Şimdi Ara

Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (1355. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.668
Cevap
324
Favori
1.698.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13531354135513561357
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elinizde ios 15 versiyonunda güncelleme bildirimini engelleyecek profil var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Güncellemeyi silebilirsin ayarlardan,bildirim gider.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pasifik. kullanıcısına yanıt
    İndir yükleme ayarlars gir ordan sil gidecektir.

• 13 Pro ve 13 PM 14 ve SE 3 ile aynı işlemciye sahip olduğundan çok uzun bir süre güncelleme alacak. Aynı işlemciye sahip düz 13'e bu kadar destek geleceğini sanmıyorum çünkü Apple artık 6 GB rami standart yaptı. Güncelleme vermemek için rami bahane edebilir.

• pasifik. kullanıcısına yanıt

ama bu yöntemle yeni güncelleme gelse yine bildirim gidecek. kalıcı bir çözüm değil.

• 0537 kullanıcısına yanıt
    Bahane değil bu. Apple daha önce yaptığı hatayı bir daha yapmaz. İphone 4’e verdiği son güncelleme resmen telefonu mahfetti. Bir ios aşağıda kalmalıydı telefon. Apple telefonlar androidlere göre çok daha iyi bu konuda

• TaKo kullanıcısına yanıt
    Ben hala 16.4 kullanıyorum şuanda cihazım 13 Pro max 10 ay oldu alalı batarya %100

• krki K kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum gayet güzel elde kullanırken hiç engel olmuyor.

• Benim cihazım da öyleydi :) 10 ya da 11.aya kadar %100’le ilerledim, guncelleme yapmadim, sonra bir anda düşmeye başlıyor hocam.

• Herkese merhaba.
    Esr Halolock Magsafe kılıfım satılıktır. IPhone 13 PRO için uygundur.
    Amazon’dan İphone 13 icin almıştım fakat yanlış aldığımı telefona takınca fark ettim. Telefon gelmeden önce aldigim ve açmadan telefonun gelmesini beklediğim için bu arada iade suresi doldu. Hic kullanılmadı.

Linkini de asagi bırakıyorum.

ESR HaloLock hibrit kılıf, iPhone 13 Pro ile uyumlu, manyetik kablosuz şarj, askeri norm koruması, çizilmeye dayanıklı arka taraf, şeffaf siyah
    amazon
    ESR HaloLock hibrit kılıf, iPhone 13 Pro ile uyumlu, manyetik kablosuz şarj, askeri norm koruması, çizilmeye dayanıklı arka taraf, şeffaf siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09QPL2ZSX?ref_=cm_sw_r_apin_dp_XDVHXKPWPSVK38KCZFN8

Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU]

Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xrage77 -- 14 Mayıs 2023; 22:1:46 >

• Xrage77 X kullanıcısına yanıt
    Fiyat nedir hocam

• Merhaba arkadaşlar,

Bütçe 36.000 Tl

Aşağıdaki 2 telefon arasında kaldım siz ne dersiniz ? (Güncel kullandığım cihaz 13)

İphone 13 pro max 2.el (10-12 ay Garantili Yurt İçi Cihazı 35-36k arası

İphone 14 Pro Max Yurt dışı Kayıt vs 37.000 tl'ye geliyor.

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

Kesinlikle 14 Pro Max. Tahminim seneye iPhone 15'te 14 Pro işlemcisi olacak. Yani Apple artık Pro serisini daha uzun ömürlü güncelleme veriyor.

• kubilay2012 kullanıcısına yanıt
    250 tl

• Arkadaşlar aşağıdaki linkte olan ürünlerin tamamını 500 TL ye veriyorum, tek tek satmayacağım uğraşmak istemiyorum.

https://forum.donanimhaber.com/apple-watch-2-42-mm-ve-13-pro-bol-cesit-2-el-kilif--155325594

• Son güncellemeden sonra pil sağlığı göstergesi bozulmuşçasına düşüyor. Son zamanlarda pil sağlı çok hızlı düşen var mı merak ettim.

• olgacxx O kullanıcısına yanıt
    IOS 16’ya gectim geceli ve son guncellemeyi yaptigimdan beri pil sagligim %92’den %89’a düştü. Hem de 1 ay içinde oldu ama telefonun kullanim süresinde pek bi degisiklik yok, ayni seviyede kullaniyorum.

• Her güncelleme sonrasında işletim sistemi bataryayı test edip sağlık bilgisini günceller. Yoksa Apple'ın size kastı yok anlayın şunu. Her güncellemede vay efendim batarya sağlığım düştü vay efendim bilerek yavaşlatıyorlar vs vs. Batarya yahu sonuçta sarf malzemesi. Kullandıkça ömrünün bitmesi gayet normal. Mezara götürmeyeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 18 Mayıs 2023; 16:38:22 >
  • 13 Pro'nun sıfırı hala satılıyor ama gariptir ki sonradan çıkan yeşil renk seçeneği şuan bulunamıyor.

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

14 pro max almamişmiydin.? yurtdişi cihaz faturalimi.? Kayit edersen 3 yil kullanmak zorundasin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13531354135513561357
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.