Hocam iki cihaz arasında video-fotoğraf çekimi ile ilgili bir karşılaştırma yapar mısınız size zahmet? 😊 |
Apple iPhone 13 / iPhone 13 Mini [ANA KONU] (658. sayfa)
-
-
Evet bende merak ettim. -
Hayırlı olsun. Tel hangi sürümle geldi acaba? -
Saolun hocam 17.6 nin bi surumu ile geldi ben direk 18.1 e güncelledim. 17.7 surum yükleme seçeneği de cikiyor. Memnundum eski cihazda da 18.1 den.
Yeni Batarya 100 olunca valla su anda 5 saate yakin ekran surem ve 46 şarjım var. -
cihaz yarın elime ulaşacak detaylı bir şekilde karşılaştıracağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzmrt -- 17 Kasım 2024; 16:57:32 > -
Selamlar, arkadaşlar biliyorsunuz yurtdışı kripto borsaları Türkçe dil desteği seçeneğini kaldırdı. İphone 13 de bunu düzeltmenin bir yolu var mı ?
-
-
-
Benim 13 mini ye de 23.925 TL veriyor 10 bin farkla gecsem mi duz 13 e bilemedim -
10k bataryan ve garanti yenileniliyor.Batarya değiştirmek istesen 3,4k sanirim düşünülebilir aslinda 15 de bakabilirsin 16 da bakabilirsin ama fark 20,30k articak.
-
düz 16 da fark 36 bin , 15 te ise 28 bin fark istiyor..en mantıklısı 13 e geçmek gibi yine...teşekkürler.
-
Ek takas desteği yokmu.? Düzlerde 4k demiş arkadaş
-
Onunla beraber 24 veriyor benim telefonaquote:
Orijinalden alıntı: cautiondüz 16 da fark 36 bin , 15 te ise 28 bin fark istiyor..en mantıklısı 13 e geçmek gibi yine...teşekkürler.
-
ios 17'ye dönmenin hiçbir yolu kalmadı mı? Şu 1 ayda soğudum cihazdan. ios 18 ile beraber cihaz mala bağladı. -
Bana 23.800+4.000 teklif ediyor. Cihazda hiçbir sorun da yok. Neye göre değişiyor bu teklif acaba? -
nakit yada diger secenegi deneyin teklif fiyati degisiyor. 10 bin farkla da sifir 13 e gecmek bana mantikli geldi. -
bu 128 likdeki mantikli degisim kampanyasi 256 lik icin yok maalesef. 128 likden 750tl fazla veriyor ve 256 lik olan 44 bin tl. uste 12.500tl vermek gerekiyor maalesef. -
İpsw.dev sitesinden 17.6 beta 3 indirip dfu ile yükleleyebilirsiniz. Ota üzerinden de 17.7.1 yükseltebilirsiniz. -
Pil fark ediyor olabilir. Benimki tr cihazı kusursuz ve pil 85 üstü idi -
S24 plus bugün elime ulaştı.
- öncelikle ekranı büyük olsun isteyenler için ideal bi cihaz. ekranı güzel gözüküyor çözünürlüğünden dolayı.
-malzeme kalitesi güzel, arka camı mat malzemeden telefon elde şık duruyor.
-parmak izi okuyucusu ekran içine gömülü gayet hızlı okuyor, yüz tanıma yapmadım bu konu hakkında yorum yapamıyorum
-uygulama geçişleri gayet hızlı
-kamera tarafında özellikle gündüz çekimlerinde iphone 13 ten aman aman bi fark göremedim.profesyonel fotoğrafçı olunmadığı sürece cihazlar arası kamera farkının anlaşılacağını sanmıyorum, video çekimi de keza öyle. burada 13 zamanının ötesinde bir cihaz hakkını teslim etmek lazım
-şarjını tam deneyimleyemedim ama şöyle söyleyeyim iphone dan tüm verilerimi aktardım o süre zarfında(yaklaşık yarım saat) cihazın şarjı %72 den %52 ye indi
şöyle söyleyeyim eğer ios dan farklı bir deneyim yaşamak istenilirse geçilebilecek bir cihaz diye düşünüyorum. ekran büyüklüğü ve çözünürlüğü haricinde çok aşırı bir farklılık oluşturmadı daha. zamanla gözlemlerimi yazarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzmrt -- 19 Kasım 2024; 2:1:31 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X