bir yerde mi kalmak?

• Arkadaşlar ios 18 yükleyen var mı acaba? Şu an 17.5.1 yüklü ve cihaz en stabil halinde bence.

• kinemania K kullanıcısına yanıt
    Geçip geçmemek size kalmış ama bence gayet stabil ios18. Şunu da belirtmek gerek güncelleme şans biraz. Bazıları hatalardan bahsetmiş bana denk gelmedi. Güncelleyip geçin hocam ömür kaç gün zaten anı yaşayın

Teşekkür ederim :) pil süresi akıl çelmiyor değil 🤭🤭🤭☺️☺️

Pil konusunda 17.6 ya göre hiç farkı yok hatta daha iyi gösteriyor testlerde. İlk 17 ye geçişimi düşünüp 18 e geçişte bu performansı beklemiyordum şaşırttı valla. Rica ederim güncelleyin

Telefonunuzun pil sağlığı ne durumda? 🙏

• İTunes üstünden yükledim optimizasyon sorunu yok stabil,pilde uzun gitmeye başladı gibi

83, 12 mini hocam. Temiz kurulum falan değil direk güncelledim.

17.7’ye temiz kurulum yaparak geçecektim. Önerinizi dikkate alarak önümüzdeki hafta başı geçerim 18.0’a. Kısmet ☺️

17.6.1 den 17.7 ye geçtim ortalama 20 dakika pil süresinde azalma var. Bazıları 18.0'dan hem ısınma hem de pil konusunda memnun duruma göre bende güncellemeyi düşünüyorum.

Not:Pil %100 (orijinal)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 21 Eylül 2024; 23:34:0 >
  • HDogus kullanıcısına yanıt
    Valla evet; ben de şansımı deneyeceğim. Zaten 17.7 için temiz kurulum yapacaktım, madem uğraşacağım bari 18.0 olsun. Üst ana sürümün pil açısından daha performanslı olması da enteresan. Umarım pişman etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 22 Eylül 2024; 8:55:31 >
  • 
Sayfa: önceki 746747748749750
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.