|
Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (1354. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar 13 Pro Max 512 Gb garantili cihazımı acil ihtiyaçtan dolayı satıyorum. Almak isteyen varsa ilanıma bakabilir misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar sizce yükseltme için 15 pro/promax serisini beklemek ekonomik olarak daha avantajlı olur yoksa arada 14 pro/promax serisine geçiş yapmak mı?
(15 çıktıktan sonra 13 serisinin ikinci elde satış hızı ve değer kaybını da göz önünde bulundurursak)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Seçim sonrasından itibaren 3-5 ay var 15 serisine göze alıyorsanız bekleyin gerçekten seçim sonrasını kestirmek zor ama kur olarak
Bir de şu anda 12 pro max neyse bizim cihazlar da o durumda olacak seneye. Yani o kadar para vermişken daha güncel bir cihaz almak isteyenler çoğunlukta olacak.
Ya ölücüler almak isteyecek ya da satmak için baya bir uğraşmak.. Bu durum da kafama takılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi east10 -- 3 Mayıs 2023; 0:12:28 >
Teknolojiyede yetişemiyorsunki şuanki fiyatlardan
Kapalı kutu 13 pro satıyorlar yurtdışı, değişim cihazları mı oluyor bunlar genelde? Model kodu M ile başlıyor
N harfi ise değişim cihazı oluyor diye biliyorum.
arkadaşlar telefonu iade ederken telefon ile beraber gelen kabloyu da iade etmek gerekiyor mu acaba, bilgisi olan var mı?
-
Telefon iade edilmiyor diye biliyorum ama edilse bile haliyle yanında gelen bir şeyi de hediye ürün bile olsa iade etmeniz gerekir.
Bu son güncellemeden sonra bazı uygulamalara girdiğimde ekran parlaklığı saniyelik açılıyor gibi oluyor bu durumu yaşayan var mı
Beyler selamlar, 13 pro kullanıyorum.
Telefon güncel fw’de ancak bu hafta 2 kere kendine reset attı.
Telefonun 1. Senesi yeni doldu.
bu olayı yaşayan var mı?
Garantiye mi göndersem?
Depolama sorunum yok 80 gb yer var telde.
Agir bir app kullanmiyorum.
Telefon sürekli elimde değil lazim olunca kullaniyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternalsun -- 5 Mayıs 2023; 17:10:14 >
Hocam ios 16 problemli, herkeste başka başka sorunlar oluyor, kimisinde ise hiç problem olmuyor.
Yeni güncellemeyi bekleyin, temiz kurulum ile yazılım yükledikten sonra gözlemleyin, eğer aynısı oluyorsa bu sefer garantiye verirsiniz.
-
Merhabalar, Apple Magsafe Battery Pack kullanan var mı? Memnun musunuz?
Benim farkettiğim de şu, özellikle wp de mesajı yazıp göndere basınca klavye milisaniyelik gidiyor geliyor gibi oluyor. Ekran yenilemesinden midir nedir… şu son güncellemeden sonra oldu
-
Benim de bu güncellemeden sonra %92'den %90'a düşmüş. (iPhone 13 Pro Max)
Pek önemsemiyorum artık, alalı 1,5 yıl oldu ama hala batarya performansından memnunum. Yoğun kullandığımda dolu dolu 1 gün, pek kullanmadığımda ise 1,5 günü çıkarabiliyorum.
-
Teşekkür ediyorum cevap için. Yani cihazı değişmeye kadar gidecektim. Peki pil sağlığı en düşük 70'e kadar mı önemli
Yazılım güncellemesi yapıldığında pilin değerleride güncellenmiş oluyor. Ayrıca telefonu yoğun kullandığınızdada pil de sürekli düşüş gösterebilir 3utools ile bataryanızda kaç döngü yaptınız bakarmısınız. Benim 13 pro telefon 1 yıl 5 ay olmuş alılalı ve batarya 90 da sarj döngüsü ise 326.
Teşekkür ediyorum cevap için. Bakacağım o Program ile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X