Şimdi Ara

Apple iPhone 13 / iPhone 13 Mini [ANA KONU] (661. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Webrocc , sazan84 , sazan84 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.237
Cevap
329
Favori
861.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 658659660661662
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ogzmrt

rica ederim. aslında en doğru olan şey eğer elde bir apple cihaz var ise bunu gittiği yere kadar kullanmak en mantıklısı olacaktır ki 13 bence bu haliyle en az 3-4 yıl rahat götürür.

s24+ ı arkadaşa verdim. olumlu yanlarını yazmıştım cihazın.s24+ güzel cihaz kötüleyemem ama ios ekosistemine alışınca android tarafı zor geliyor. örneğin bildirimlerde sorun oldu bende iphone daki gibi bildirimleri ekranda göremiyorum kilit ekranında çok mesaj arama kaçırdım. dokunmatiğine ve klavyesine de alışamadım iphone tarafında dokunmatik hassasiyeti daha iyi geldi bana. yani sonuçta ne seninle ne sensiz durumu oldu benim için 13 😔.

• -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt

iphone a alışınca androidleri kullanmak zor oluyor. 4 gün s24 plus kullanabildim.

• ogzmrt O kullanıcısına yanıt

exynos işlemcili bir telefona hayatta para vermem. bir de kameraları çok kötü

• hayloft H kullanıcısına yanıt

evet çoğu kişi exynos işlemciye güvenmiyor.

• Merhabalar. Daha önce burada iphone 13 kullandığımı ve Samsung Galaxy s24 plusa geçmeyi düşündüğümü belirtmiştim. Konuyla ilgili fikirlerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim. Yaptığım değerlendirmeler sonucunda s25 serisinin çıkmasını beklemeye karar verdim. Ocak ayında tanıtılması bekleniyormuş. Çıkacak özelliklere göre karar vereceğim.
  • ogzmrt O kullanıcısına yanıt

Zamanında 6s den S8 e geçmiştim çok zorlanmadım. 1 haftada alışırım diye düşünüyorum.

• 13'den 15 geçmek için kendimi kaç gündür ikna edemiyorum
  • Bi yandan diyorum cihaz 1 yıl oldu pil %90 aynı 13 ile mi takaslasam
    Pili sıfır olur hem,vatanda 5 bine takaslama ücreti
  • Garantisinin bitmesine 1 ay kalmış %85 pil gücü olan 13 mini mi hepsiburada nın kapında değişim kampanyası ile 10200 TL fark ile düz 13 ile takasladım bugun. Zaten 3500 TL pil değişimi icin para verecektim . Telefon sıfırlanmış ve garantim uzamış oldu. 13 mini cok güzeldi ama pili gerçekten yetmiyordu artık.Anladıgım kadarıyla da piyasası pek kalmamış pili nedeniyle. Hepsi burada 24 bin TL verince takasladım. düz 13 biraz büyük geldi alışırım yakında .Bundan daha büyük telefonları nasıl kullanıyorlar şaşırıyorum kendi adıma. 13 te pil 5 saattir tel elimde iyi gidiyor.Kılıf ve ekran koruyucu ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caution -- 23 Kasım 2024; 20:1:10 >
  • caution C kullanıcısına yanıt

mini kullandıktan sonra 13 büyük gelir normaldir, bir süre sonra alışırsınız, 15 pro'ya geçtiğinizde o da büyük gelir, sonra 16 pro max'e geçtiğinizde o da büyük gelir :)

• hendrickk H kullanıcısına yanıt
    Ben oyle yaptim hocam garanti bitmesine 2-3 hafta kalmisti 5 bine yakin bi farkla cihazi sifirladim.
  • Officer0606 O kullanıcısına yanıt
    Mağazadan mı yaptınız ?
  • İphone 13'ü normalde ios 18'e güncellemeyi düşünmüyordum ancak forumda önemli bir sorun olmadığına dair mesajları okuduktan sonra güncelledim ve güncellediğime pişman oldum. Bataryanın gözle görünür bir şekilde daha hızlı tükendiğini ve akıcılığın yavaşladığını fark ediyorum. Galerinin görünümünü de bozmuşlar. Olumlu bulduğum tek özellik ise her bir uygulama için face ID ile uygulamaları şifreleme özelliği oldu.
  • hendrickk H kullanıcısına yanıt
    Yok hocam hepsiburada.
    Merhaba nasıl bir yol izlediniz paylaşırsanız sevinirim garantim şubat ayında bitiyor pil sağlığım yüzde 88 sıfır gibi 13 /128gb dediğiniz gibi ise 5000 civarı pil değişimi yerine teli değiştirmek isterim bende..
  • hayloft H kullanıcısına yanıt
    Telefon geldi. İOS 18 ile geldi :))
    Biraz inceledim halen yağ gibi akıyor cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papadoc. -- 23 Kasım 2024; 23:44:10 >
  • nuri1979 N kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsiburada da yeni 13 u sepetinize ekleyin orda eskiyi getir yeniyi gotur var secin onu cihaz bilgilerinizi girin ister kapida teslim ister nakiti secin. Nakitte kargo ile gonderiyorsunuz fiyat biraz yuksek gibi cikiyor ama cihaz ellerine ulasinca fiyati sebebsizce kiriyorlar. O size kalmis hangisini sececeginiz. Benimde 88 deydi batarya garantiyede 1-2 hafta kalmisti. Cihaz 100 batarya ve sifir olunca hakikaten daha seri ve pili cok iyi geldi. Ben 13 den memnundum halada cok memnunum. Batarya fiyatina cihazi sifirlayin 2 yil garantili sorunsuz kullanin. Ustune ekleyerek model tukselteyim derseniz sonu yok bunun. Bence 13 ile yenileyin👍
    H.içi indirimler olucakmış bakalım iyi indirim olursa 15-16 geçerim
    Hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkürler dediğiniz gibi yaptım 23+4 toplam 27 küsür diyor siyah olan 34.5 yani 7,5 üste istiyor sanırım yanlış mı yapıyorum acaba bişey leri siz kaç lira fark ödediniz
  • nuri1979 N kullanıcısına yanıt
    Bende 5000 e yakin fark odedim hocam. Nakiti secerseniz ucret biraz daha artiyor. Kapida degis tokus deilde nakiti secin bide oyle deneyin biraz daha fazla verir. Bi deneyin size zahmet donus yapin bakalim ne kadar olacak.
  • 
Sayfa: önceki 658659660661662
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.