Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (1359. sayfa)
-
-
-
Yok hocam değişen bir şey olmadı. Ama anladığım kadarıyla cihaz kendini kapatmadı, yani ekran vs açık, zaten fotoğrafta dikkat ederseniz pil yüzdesiyle ana ekran çubuğu hafif gözüküyor. Tek fark ekrana beyaz bir perde inmiş gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tam olarak şu videolu kişiyle aynı anda aynı şeyleri yapar mısınız?
Telefonun resetlenmesi lazım
TechnomentaryyoutubeiPhone 13 Pro: How to Force Restart / Resethttps://www.youtube.com/watch?v=RfU_7w5487Y&feature=youtu.be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Denedim hocam, hiçbir değişiklik olmadı ne yazık ki.
Allah Allah çok ilginç.
Geçmiş olsun hocam.
Neyseki garantisi mevcut.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkürler hocam. Bugün cihazı zorludan almaya gittim, ekran değişimi yapılmış. Düşme vs yok nasıl böyle bir şey oluyor diye sorduğumda da elektronik aletlerin bozulması için hiçbir nedeni olmasına gerek yok diye cevapladılar. Allahtan apple garantisine güveniyoruz da arkasında duruyor ürünün.
Hele ki oled ekran bir şans işidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
son zamlardan sonra belli oldu ki 15 pro serisi 100k+ çıkacak gittim yüzde 84 olan bataryamı daha fazla zam gelmeden değiştirdim servisten üzerine de ios 16 da kalırım güncellemem en 2 sene daha durmak yok yola devam.
-
Valla bu artışla Apple Türkiye bile zarar edecek. Şimdi millette para var elbet alan oluyor diyenler çıkacaktır fakat şirketin bu ürünlerde kârı sabit, elbet alan olsa da satışlar kesinlikle düşecektir. Gittikçe fiyatlar/gelir arasındaki uçurum artıyor, bunun ilk örneğini 14 Pro Max serisinde gördük. Biz 13 pro 13 pro maxleri alırken yurtdışı alımlar bu kadar yaygın değildi, artan fiyat makası iyice uçurduğu için 14 serisinde yurtdışı telefon alımı da dehşet şekilde arttı.
15 Pro-Max 100 k'dan çıkarsa bu fiyatın kabaca 45.000 tlsi vergi olacak. Asıl bu seride yurtdışı cihaz sayısında patlama yaşanacak diye düşünüyorum. Ben de bir şekilde alacak olursam yurtdışından alırım
-
Kesinlikle hocam tam olarak öyle. Yeni taktıkları ekranda hafif bi sarılık hissediyorum ama geçmiş sohbetleri de göz önüne aldığımda apple bunu bir sorun olarak görmediği için ekstra hiçbir müdahale uygulamayacaktır.
Evet maalesef normal diyecek. Lg 2 kalitede üretim yapıyor ve Samsung’da öyle. Pro cihazlara 1. Kalite led takılıyor. Ama Samsung ile lg ekranlarında çok fark oluyor.
Lg sarımtrak sıcak renk.
Samsung soğuk ekran, soğuk renk.
ikisininde avantajı ve dezavantajı oluyor. Maalesef apple kendi oled panelini kendisi ürettirene kadar bu ekran farklılıkları cihazlar arasında yaşanacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 5 Temmuz 2023; 22:44:10 >
Evet hocam dediğiniz gibi, işi kendi eline almadıkça bu tarz eleştiriler durmayacak gibi gözüküyor.
11 ay oldu %92 ye düştü.
Geçmiş olsun reis fena geçirdi kdv yi
-
Yazılımla alakası yok hocam. Ne kadar sık şarja taktığınız, şarjda bataryanın ne kadar sıcaklıkla karşılaştığı, orijinal şarj aleti ve kablo ile mi yoksa başka ürünler ile mi şarj ettiğiniz gibi değişkenlerle belirleniyor durum.
Benim 13 PM 13 Aralık 2021'de alındı. Tam 1.5 sene (19 ay) oldu %95'te hala. Geçen Nisan ayının sonuna kadar orijinal 5W şarj aleti ile şarj ettim. Son 2 aydır 20W orijinal şarj aleti ve kablosu ile şarj ediyorum.
Yani sizin dediğiniz doğru olsaydı benim şimdilerde %85 civarı bir batarya sağlığımın olması gerekirdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yurtdışı olayının bir yerde patlayacağı belliydi hocam. Bunun ilk sinyalini 3 yıl sınırı getirdiklerinde verdiler. Ben biraz millete de suç buluyorum, gerçekten her şeyin bokunu çıkarmayı başarabilen görgüsüz bir halkımız var.
Neredeyse aldığımız nefesten vergi alacak bir hükümet varken herkes bangır bangır yurtdışı iphone şöyle yurtdışı böyle diye reklam yaptı, dikkatleri bu yöne çekti. Rehber videolar, kahvaltılı ve izdivaçlı iphone alım turları, telefoncuların kutularca YD stoklaması vb.. Resmen hükümetin gözüne soktular adamlar da durur mu yapıştırdı zammı. Abi ürününü uygun alıyorsun, kullan geç işte ne diye yaygara koparıyorsun ? Yok illa çığırtkanlık yapacak…
Bu zamcıkla birlikte yurtdışı olayı tamamen bitti gibi çok az bir kâr için de kimse gidip uğraşmaz. Bakalım 15 pmde ne kadar öpüleceğiz
Aynen yurt dışı olayı yaklaşık 2 yıl önce patladı da ben merak ediyorum tüm dünyada insanlar böyle mi? yani 12 çıkıyor alıyor hop 8 aya 13 çıkıyor ona geçiyor hadi yabancılar yapar çünkü onlarda bizdeki rezil vergiler yok bize ne oluyor? nerede kriz var kim aç kim geçinemiyor çözemedim ben 4s aldım güncelleme bitmese bozulana kadar 6s almazdım şimdi dua ediyorum 6s en az 2 yıl daha idare etsin lanet iphoneye alıştım başka da kullanamıyorum ne halt yeriz bilmem 100 bin mi olacak 2 yıla bu lanet marka bilmem ama mecburen 2 ele bakarım hayatımda ilk kez sanırım mecbur kalınca
-
Meğer son telefonumuzu almışız yurt dışından. 13 Pro ile uzun yıllar devam
-
Beyler Merhaba
13 pro max cihazim ile e-sim kullanmam gerekiyor?
Hangi operatorden memnunsunuz? herhangi bir problem yasiyor musunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X