< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 13 / iPhone 13 Mini [ANA KONU] (662. sayfa)
-
-
Arkadaşlar elimde sıfır sayılacak 13/14 uyumlu Spigen Liquid Air kılıf mevcut, hediye geldi denemek için kutusunu açtım kullanılmadı, 400₺'ye vereceğim ilgilenen olursa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Whatsapp gibi uygulamalardan gelen PDF-excel vb dosyalar telefonda nereye iniyor tam olarak ?
-
Değişim kampanyalarıyla ilgili burayı meşgul etmeyelim bence, ana konu var
https://forum.donanimhaber.com/hepsiburada-eskiyi-getir-yeniyi-gotur-kampanyasi-ana-konu--153470832-96#160089754
İndir demezseniz indirmiyor bildiğim kadarıyla.
aşağıda gösterdiğim Dosyalara kaydet seçeneğinden ilerlerseniz indiriyor. Dosyalar uygulamasından görebiliyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 25 Kasım 2024; 22:55:9 >
Teşekkür ederim, fotoğraflar ile aynı mantık yani.
Şunu sorayım bir de, fotoğrafların iclouda yedeklenmesi kapalı gözüküyor ayarlarda ancak geçtiğimiz günlerde mail geldi icloud dolmak üzere diye. Baktım Fotoğraflar uygulamasındaki bütün içerik yedeklenmiş. Neyi kaçırıyor olabilirim ?
-
Bundan emin değilim.
eğer icloud hafıza satın alma yapmadıysanız 5gb bellek veriyor ücretsiz kullanım için. 5gb dan fazla fotoğraf ve videonuz vardır diye tahmin ediyorum, bu yüzden tamamını yedeklemiş olamaz.
Telefonu alalı çok olmadı,4.9 kadar yedekleme yapmış, fotoğraf uygulamasındaki içerik sayısı ile tutuyor. iCloud'a girip silmeyi denedim ama telefondan da silecek gibi anladım o yüzden bıraktım o şekilde
-
İPhone 13 128 kullanıyorum. 256 GB olmak şartı ile fotoğrafı biraz daha kalite çeksin diye IPhone 15e geçmeyi düşünüyorum. Dikkat ettiğim noktalar SAR değeri ve ekran aynı kalsın sadece hafıza ve fotoğraf özelliği ile batarya gücü iyileşsin… Önerileriniz nedir? Geçilir mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ios 18'e güncellemeye değer mi arkadaşlar güncelleyenler fikir verebilir mi iyi veya kötü yönlerini? Şuan konuda full değişim kampanyası konuşuluyor.
-
bütçen zorlanmayacaksa geçilir 15’in kamerası güzel
Değmez. 17.7 daha iyiydi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben güncelledim 4 gündür gayet stabil sorunsuz kullanıyorum. Şarj bir tık daha az dayanıyor ama güncellendikçe düzelcek.
Şarj konusunda haklısınız. Ancak kararlı çalışma (stabilite) konusunda zamanla düzeleceğini düşünüyorum.
İdaa ediyorum iphone 13 kamerası > 14,15,16 dan iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayir degil
Arkadaşlar hepsi burada eskiyi değiştir kampanyası ile iPhone almıştım. 10/10’luk 86 pili olan iphonuma telefon ellerine geçince 4000tl düşük teklifte bulundular. Derhal reddedip telefonu geri istedim. Yeni telefonu iade edeceğim. Siz siz olun bulaşmayın.
Gördüğüm en saçma iddiada başı çeker
Kapıda değişimi niye seçmediniz? Bende keşke yapaydım diyordum.
Düşünceniz nedir? Neden bu iddiada bulundunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X