Geçiş esnasında eski telefona ne kadar fiyat biçtiler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 13 / iPhone 13 Mini [ANA KONU] (664. sayfa)
-
-
16^ya geçseydin keşke yeni kasa hocam
-
Merhaba arkadaşlar 13 almayı düşünüyorum ios 18'den sonra kaç saat ekran süresi veriyor genelde mobil veri ile kullanacağım.
-
8 saat ekran süresi veriyor mobil veride saatlerce video izliyorum çok tüketmiyo sarjı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öyleyse çok iyi benim kullanımıma göre tahmini 6-7 saat alırım sanırım.
-
Mobil veri WiFi karışık 7 saat bandı veriyordu, tabi alırsanız cihazın pil sağlığı süper durumda olacağı için ilk etapta daha fazla almanız da olası.
Ama full mobil veri pili biraz zorlayabilir, özellikle mobil veriden çok sık internete girecekseniz neredeyse her telefon pili içmeye başlıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15 ve 16'ya ekstradan ücret vermek istemiyorum onların pil süreleri çok daha iyi farkındayım ancak standart kullanıcıyım sosyal medya,wp,mail ve çok sık olmamakla birlikte fotoğraf çekimi için kullanacağım bir cihaz arıyorum normalde S25 almak istiyorum ancak işlemcinin bile hala belirsiz olması beni Samsung'tan iyice soğuttu.
İos 18.1.1 yüklü iphone 13'te iki gündür tuhaf bir sorunla karşılaşıyorum. Birini aradığımda şebeke full çekmesine rağmen arama başarısız oldu hatasını alıyorum ve arama yapamıyorum. Telefonu uçak moduna alıp tekrar uçak modunu kapatınca düzeliyor. Özellikle hoparlör açık bir şekilde arama yaparken bu sorun ortaya çıkıyor gibi görünüyor. Bu sürüm geçtiğim en berbat sürümlerden biri olabilir 😔
13 ile 15 arasında pil olarak çok fark yok aslında, 13 de iyi cihaz. Ama 16 pilde gerçekten farkını hissettiriyor. Tabi o durumda da 13 yerine 16 almak için tek motivasyon pil olmamalı, diğer özelliklere de ihtiyaç olmalı yoksa o fiyat farkı çok anlamsız olur.
Kısacası 13ün pili bence iyi. Müthiş değil ancak çoğu kişiyi uzun süre üzmez.
Dostlar selamlar. İphone 13 alacağım eşim ile kendime 2 tane. Sadece iphone 13 alacak bütçemiz var ve ios istiyoruz. Tavsiye eder misiniz? Kullanılmayacak duruma gelene kadar uzun vadeli kullanmak istiyoruz. İkimizde oyun vs oynamayız sadece günlük whatsapp twitter ve ınstagram kullanımı olacak. Görüşlerinizi yazarsanız sevinirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tavsiye ederim ben çünkü bizde eşimle bu şekilde kullanıyoruz onda da ip 11 128 var bende de 13 gayet yeterli oluyor
Teşekkür ederim. İos almak istiyoruz ama bütçemiz sadece 13 e yetiyor 14 olunca 2 kişi fiyat farkı çok oluyor. Tek korktuğumuz güncelleme aldıkça planlı eskitme durumu günlük kullanımda yavaşlar mı performans düşüşü olur mu konusu
planlı eskitme bilinçli yavaşlatma diye birşey yok o yavaşlama muhabbetleri iphone 7 zamanlarında kaldı eğer pilin ölü değilse gerektiğinde dfu yapmayı biliyorsan gündelik kullanımda yavaşlık olmuyor
Uzun zamandır ios kullanmıyorum dfu ile alakalı bir bilgim yok ne zaman yapmam gerekir vs bilmiyorum ancak yapmam gerekirse bir şekilde araştırır öğrenip yaparım. Yeni çıkacak iphone se'yi bekleyin diyenlerde var kararsız kaldık. Gündelik kullanımda üzmez ise 13'ten yanayım
Se4 çok iddialı geliyor beklendiği gibi gelirse fiyatı uçuk olmazsa beklemeye değer yine de siz bilirsiniz 13 de alınır üzmez yani
2022 se 2. Nesil hepsiburadada 36 bin tl. Yenisinin uygun olacağını sanmıyorum pek
Orjinal adaptör önerinizi alabilir miyim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
mevcut iphone se 3. nesil 2022 modelinin 35-38 bin TL civarı satıldığını düşünürsek 4. nesil SE 45-50bin TL civarı olur diye tahmin ediyorum. Ben şahsen o paraya 15 ya da biraz zorlayarak 16 almayı daha mantıklı bulurum. sonuçta hepsi 60hz ekranlı telefonlar. o paralara çıkmaya hiç gerek duymuyorum kendi açımdan.
ama 13'ü ortalama bir kullanıcı iseniz min 3 yıl daha sorunsuz kullanırsınız ve 33-35 bin TL arasına bulabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X