Şimdi Ara

Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (1361. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.658
Cevap
325
Favori
1.694.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13591360136113621363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar 13 pro max 256gb mı 14 pro 256 gb mı aradakı farka gerek var mı sizce. Gönlüm 13pmde ama ınsan son çıkana kanıyor. Bi yakınıma alacağım 14pm ve 14pro aktıf kullandım memnunum bunlardan lakın 13pm fıyatı daha uygun oldugu ıcın cezbedıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SABQCES -- 12 Temmuz 2023; 1:21:24 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SABQCES S kullanıcısına yanıt

14 Proların bitmeyen sorunları daha kötü çentiği daha hızlı ama verimsiz işlemcisi dışında tek artısı 48 MP RAW çekebilen kamerası Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] 

En iyisi S23 Ultra almak Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çetooooo -- 12 Temmuz 2023; 1:27:42 >
  • Çetooooo kullanıcısına yanıt
    Valla temiz 13pm 1tb aldım geçtim 😄

• Dostlar 2022 eylülden 2023 hazirana kadar cihazın pil sağlığı %100 idi.

2 3 hafta önce %99 düştü şimdi baktım %97 olmuş.Hep bu hızda mı düşecek? Böyle giderse 5 6 aya %80 i görücez herhalde.Oyun vs oynamam sadece sosyal medya

Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT28 -- 12 Temmuz 2023; 20:43:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DT28 kullanıcısına yanıt
    Havalar cok sicak.
    Cihazlar normalden fazla isiniyor.
    Buna dikkat etmek lazim.

Benim cihaz sandım aynı şekilde ilerlemiş Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] 

Aynı durumdayız aşağıda bir mesaj daha var. Bu tesadüf değil. Güncellemeler ile gelen bir taktik bu bence

• Benimde 2022 nisandaki cihaz 1 ay öncesine kadar %100 dü benimde 97 ye düştü herkes aynı performansfa kullanacak değil anlaşılan tesadüfte değil

• 13 pro 16.5.1 ile pil sağlığım son 1-2 ayda %5 düştü. Nedir bunun çözümü bu kadar düşüş hiç normal değil anlamadım. Servise vermeyi düşünüyorum cidden artık

• Arkadaşlar 13 Pro Max 1 TB versiyon 50K’ ya alınır mı şu an? Ne dersiniz?

• Marc Marquez kullanıcısına yanıt

Net alınır hocam.

• Marc Marquez kullanıcısına yanıt
    14 pro max 512gb kullandım 6 ay suan 13pm 1tb kullanıom hıc bı fark yok. Ada, kamera farkı dısında aynı geldi hersey bulursanız temız alın.

• Arkadaşlar hep orjinal şarj cihazı kullandım. Şarj cihazında deforme, soket girişinde kirlilik vs de yok. 19 kasım 2023 e kadar garantisi var. Ama artık hızlı şarj olmuyor ve 85 e düştü pil. Amacım bedavacılık değil ama hızlı şarj olmazsa çok büyük sorun yaşıyorum. Servise versem işlem yaparlar mı? 13 PM

Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otostopcu97 -- 14 Temmuz 2023; 21:12:17 >
  • SABQCES S kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, beş para etmez samsungları önerenleri ciddiye almadığınız iyi olmuş güle güle kullanın

kim yaşıyor bu bitmeyen sorunları yav ne meraklısınız kullanmadığınız aletleri kötülemeye:) eylülden beri kullanıyorum her gün saatlerce ne ısınma sorunu var ne pil sorunu. iphone 3gs'den beri iphone kullanırım 13 pro da kullandım 14 pro max de her iki telefon da taş gibidir ve sorunsuzdur. samsung members forumuna bir göz atın forum telefonundan sorun yaşayanlardan samsungun destek hizmetinden illallah edip iphone'a geçmek isteyenlerle dolu. kalite isteyenin yeri belli o da apple'dır. bulabilen 13 pro 14 pro farketmeden alsın zaten her türlü samsunglardan çok daha uzun ömürlü ve kaliteli aletler bunlar.

• aria26 kullanıcısına yanıt
    Kullanmadığım aleti neden kötüleyeyim 13 Pro kullanıyorum 1 seneye yakındır Daha bugün sinirden S23 ultra siparişi verdim telefonu tek kullanım amacı instagrama fotoğraf atmak olanların varolan sorunları farkedememesi doğaldır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

hayırlı olsun seneye 20 bine zar zor satıp iphone aramazsınız inşallah

Teşekkürler, iPhone aramayacağım kesin çünkü al sat için değil kullanmak için aldım, 20 bine düşebilir de düşmeyebilir de o konuda haklısınız fakat ben akıl sağlığımı fiyat düşüşüne tercih ediyorum şimdilik Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] 

Hocam iPhone’da da özellikle üst modellerde satış hızı eskisi kadar iyi değil. Fiyatlar arttıkça herkes “cihazım değer kazandı, uçtu” moduna giriyor ama fiyat artışları 2. El piyasasını iyi yönde değil kötü yönde etkiliyor. Parası olan adam zaten 3-5 verir sıfır alırım moduna giriyor, nakit sıkıntısı olanlar da kredi kartı kullanabilecekleri sıfır alternatiflere yöneliyor.

Şahsen dar durumda olsam ben de 3-5 ay garantisi kalmış 2. El iphone alacağıma alternatiflere yönelirdim. Tabi parası olan keyfine göre istediğini alır o ayrı mesele, ben genel gözlemlerimi aktarıyorum

• nocara N kullanıcısına yanıt

katılıyorum, bence de doğru bir analiz. ancak yine de iphone ikinci elde android rakiplerine göre büyük avantaj sahibi günümüzde. geçen senenin amiral gemilerinden s22 ultra'nın 2. el piyasası 26-27 binlerdeyken ve bir sürü eski ilan varken(bu satılmadıkları anlamına geliyor) 13 pro max 38-40 binler civarında. önceki yıllara ait modellere gittiğimizde ise fark iphone lehine daha da açılıyor. artık apple'da 2. el piyasası eskisi gibi canlı değil ve bu apple'ın diğer ürünlerinde de görülüyor, ama yine de samsung'a oranla daha avantajlı olduğu bir gerçek.

• 
Sayfa: önceki 13591360136113621363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.