Şimdi Ara

Apple iPhone 13 / iPhone 13 Mini [ANA KONU] (659. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.217
Cevap
329
Favori
860.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 657658659660661
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. İki yıldır iphone 13 kullanıyorum. Telefonun hızında ciddi bir sorun yok ancak bataryasını günde iki defa şarj etmek durumunda kalıyorum. İos 18'e yapılan olumsuz yorumlar nedeniyle de yükseltmedim. Telefonun garantisi gelecek ayın sonunda bitecek.
    Ben önümüzdeki yıl yeni bir telefona geçmeyi düşünüyorum ancak iphone kullanmaya devam edip etmeme noktasında kararsızlık yaşıyorum. Kararsızlığımın nedeni ise son yıllarda Apple'ın tatmin eden bir yenilik sunmaması ve planlı eskitmeyi gözle görünür bir şekilde yapması olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle Samsung galaxy s24+, ultra ya da s25'in çıkmasını bekleyip yeni telefonun hoşuma gitmesi halinde almayı düşündüm ama iphone'a devam edip etmeme konusunda da kararsızım. Benim gibi ikilem yaşayıp Samsung aranlar var mı acaba?
  • ambitious_man A kullanıcısına yanıt

iPhone SE den 13e geçecektim, ekran hariç pek farkını görmeyince yerine S23 aldım. Bence cihaz güzel ama Apple ekosistemine bağlıyım şahsen, o yüzden bu sene iPhone 16 ya dönüş yapacağım. Ekosistem ile işiniz yoksa ve kamera 1. Öncelik değilse Samsung tercih edebilirsiniz pişman edeceğini sanmıyorum.

Yada bir çılgınlık yapıp pili değiştirebilirsin  

Valla s24u ya hayranca bakıyorum :D

• ogzmrt O kullanıcısına yanıt

Deneyimlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim hocam.

ben geçtim yeni s24 plusa telefon güzel fakat iphone 13 ü arıyorum nedeni de ios alışkanlığı ve sadelik. tamam bu cihazda her şeyi ayarlayabiliyorsun ama insan sadelikte istiyor. garip bi durum yaşıyorum şu anda😀

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt

rica ederim. aslında en doğru olan şey eğer elde bir apple cihaz var ise bunu gittiği yere kadar kullanmak en mantıklısı olacaktır ki 13 bence bu haliyle en az 3-4 yıl rahat götürür.

Merhabalar aynı durumdayız.

Bende yaklaşık 3 senedir iPhone 13 kullanıyorum. Batarya pil sağlığım ise %85. İOS 18 e bende güncellemedim.

Bende muhtemelen 1 sene içinde telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum.

iPhone evet değer kaybı yaşatmıyor iOS ekosistemi oyun performansında çok iyi en iyisi. Ancak dediğiniz gibi bende yenilik göremiyorum artık tatmin etmiyor yeni modelleri çok pahalılar ve o fiyatları hakettiğini bende düşünmüyorum.

Bence 13 hala güçlü cihaz. Bataryasını değiştirip 1 sene kullanıp S25 serisini beklemek daha mantıklı. S25 serisinde epey gelişme yenilik olacağı söyleniyor.

• -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    Bende s25 bekliyorum
  • brk.01.46 B kullanıcısına yanıt

Bende ne tesadüf 😅

• Fotoğrafların icloud'a yedeklenmesi kapalı olmasına rağmen arşivdeki pek çok fotoğrafı yedeklemiş ve sürekli mail geliyor saklama alanınız dolmak üzere diye. Neyi kaçırıyor olabilirim ?

• Amazon’dan İphone 13 sipariş ettim biradere. İos sürümü 14 yazıyor açıklamalarda acaba öylemi gelir güncelmi gelir. iOS 14 ise cihaz uçak gibidir
  • papadoc. kullanıcısına yanıt

iOS 18 gelmediği sürece bence sıkıntı yok 👍

13’ün iOS 14 ile gelme ihtimali sıfır çünkü iOS 15 ile çıktı

eşime bir hafta önce aldım hocam 17.6 ile geldi
  • Mesaj geldiğinde bildirim sesi gelmiyor ekran ışığıda yanmıyor bildirim ayarlarında ses bildirim açık sorun gözükmüyor odak kapalı son sürüm yüklü bu durumu yaşayan var mı?

• Eskiyi yenileden gonderdigim cihaz icin bugun teklif geldi. Tertemizdi cihazim nokta cizik ezik yoktu formdaki herseye uygundu. Basvurudaki formdaki konular disinda bir problem tespit etmisler neyse artik onuda belirtmiyorlar. 26930 dan 25140 a indirmisler teklifi.
    Herkes sahtekar olmus valla adam sebep falan belirtmeden kafaya gore indiriyor ne guzel dunya ya.
  • Officer0606 O kullanıcısına yanıt
    itiraz et hocam
  • Officer0606 O kullanıcısına yanıt
    garantili teknoloji denilen firma yapıyor bu değinizi hocam
  • kadirce03 kullanıcısına yanıt
    Aynen onlar yapiyor ama ben ne yapcam bilemedim valla. Hepsiburadaya talep olusturdum ama degisen bisey olacağını düşünmüyorum ne yazik ki.

2900 farkla telefonu sifirladim diye sevinirken 4700 e cikti maliyet🫣
  • 
Sayfa: önceki 657658659660661
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.