Şimdi Ara

Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU] (745. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.133
Cevap
233
Favori
1.042.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 743744745746747
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam pil önemliyse 15 plus alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 bütçesi var max zaten 😑

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • byJuck kullanıcısına yanıt

Hocam bugun hic sarj etmedim suan batarya %65 ben ayin 28 inde aldim batarya ogrenme asamasindaydi sanirim yani soyle soyleyeyim kurtarir gunu ekstrem oyun vs oynamiyorsaniz

• srkngncy S kullanıcısına yanıt
    14 Plus var bende zaten. 12 hediye düşünüyorum. Okeydir teşekkürler :) biraz da apple kullansın değişiklik olur.

• Iphone 12 ile 13 arasında kaldım Fiat olarak 12 daha uygun geldi.kronik rahatsızlıkları varmi kasa açıklığı gibi

• 128 GB, temiz durumda, pili 85 olan bir iPhone 12 var arkadaşımda. Piyasası nedir, ne değildir arkadaşlar?

• ce35 C kullanıcısına yanıt
    12’nin pil kapasitesi 13’ten düşüktür. Son yazılımlar ve uygulamalar 12’de pili daha çok harcıyor olabilir. Onun dışında ısınma sorunu olabiliyor ama sürekli değil; önceki mesajlarda da söylendiği gibi ısınma diğer cihazlarda da meydana gelebiliyor. Başka da hiçbir problem yaşatmadı 3 yıldır 🧿, her işimi gördüm. 👍 Buna karşın elbette 13 daha iyi bir telefondur. İmkanınızı zorlayabiliyorsanız 13 tercih edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 4 Temmuz 2024; 13:3:35 >
  • çevremde herkes iPhone kullanıyor 12 kullananlar da var telefon kaymak gibi çalışıyor gündelik kullanımda 15’ten geri kalır bir yanı yok eğer bütçe kısıtlıysa 2024’te bile iPhone 12 alınır bence ama 64’lüğü alınmaz mutlaka 128

• Oyun oynamıyorum bataryası bir gün yetermi

• 12-13 arasında pek fark yok,13ün bi tık kamera ile işlemci tarafında iyilikleri var o kadar

• ce35 C kullanıcısına yanıt

Hocam ayin 28 inde aldim suana kadar bir sorun yasamadim pili bir gunu rahat cikariyor 13 daha iyi pil ve ekran bakimindan arada 13 15 k gibi bir fark var eger verebiliyorsaniz 13 alin.. bu arada butun apple serileri asiri isinir 15 ten tut 3gs ye kadar..

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt

Hocam sifir 128 i 25 e aldim ben suan zaten 25 27 arasi git gel yapiyor garanti suresine gore ve temizligine gore fiyat degisir burdan hesaplarsiniz

Edeceği maksimum 18-19 o zaman o da zorlayınca. Teşekkür ederim hocam.

• Arkadaşlar elimde sıfır orjinal 12 mini için şeffaf clear magsafe kılıf var sıfır kutusu açılmamış.

Ayrıca 12 icinde 1 ay kullanilmis sıfır gibi 12 icin magsafe kılıf var

İsteyen olursa uygun fiyata verecegim. İstanbul'dayım
    Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU]
    Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 5 Temmuz 2024; 22:31:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• UltimateRs U kullanıcısına yanıt
    Kamera pil işlemci farkı var 12ler ısınır 13te ısınma olmaz

• Trubetzkoy kullanıcısına yanıt

13 u de 15 pro max ide 3 gs yide deneyimlenis biri olarak soyleyeyim iphone da kim isinmiyor derse yalan soyler hepsi kullanimda alev topu ;) alan sistemi icin aliyor marka kalitesi icin aliyor birde kisin iyi isittigi icin aliyor

• Arkadaşlar elimde sıfır deji batarya var 12 mini için alıp takmaktan vazgeçtim.Sitesinde 950 forumdan bir dosta 800e verebilirim ihtiyacı varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cagtay13 -- 12 Temmuz 2024; 1:29:45 >

Navigasyon uygulamasında 12 cihazım resmen alev topuna dönüyor. Bunun dışında 12'nin, ne zaman ısınacağı belli olmuyor. Isındığında elinizde bunu hissediyorsunuz.

• guitarman kullanıcısına yanıt
    Bende se den geçtim yazmakla bitmez bir sürü kusuru vardı

• Takip.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 743744745746747
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.