Hepsiburada eskiyi yenile kampanyasından pil sağlığı %93 hatasız nisan 2025 de garantisi bitecek iphone 13'ü verdim yaklaşık 3500 tl farkla yenisini aldım telefon 2 gün önce geldi çin üretimi.Daha öncede iphone Xs den iphone 13'e yine eskiyi yenile kampanyasıyla sorunsuz geçmiştim umarım yine sorunsuz şekilde süreç tamamlanır. |
Apple iPhone 13 / iPhone 13 Mini [ANA KONU] (657. sayfa)
-
-
renk hangisini aldınız hocam -
Yıldız ışığı hocam.Aslında siyah da güzel arkadaşta var ama çok temiz kullanmasına rağmen boya atması oldu o yüzden bunu aldım.Eski gönderdiğimde yıldız ışığıydı hiç bir yerinde en ufak boy atması olmadı.
-
boya atması biraz şans işi galiba çünkü bir yıldan fazla siyah 13 kullandın bir sıkıntı çıkmadı.ama beyazıda çok şık.hayırlı olsun -
iPhone 13 kullanıcıları olarak iPhone SE dördüncü nesil hakkında ne düşünüyorsunuz geçmeyi düşünür müydünüz -
Hocam mahvoluyor derken? Ben şu an A54 kullanıyorum yaklaşık 1.5 sene olacak, hep nano cam ve spigen tarzı kılıf kullandım. Arada kılıfın içini siliyorum ki toz vs yapışmasın arkasındaki camlara. Bunun dışında ekstra ne yapmam gerek S23 için onu anlamadım aslında, gayet titiz kullanırım cihazlarımı.
-
Kenarları pürüssüz ve boyanmış olduğu için o boya illaki atıyor. Cihazda aldığımdan beri kılıf var ama tuşlara kılıfın arkasından bassam bile o basmalar yüzünden tuşların boyaları atmış. Kasada da birkaç yer öylesine boya atmış. Arka camın da buz gibi gözükmesini sağlayan kaplaması çok dandik, millet oraya koruyucu film falan çektiriyormuş herhalde, ben öyle şeylere dikkat etmediğim için durduk yere birkaç camda parlak nokta oluştu. Kaplaması attı yani.
Kasadaki sorun siyah renkte çok bariz diğer renklerde pek sorun çıkmaz diye düşünüyorum.
-
iPhone 16 siyah o yönden sorunlu diye duydum ama 13 de de olduğunu bilmiyordum. Alırsam beyaz alayım ben de, birdaha boya atması tarzı bir şey yaşamak istemiyorum.
-
Hocam bende bugun verdim siparisi. 13 var benim Aralikta garanti bitiyor 88 de batarya sagligi. Nakit diye verdim pzrtsi alacaklar 26900+4000 ek ödeme verdiler. Siyah siparisi 34099 e verdim bide 250 chip para kazandim. Yani yaklasik 2900 civarinda vererek eski 13 u verip yeni 13 aldim nasipse. Cmrtsi teslim edilecek. İnsallah bir sorun cikarmazlar bakalim benim 13 nokta ciziksiz falan. Hayirlisi bakalim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Officer0606 -- 14 Kasım 2024; 20:54:5 > -
quote:
Orijinalden alıntı: 55superxiPhone 16 siyah o yönden sorunlu diye duydum ama 13 de de olduğunu bilmiyordum. Alırsam beyaz alayım ben de, birdaha boya atması tarzı bir şey yaşamak istemiyorum.
Google da aratın şikayetvar.com da forum sitelerinde bununla ilgili çok konu var.
-
Hocam yesilde de atma oluyor diyorlar ama 2 yilda bende nokta atma falan olmadi. Belki kullanim ile alakali olabilir yada sans mi diyeyim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Officer0606
Hocam bende bugun verdim siparisi. 13 var benim Aralikta garanti bitiyor 88 de batarya sagligi. Nakit diye verdim pzrtsi alacaklar 26900+4000 ek ödeme verdiler. Siyah siparisi 34099 e verdim bide 250 chip para kazandim. Yani yaklasik 2900 civarinda vererek eski 13 u verip yeni 13 aldim nasipse. Cmrtsi teslim edilecek. İnsallah bir sorun cikarmazlar bakalim benim 13 nokta ciziksiz falan. Hayirlisi bakalimGüle güle kullan hocam.Cihazın kozmetiği temiz donanımsal bir sorun yoksa sorun çıkarmıyorlar.
-
Allah razı olsun kardesim🤲 -
Tek artısı Yapay Zeka desteği olur gibi geliyor bana -
burdan bakabilirsiniz yeni se ye
https://www.donanimhaber.com/2024-iphone-se-4-muhtemel-cikis-tarihi-paylasildi-iste-tarihi--184146 -
Tahmin ettiğim gibiymiş. iPhone 17 90 hz ekranla gelir. Bunu 60 hz düşük model diye satarlar -
se modeli olduğu için illaki kısacaklar biryerlerden -
Büyük ihtimalle 13 den işlemci ve işlemci sayesinde gelecek yapay zeka hariç daha kötü donanımla gelir. Üstüne çok az para isterlerse belki işlemci için geçen olur (A15 ve 4GB RAM eskiyor malum) ama ciddi paralar verip geçen olmaz bence. Apple üretimi 5G modem çok da iyi çıkış yapmaz illaki şebeke sorunları gündeme gelir, ekran kasa yakın olur, geniş açı kamerası olmaz vs.
-
Genel olarak koyu renkler atıyor sanırım. Ama ben de 3 sene SE 2020 siyah kullandım boyası sapasağlam. S23 yine siyah aldım benzer şekilde kullandım camının kaplamasına kadar söküldü. Birdaha siyahtan uzak dururum sanırım.
Genele sorayım iPhone 16 deniz mavisi bu boya atması konusunda sorun çıkarır mı? iPhone 16 da beyaz hariç (onu da sevmedim çok parlak) tüm renkler koyu biraz, deniz mavisi yine en açığı sanırım ama sorun olur mu acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X