< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (1357. sayfa)
-
-
Telefonun ayarlardan kamera ayarlarına girince video kaydı biraz aşağıda otomatik kare hızı diye bir seçenek var. Orayı kapatıp denediniz mi?
-
Fotoğraf çekerken kesinlikle yapılmaması gereken şeylerden birisi: Deklanşöre basıp fotoğraf çekmek. Yarım elma'nın fotoğraf işlemesi gerçekten rezalet ötesi aşağıda örneğini koyuyorum
Bu deklanşöre basılıp çekilen normal fotoğraf
Bu da ses tuşlarıyla çekilen fotoğraf (Ses tuşlarıyla çekmek için kamera ayarlarından hızlı çekimi açmanız gerekiyor hızlı çekimle çekerken fotoğraf işlenmiyor)
Arada doğallık farkı kontrast farkı keskinlik farkı saymakla bitmeyecek kadar fark var ve görüldüğü üzere çok daha güzel çekiyor bu şekilde. Hatta ve hatta üstte deniz gri iken burda olması gerektiği gibi mavi.
Sonrasında fotoğrafta düzenleme yapmak istediğinizde de size kolaylık sağlıyor hızlı çekim arasından en uygun kareyi seçebiliyorsunuz ve renkler aşırı işlenmediği için bu tarz bi hale getirebiliyorsunuz, fotoğrafı RAW çekmeme gerek bile kalmadı
-
Ben bunu yıllarca forumda belirttim😊heleki telefoto da yani 3xde çekilenler acaip oynama yapıyordu,bende seri çekimle çekiyorum veya pro raw.
Telefotoda bi basar hızlı çekin birde seri çekin bakın hangisi daha yumuşak detaylara sahip.tabiki seri çekim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Hocam eşimin telefonunda aynı şekilde 2 leke vardı. Apple Zorlu Center’e götürdük, 1 saat içinde kamerayı değiştirip telefonu teslim ettiler. Kullanıcı hatası diyeceklerini sanmıyorum
Ben izmirde yaşıyorum buradaki servis her şeye kullanıcı hatası diyebilir şaşırmam yorumunuzu okuduktan sonra istanbul uçak biletlerine bakıyordum :) ama amazondan almıştım amazona da belirttim bana ulaşacaklarını belirttiler ilginiz için teşekkürler randevulu mu gittiniz ?
Evet randevu alıp gittik, 1-2 incelemeden sonra cihazı servise alıp 1 saat içinde kamerayı değiştirerek teslim ettiler hocam. İzmir’de gideceğiniz yer KVK servis mi ?
Muhtemelen izmir de gitmeyeceğim usta troyu zentech i falan aradım da bir hafta süre veriyor istanbul akasyaya randevu alabilirsem uçakla gelip halledeyim istiyorum. Basit birşeyse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WizardArms -- 31 Mayıs 2023; 18:52:25 >
Evet çok önceden görmüştüm o zamandan beridir kullanıyorum tekrardan hatırlatma yapmak istedim
-
10. ayın sonunda pil %96 ya düşmüş normal mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimki tam 1 yıl sonunda %89 bunun son iki ayı içinde %6 düştü.
Yazılımla 6 ay %100 de tutup sonra yüzde 1 yüzde 1 düşürüyorlar gibi geldi bana hatta benim şarj tam olarak böyle oldu . Yani 12 ayım tamamlandığında %94 olacak eğer yazılımla belirliyorlarsa
Evet aynen dediğiniz gibi düşünüyorum aralık ayına kadar 99du ocak şubat 1 düştü mart nisanda bir anda 3er düşmeye başladı. Tahminim garanti süresi boyunca 80 üzerinde tutup sonra düşecek
Benim 13 pro aralıkta garantisi bitecek şuan 89 son 3 ayda çok seri düşmeye başladı.
-
Benim 13 promaxta Aralıkta garantisi biticek pil 89 sıfır almıştım.
Arkadaşlar selam. Kredi çekip malum siteden 13 pro alınır mı? 20-22 arası değişiyor fiyatları. Yoksa 6s plus ile devam mı edeyim
20-22 arası 13 pro var mı ? Yd mı sizin söylediğiniz ?
Teknosa 26 ya aldım 2022 Kasım da şimdi 30 gösteriyor 22 ye mini bile yoktur
-
Tamamen yazılımsal olduğunu düşünüyorum bu pildeki yüzde olayını
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X