Şimdi Ara

Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.142
Cevap
231
Favori
1.043.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU]
    Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU]
  • Çerçeve daha ince.

• yıllardır 4 ve 5 kasasını her fırsatta övüp duran güruh şimdi köşeli tasarıma laf etmeye başlamış, gerçekten akıl tutulması :)

• 799 dolar mı? Üzdü.

• 50 dolar zam gelmiş fiyatlara...

• kasa cok guzel yalniz yenilik adine elle tutulur pek birsey yok. boyayip sunuyolar piyasaya?

1. ben bayıldım valla telefona. ip 11 aldım yeni, 8500 civarı çıkarsa ip 12 üzülürüm baya
  • Eskiden ıphone çıktığında binleri geçerdi konu da kişi şimdi 200 bile değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye fiyatları ne zaman belli olur ?

• Takip edemiyorum 649 - 749 dolar’dan mı başlıyor fiyatlar? Son sızıntılarda 50 dolar daha fazla diyorlardı bu iyi olmuş.

• 12 ve 12 Mini'nin bataryaları kaç mAh?

• MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    699-799$

• iPhone 13’de de kabloyu çıkartırlar kutudan, tam olur.

• iphone 4 ve 5'in tıraşlanıp büyümüş hali gibi göründü gözüme.

• Şu bizdeki ekonomi uzmanlarının abi adamlar 700 liraya alıyor karşılaştırmasının saçmalığı ne tam olarak. Hahaha neymiş 700 dolarlık telefon 700 liraya aldığını düşünmüşmüş. Ah ah canım yurdum fakiri kendini böyle teselli ediyor. Oradaki adam 1- 2 haftada çalışıp alıyor ama o adam 700 dolara (aylık150-200dolar) 3 ay mutfak masrafı karşılıyır oo hadi 700 dolar gidip alayım gibi bir durum olmadığı gibi 700 dolardan 700 lira gibi bir para değil yani. Neden dolar=1 lira gibi aptal bir karşılaştırma yapıyorsunuz anlamsız

• noyn__ kullanıcısına yanıt

Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

Şu bizdeki ekonomi uzmanlarının abi adamlar 700 liraya alıyor karşılaştırmasının saçmalığı ne tam olarak. Hahaha neymiş 700 dolarlık telefon 700 liraya aldığını düşünmüşmüş. Ah ah canım yurdum fakiri kendini böyle teselli ediyor. Oradaki adam 1- 2 haftada çalışıp alıyor ama o adam 700 dolara (aylık150-200dolar) 3 ay mutfak masrafı karşılıyır oo hadi 700 dolar gidip alayım gibi bir durum olmadığı gibi 700 dolardan 700 lira gibi bir para değil yani. Neden dolar=1 lira gibi aptal bir karşılaştırma yapıyorsunuz anlamsız

gram anlamadım ne yazdığını yeminle.

• Alfredo kullanıcısına yanıt
    Al bendende o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

Şu bizdeki ekonomi uzmanlarının abi adamlar 700 liraya alıyor karşılaştırmasının saçmalığı ne tam olarak. Hahaha neymiş 700 dolarlık telefon 700 liraya aldığını düşünmüşmüş. Ah ah canım yurdum fakiri kendini böyle teselli ediyor. Oradaki adam 1- 2 haftada çalışıp alıyor ama o adam 700 dolara (aylık150-200dolar) 3 ay mutfak masrafı karşılıyır oo hadi 700 dolar gidip alayım gibi bir durum olmadığı gibi 700 dolardan 700 lira gibi bir para değil yani. Neden dolar=1 lira gibi aptal bir karşılaştırma yapıyorsunuz anlamsız

Ah canım kardeşim kendi ağzınla söylüyorsun adamlar 1-2 hafta çalışıp alıyor ama... aması yok sonuçta daha kolay erişebiliyorlar

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.