12 mini mikrofon sorunu yaşıyorum.Karşı taraf az ses geldiğini söylüyor. Çok yaklaştırmam gerekiyor. Nasıl çözeriz garantisi bitti. |
Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU] (747. sayfa)
-
-
muhtemelen mikrofonlar pislenlenmiştir bi temizlemeyi deneyin hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet pislendi ama içi açılmadan nasıl olacak? patafixle falan denedim ama istediğim gibi almadı.içi açılsa sıvı bantları gidecek? apple zaten bakar mı pek sanmıyorum
-
içinin açılmasına gerek yok ben yıllardır belirli aralıklarla fırçalıyorum hocam bi sıkıntı yaşamadım daha
-
Arkadaşlar telefon pili %50 altına düşünce yüksek sesle müzik devredışı oluyor sebebi nedir acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trubetzkoy -- 12 Ağustos 2024; 18:17:26 >
İos 17.6.1 deneyen var mı beyler?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 günü çıkarıyor normal kullanımda.
-
bu minnak cihazda portre çekerken hayvani bir takılma yaşayan var mı? fotoğraflar arasında 30 sn bekletiyor (17.5.1 128gb)
iphone 12'deki boştayken normalden 5 kat yüksek sar değeri sorunu, fransa hariç diğer ülkelerde çözülmedi sanırım.. bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
-
Bim de kampanyadaydi hocam
Yanıyor cihaz yanıyor. Twitter ve instagrama girdiğim an yanmaya başlıyor. Wifi-4g farketmiyor. Garip gelir mi bilmiyorum ama özellikle turkcellden vodafone'a geçtikten sonra olmaya başladı gibi.
-
8 yıldır Vodafone kullanıyorum. Hayranı filan değilim yanlış anlaşılmasın, telefonun normal çalıştığı zamanları da gördüm. 17.6.1 sürümündeyseniz bence sürümle alakalı. Telefonla konuşurken bile saçma sapan ısınıyor. Isınma artınca da haliyle ekran ışığı kısılıyor vs bir sürü aksaklık… Geçen sene 16.5 diye kabus bir güncelleme yayımlamışlardı, telefon ısınmaktan kullanılamıyordu; bu sürüm de aynı hesap. Umarım yeni bir güncellemeyle toparlarlar. Her yaz, mutlaka, serin ortamda bile telefonları cayır cayır yakacak bir ara sürüm çıkartmayı başarıyorlar; bıktırdılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 30 Ağustos 2024; 17:4:34 >
Ekran koruyucu yıprandı yenileyim dedim. Bazı kılıflarda sorun çıktığını unutmuşum. Yeni ekran koruyucu yandan hava yaptı. Sıkıntı yaratmayan kılıf tavsiye edebilir misiniz? Mümkünse şeffaf.
-
-
-
Güncelleme ile alakalı. 16.7ye geçmeden önce pil sağlığım %81’di. (Telefonu kasım 2020’de almıştım). 16.7’ye güncelledim, takribi 1 ay sonra %80’e, ondan 3-4 gün sonra da %79’a düştü. Şöyle %75 falan olsun, apple’da değiştireceğim pilimi.
Siz de özellikle 18’de daha hızlı düşüş göreceksiniz.
Genelde hergün akşam şarj ediyorum hocam %15 civarına indiğinde
Anladım hocam bilgi için teşekkür ederim
Şubattan yeni almıştım %20 oldumu hep şarja taktım,nadiren %20nin altına indiği oldu %100 halen bakalım ne zaman inecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X