Nasıl 4000TL oluyor? Ben de denedim de cihazı 24 küsür sayıyor 4 bin ek destek veriyor cihaz 34 küsür bin. Ortalama 6 bin fark çıkıyor yani. Benim de bir yakınımda kullanmadığı iPhone 13 var da hem pili kötü durumda hem rengi kötü (benim için) 4000TL ye değiştiriyorlarsa onu alıp siyah renk sıfır cihazla değiştireyim hiç iPhone 15-16 almakla uğraşmayım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 13 / iPhone 13 Mini [ANA KONU] (655. sayfa)
-
-
Geçişe değmez bence ya. Ben şuan sıfırdan cihaz alacakken bile 15 bin fark verip 13 yerine 15 alsam mı diye düşünüyorum tek aklımı kurcalayan şey Type-C kablonun "bana göre" daha rahat olması o beni 15 almaya çekiyor biraz. Onun dışında büyük farklar yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Seçenek olarak ne seçtiniz? Ben kapıda yenile olanına baktım. Bir de pil sağlığı %85 den yüksek miydi sizde?
kapıda olanı değil diğerini seçtim.birde pil 90 dı benim cihazımda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende pil 84 müş (hay şansıma mı denir burada artık) onu mecbur 85 den düşük seçiyorum ve yeni pil parası kadar fiyat kırıyor öyle de 😂
Size hayırlı olsun, büyük ihtimalle ben de takasa vereceğim cihazı ama sizinkinden 2 bin kadar ucuza gidecek.
tşk ederim sizede hayırlı olsun.ama 84 olması gerçekten şanssızlık olmuş
Onlarda öyle çok yükselmiyorki artık
hocam kılıfı ne kadardır kullanıyorsunuz sararma vs yapıyor mu
1 yildan fazla oldu sanirim. cercevesi silikon hafif sarariyor ama arka kisim sert sararmiyor, aldigim zamanla ayni renk.
Hocam kampanya konusunda bilgi verir misiniz ?
Eşimde 256 gb iPhone 13 var. Garantisi bitti ve pil %85
Eskiyi yenile ile 2800 lira farkla 128lik 13 alabiliyoruz.
Mantıklı mı sizce?
Depolama yarıya düşüyor fakat cihaz sıfırlanmış oluyor 2 yıl garantili oluyor ve pil %100 olmuş oluyor.
Olabilir neden olmasin bi batarya değişimi 3-4k arasin da
128 gb depolama yeterliyse telefondan da memnunsanız değerlendirilebilir. Serviste orjinal batarya değişmii yaptırsanız 2800 liradan daha pahalıya mal olur ayrıca telefonun içi açılmış olacak.
-
hepsiburada dan telefonu almadan önce eskiyi getir kampanyasına girip bilgileri dolduruyorsunuz daha sonra yeni cihazı satın alıyorsunuz.sonra size smsle kargo kodu geliyor yurtiçi kargoyla eski cihazı gönderiyorsunuz.eski telefonumuz incelendikten sonra önce eski cihazın ödemesi hesabınıza gönderiliyor ek ödeme olan 4000 tl de kredi lartınıza iade ediliyor
Şimdi sanırım kapıda teslimde var.
-
kapıda teslimde aynı fiyatı veriyormu onu bilmiyorum denemek lazım
Hala var mı hocam bu kampanya ? Hepsiburada dan istediğim herhangi bir telefonu alabiliyor muyum ?
-
var hocam devam ediyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X