Şimdi Ara

Apple iPhone 13 / iPhone 13 Mini [ANA KONU] (660. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.222
Cevap
329
Favori
860.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 658659660661662
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    özelden yazdım hocam size
  • Officer0606 O kullanıcısına yanıt
    4.700 de makul çünkü 3.600 lira zaten batarya değişimi. Bana toplam 27.500 teklif ettiler ki muhtemelen düşerdi bu tutar. Fark 5.000 falan olsa düşünmezdim zira batarya değişecek her türlü.
  • Benim de nokta hatasız %93 pili olan cihazıma 24500 yeni teklif sunmuşlar eski teklif 26890 dı.Hepsiburadaya yazdım ama 2 gündür geri dönüş bile yapmadılar.Fiyat düşürüyorsun bari gerekçesini söyle ama yok sorun tesbit edildi diyor sadece.

• Arkadaşlar eski iphonum 18.0 idi bunun yedeğini hem iTunes a hem iCloud’a aldım. Yeni telefon 17.6 ile geldi. İTunes yedeğini yüklemek istedim kabul etmiyor. Ben 17.6 da kalmak şartıyla bu yedeği yeni telefona nasıl yüklerim? Veya düşük sürümle devam edebilmek için ne yapmam lazım
  • eminbey777 E kullanıcısına yanıt
    Hocam bende yasadim ayni sorunu. Eski cihazda 18.1 yukluyken yeni gelen 17.6 cihaza eski cihazdaki verileri yukleme yapamadim. bildigim kadariyla ya yeni cihazi once guncelleyip sonra verileri yukleyeceksiniz dolayisiyle yeni cihaziniz 18.1.1 olacak yada eski verilerinizi yuklemeden devam edeceksiniz gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Officer0606 -- 20 Kasım 2024; 19:5:17 >
  • Hepsi buradadan kapıda yenileme ile 13 mini mi duz 13 ile degistirecegim. Teli Sıfırlamam gerekiyor mu onlar gelmeden?
  • caution C kullanıcısına yanıt

Kurye gelmeden önce ne yapman gerektiğini söylüyor, kurye gelmeden önce yedek al yeterli. icloud yedeği saçmalayabiliyor bilgisayara itunes yedeklemesi de yapın mutlaka.

• Kapıda yenileme yapan oldu mu hepsiburada'da? Bana 24+4 teklif veriyor kapıda. 6.500 farkla sıfırlayabiliyorum. Daha güvenli geliyor bana kapıda değiş tokuş. Ama bunun altına düşerlerse çok fark olur ve değişim mantıksız olur. Deneyen oldu mu bunu?
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkürler
  • srvngrc S kullanıcısına yanıt

Bir sürü kişi yaptı forumda arama yaparak ulaşabilirsin.

Telefon yurtiçi cihaz ise, kasada ekranda sorun yoksa tüm fonksiyonları çalışıyorsa fiyat kırma yok.

Hocam kapida degisimi bilmiyorum ama ben gondererek yaptim. Gondermeden once 26900 fiyat vermislerdi nokta hatasiz cihazim bu arada. cihaz onlara ulasinca 1800 lira kirip 25140 verdiler şimdide. İtiraz ettim ama bisey degisecegini sanmam en iyisi kapida teslim gibi en azindan ugrasmiyorsun boyle sahtekarlarla falan. Global telekommudur nedir hepsi burada nereye gonderdi ise formda yazilanlar disinda hata demisler bide onu bile sölemiyorlar yersek tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Officer0606 -- 21 Kasım 2024; 21:0:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Officer0606

Hocam kapida degisimi bilmiyorum ama ben gondererek yaptim. Gondermeden once 26900 fiyat vermislerdi nokta hatasiz cihazim bu arada. cihaz onlara ulasinca 1800 lira kirip 25140 verdiler şimdide. İtiraz ettim ama bisey degisecegini sanmam en iyisi kapida teslim gibi en azindan ugrasmiyorsun boyle sahtekarlarla falan. Global telekommudur nedir hepsi burada nereye gonderdi ise formda yazilanlar disinda hata demisler bide onu bile sölemiyorlar yersek tabi.

aynı durumdayım, aynı ilk teklif ve revize teklifi ilettiler bana da. Ben de itiraz ettim, fotoğraf gönderin dedim, bakalım ne olacak. Bahaneleri; telefonun dışında kılıf kullanımına bağlı iz varmış.

2 sene önce de değişim kampanyası yapmıştım, o dönem easycep ile çalışıyorlardı. Teklifte ne geldiyse aynısını almıştım.

yeni firma pek güvenilir değil anlaşılan, bir daha da katılmam.

• erdm6 kullanıcısına yanıt

Ben mağazada gösterdim yalandan yere utanmasalar mikroskopla bakacaklar ışık tutmalar bir şeyler.

• Officer0606 O kullanıcısına yanıt

Maalesef kargoyla gönderilen telefonlarda teklif kırma olayları çok oluyor, telefon da oraya gittiği için üzerinizde psikolojik baskı yapmış oluyorlar "telefonu gönderdim artık geri gelmesi falan uğramayalım 1000-2000 lira düşüğe gitsin" dersiniz diye düşünüyorlar. Hepsiburada'nın sistemi çok iyi ve telefonu kurye incelediği için çok detaylı incelemiyorlar çok belli bir fiziksel sorun vuruk çizik kırık yoksa sorunsuz bitiyor işlem.

• hayloft H kullanıcısına yanıt
    Apple iPhone 13 / iPhone 13 Mini [ANA KONU]
    Amazon’un yalancısıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papadoc. -- 21 Kasım 2024; 23:51:17 >
  • papadoc. kullanıcısına yanıt

Yanlış yazmışlar

• papadoc. kullanıcısına yanıt
    Apple iPhone 13 / iPhone 13 Mini [ANA KONU]

Kasada ufak bir hata bile varsa kasada çizik var demeniz lazım. Eğer demeyim de onlar görmez nasıl olsa derseniz veya cihaz genel olarak temiz çizik görmüyorum falan diyerek durumu geçiştirirseniz böyle fiyat kırmaları oluyor. Kapıda yenilemede hem cihaza ayrıntılı inceleme yapılmıyor hem çok soru sorulmuyor mesela kapıda yenilemede kasada ufak hasar var mı gibi bir soru yok ama kargoda var. Bunu şunun için diyorum seçenekleri öyle seçin ki gerçek verecekleri parayı görün sonra istediğiniz gibi seçip kargoya verirsiniz :)

Şahsen ben de eski cihazı kargoyla gönderdim kusuru olan konulara evet diyerek teklif alınca herhangi bir fiyat sorunu yaşamadım.

• 17.7 sürümüne geçen var mı durum nedir?
  • Osvajac kullanıcısına yanıt
    Ben ilk çıktığında geçmiştim, batarya ve genel performansından çok memnunum…
    Sıkıntı yok.

Burda batarya test videosu var 👇🏼

iAppleBytesyoutube
    iOS 17.7 : Battery Life / Battery Drain / Battery Performance Test.
    https://www.youtube.com/watch?v=xfVK12f0IFc

• 
Sayfa: önceki 658659660661662
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.