Şimdi Ara

Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.133
Cevap
233
Favori
1.041.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ofulanbe

arkadaşlar sizce max 8000 tl bütçe ile iPhone 12 mini mi beklemeli yim ?

ya da 7200 7300 arasında fazla sıkıntıya girmeden iPhone 11 almalıyım ?

lansman sonrası iPhone 11 e zam gelir mi ?

yeni tanıtılan apple watch ve ipad ler bize iPhone 12 fiyatlandırmasın da bir ipucu verir mi ?

iPhone 12 Mini veya adı her ne olacaksa; beklendiği özellikleri ile gelirse 8999-9299 TL gibi bir fiyattan giriş yapacaktır.

Daha aşağı fiyatlandırmalarda alt modellerde de yerine göre fiyat değişimi olur. Apple'ın pek adeti değildir ama 13 ekimde görmüş olacağız.

• Bence seni para kaşıyo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kutunun içerisinden şarj aleti ve kulaklık çıkmayacakmış gerçekten komik olur böyle bir durum.

• 13 ekim tanıtımdan sonra Türkiyedeki fiyatlar belli olur mu?

• blacksnake03 kullanıcısına yanıt

TR'de sadece ön siparişler açılıyor. 2.tedarik bölgesi 1.Tedarik bölgesi Kuzey Amerika ve Avrupa pazarı.

Buraya 1.5 ay içinde gelir. Ön siparişlerde fiyatı sabitlerler getiren firmalar ama geldiğinde bile çıktığı ile arasında fiyat farkı olacak gibi bu gidişle.

• cagdass07 C kullanıcısına yanıt
    Tanıtım yapıldığı gün ön sipariş açılıyor mu hocam?

• Arkadaşlar 64gb iphone modellerinde boş alan ne kadar kalıyor? Bende 100gb google drive var ikisi yeterli olur mu acaba..

• Bumpuss kullanıcısına yanıt

Sistem 6.52 GB. Yaklaşık 57 GB boş alan oluyor.

• scanh kullanıcısına yanıt
    O zaman 64gb da yetecek gibi duruyor. Benim s10 plus 128 gb, çok rahatlatıyor. İçinde 6-7k foto var. Bakalım iphoneda nasıl olucak

• Bumpuss kullanıcısına yanıt

Hocam en son 11 Pro Max kullanırken 256 GB kullanıyordum, gerçekten yüksek GB büyük rahatlık. Ama iCloud Drive ve Google Drive tarzı depolama uygulamalarını kullananlar için 64 GB'da sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Hocam sızıntılara bakmadım ama, eğer telefon type c giriş ile gelecekse 256gb type c usb bellek de var benim. Yine de dediğiniz gibi yüksek hafıza kapasitesine sahip telefonlar çok büyük rahatlık tabiki.. Keşke fiyat farkı çok olmasa. İstesem alabilecek maddi duruma sahibim, ama bence fiyat farkı bu kadar olmamalı. Yardımınız için çok teşekkürler 👍

• Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: scanh

7 plus kullanan biri olarak bana alınabilecek en mantıklı cihaz 12 geldi. Pro serisinin cezbedici bir tarafını göremedim şimdiye kadarki sızıntılarda. İkisi de aynı ekran paneline sahip olacaksa kamera ve ram birşey ifade etmiyor benim için. Tanıtım gelsin bakalım sürpriz falan olacak mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hyponsoinage kullanıcısına yanıt

Sızıntılara göre 12'ler Boe led ekran, 12 Pro'lar Samsung led ekran. Dediğiniz gibi 120Hz gelmezse Pro serisinde ekran yönünden büyük farklar beklemiyorum.

2 güne belli olacak herşey hocam. Ben de para ediyorken 7 plus ı satıp üst modele geçme taraftarıyım lakin fiyatlarda psikolojik sınır falan kalmadı artık başka bir boyuta geçtik. fakat gene de kafama yatarsa direk alacağım çünkü sürekli zam yiyor herşey.

• 700 dolardan çıkacaksa 12 bin tl gibi bir şey olur hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: scanh

Mini ye kötü falan dedikte herşey var bunda. Ekran oled , cihaz full hd. Eğer böyle gelirse küçük telefon sevenler kaçırmasın. Ama bence 1080p vermez apple.

Benim anlamadığım geçen sene 11 3100 küsür mah dı. Şimdi niye durduk yere düşürüyorsun ki. Kimse demesin bana işlemci az tüketiyor falan diye. Kas gücü diye birşey var bence çok saçma.

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Apple anladigim kadariyla telefon eskitme isini batarya uzerinden yapiyor. Eger uzun giden buyuk batarya koyacak olursa bu telefonun omrunu uzatip eskitme politikasini yavaslatacaktir. Bu sebeple tatmin edici batarya ozellikle sunmuyor.

Diger taraftan iPhone Mini Oled ekrani ve iyi cozunurlugu sayesinde kucuk ekran avantajiyla cok iyi ve hizli bir telefon olacaktir. Pil omru ekran farki sayesinde iPhone Pro ile ayni olacaktir. Acikcasi Minikere Oled ekran beklemiyordum, bu telefonlar iyi satar. Kendim Pro model alacagim ama 6.1 ekran sevmiyorum. Suan kullandigim X 5,8 ekran ve en ideali bence bu. Ote yandan iPhone Mini kasasi aluminyum olacagi icin Priya gore daha hafif olacaktir ama iPhone 5 kasalarindan bilenler bilir aluminyum kasalar kolay yamulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 13 Ekim 2020; 0:46:16 >
  • Takıp

• iPhone 12 Mini 649$'dan çıkacaksa Türkiye fiyatı 10 bin lira civarı oluyor şu anki kurla. 700$'dan çıksa da 12 bin civarı oluyor, çok kötü fiyatlar göreceğiz çook...

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.