< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (1362. sayfa)
-
-
Belkin yada apple kablo almanızı tavsiye ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba iphone 13 promax kullanıyorken whatsapp başlatılamadı, lütfen telefonunuzu yeniden başlatın hatası alıyordum arada bir ve umursamadım daha son 2022 Aralık ayında iphone 14 pro max e geçiş yaptım ve aynı sorunları çok artan şekilde yaşadım. Günde yeri geliyor 5-6 kere telefonu kapatıp açmak zorunda kalıyorum inanın. apple destek ile görüştüm defalarca telefonda. wpyi silip tekrar yükledim bütün sohbeti sildim fakat düzelmiyor.Daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mıdır acaba ? Telefonu fırlatacağım inanın o derece durum : ?
-
Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
14 promax’a yedeği yüklerken 13 promax dan mı yüklediniz? Yoksa telefonu sıfırdan mı kurdunuz? Yedekten yüklemişsiniz sanırım. Bence telefonu tümden sıfırlayıp yeni cihaz olarak kurun bütün uygulamaları ve whatsapp’ı tekrardan yükleyin. Sorununuz çözülecektir.quote:
Orijinalden alıntı: JayceesArkadaşlar merhaba iphone 13 promax kullanıyorken whatsapp başlatılamadı, lütfen telefonunuzu yeniden başlatın hatası alıyordum arada bir ve umursamadım daha son 2022 Aralık ayında iphone 14 pro max e geçiş yaptım ve aynı sorunları çok artan şekilde yaşadım. Günde yeri geliyor 5-6 kere telefonu kapatıp açmak zorunda kalıyorum inanın. apple destek ile görüştüm defalarca telefonda. wpyi silip tekrar yükledim bütün sohbeti sildim fakat düzelmiyor.Daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mıdır acaba ? Telefonu fırlatacağım inanın o derece durum : ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
Bugun de %96 a düştü bana hiç normal gelmedi bu durum
Bilinçli mi yapılıyor nedir 3 gün önce 97 şimdi 96 oyun filan da oynamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Garanti başlangıç tarihini görene kadar sizin cihaz daha önce kullanılmış diyordum ki altta ekran görüntüsünü gördüm. Telefon açılıp iCloud'a giriş yapılınca garanti süresi başlar. 1 gün öncesini dikkate alıyor orası normal ama kronometre mevzusu çok garip ilk defa gördüm.
-
Bu duruma anlam veremedik ama şimdi aklımdan bir şey geçti. Önceki iPhone telefonumu bu telefona aktarmamdan kaynaklanıyor olabilir mi acaba. Orada kronometre açıktı yeni telefonda da çalışmaya devam etti sanırım.
Evet hocam. Defalarca apple destek ile de görüştüm son çare bu fakst. Ben uygularımı fotoğraf videolarımı nasıl yedekleme yapabileceğim ki en basit şekilde. Sıfırdsn bir apple kimlik ile mi kurulum yapayım sizcr. 13 pm de iken de neden böyle hata verdiğini inanın anlayamıyorum. 14 pmyr geçtim hala anlamıyorum.
Aynı sorun bendede oluyordu sık sık, ama gelen güncellemelerden olsa gerek kendiliğinden düzeldi.
Yok hocam neredeyse 1 senedir bu şekilde devam ediyor maslesef. 13 pm iken de böyleydi. Geçiş yaptım 14 pm de böyle olunca sorun gerçekten
belkin, ugreen, mcdodo, spigen.
-
Son güncelleme ile feci bir şarj tüketimi var. Ayrıca bu ay sadece %3 düştü şarj yüzdem. Hızlı şarj kullanıyorum ama bakıyorum ki düz adaptör kullananlar da bile olmuş bu olay. Nasıl çözeceğiz ?
Hocam 13 pmde ikende vardı. Daha sonra 14 pmye geçirdim telefonu birebir. Sorun bu şekilde artmaya başladı muazzam şekilde. Cidden gına gelmeye başladı. Yeri geliyor günde 3-4 kere telefonu kapatıp açıyorum kesin olarak.
Bu 16.5.1 (c)'yi kastediyorsanız evet gerçekten pil garip bir şekilde hızlı tükeniyor. Otomatik güncellemeyi kapatmayı unutmuşum ve gece yüklenip diğer gün kullanırken pildeki düşüşten farkettim.
Aynen öyle hocam ondan bahsediyorum. Deli dehşet gidiyor
İlk defa ios kullanıyorum android gibi kaydırma yok mu
Beyler yukarda yazmıstım nerdeyse 8 9 ayda pil sağlığım hiç düşmemişti.Bu ay patır patır düşüyor 1 hafta önce 96 idi şimdi baktım 95 olmus.Ya apple güncellemeleri ya da sıcaklardan kaynaklanıyor.Aşırı sıcakta kullanmıyorum ama yine de patır patır düşüyor,sarjda çok hızlı düşmeye başladı
Bende de öyle 1 haftada %3 düştü pil sağlığı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X