Şimdi Ara

Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (1363. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.658
Cevap
325
Favori
1.694.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13611362136313641365
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU]

Şu güncellemeyi yapmayan varsa yapmasın bunu yaptıktan sonra 1 haftada %3 pil sağlığı düştü.Sıcakta cihazı kullanmıyorum oyun oynamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha once de yazmistim.

Fena sicak gunler geciriyoruz bir muddettir: hele de hattiniz cok iyi cekmiyorsa, bataryalar cok ciddi derece isiniyor. Bu da inanilmaz zarar veriyor batarya sagligina.

Ben mumkun mertebe mobil verideysen, disarilardaysam, kapali tutup, isim oldukca aciyorum mobil veriyi.

Tavsiye ederim…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şarjdan şikayet edenlere önerim 4G'yi kapatıp 3G'ye geçsin. Şarj ve ısınmada bayağı fark ediyor. Üstelik çekim gücü artıyor.

• 0537 kullanıcısına yanıt
    Tam tersi 4g daha rahat çekim sağlıyor.

• BackConnect kullanıcısına yanıt
    Ya böyle yapacaksak ne anlamı kaldı telefonun hocam böyle bir tavsiye vermek garip…

• quote:

Orijinalden alıntı: 2jz1993

Ya böyle yapacaksak ne anlamı kaldı telefonun hocam böyle bir tavsiye vermek garip…
    Bu anormal degil, gayet normal bir durum. Her cihazda olabilecek bir husus…

• Sizce 13 pro max 256 gb grafit %86 pil, 24 ocağa kadar garanti mevcut. en az kaçtan vermem gerekir?

• Arkadaşlar merhaba son bir haftadır telefonda hiçbir şekilde medya oynatamıyorum Instagram YouTube videoları açmıyor, spotifyda şarkı açamıyorum uygulamalar sürekli donuyor bu sorunları yaşayıp da çözümü olan var mı

• Fagrelease F kullanıcısına yanıt
    Medya oynatma hatasını bu zamana kadar 2 kere yaşadım. Telefonu kapatıp açınca düzeliyor, neden oluyor bilmiyorum ama günlerce kapatıp açmadığım telefonunbirden video oynatamaması enteresan bir hata. Sorunu ilk kez ios 15'in bir sürümünde yaşamıştım, bir de 2 gün önce 16.6 RC sürümde yaşadım.

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt

Hocam sahibindende filtreleme yaparak fiyatlara bakın. Orada yazılan fiyatlarda genellikle pazarlık payı olduğu için ortalama fiyatların 2000-3000 altına satılır.

• Benim tel ayvayı yedi herhalde her hafta %1 pil sağlığı gidiyor %94 olmuş

• 16.6 güncellemesini yapan var mı bi sıkıntı var mı?

• DT28 kullanıcısına yanıt

Ben çıktığı gibi yaptım. Şuan için bir sorun göremedim. Hatta pil performansı artmış gibi geldi.

• Yav bi bende mi sorun var anlamadım 1 ay içinde sürekli pil sağlığı düşüyor.
    Oyun oynamıyorum sarjda kullanmamaya çalışıyorum ama fayda yok

• DT28 kullanıcısına yanıt
    Bu söylediğiniz benim 11 Pro Mac'te başıma gelmişti. O dönem ben orijinal 5W'lık şarj aleti ile şarj ediyordum ve yanlış hatırlamıyorsam 12 - 13 ay kadar %100'de kalmıştı Pil Sağlığı.

Sonrasında tabiiki düşüş bekledim, önce 99, 98 oldu 1 hafta içinde. Yaklaşık 1 ay kadar devam etti. Daha sonra hızlı bir şekilde 92'ye kadar düştü 2 ay içinde. Ardından oralarda kaldı bir müddet ve 2. senesinin sonunda %86'ya düştü. Ancak %86'da tam 1.5 sene kaldı. En son 20 gün önce üniversite zamanından bir arkadaşa sattım. O da %84'e düştü dedi.

Özetle bazen kısa süreler içinde hızlı kayıp lar yaşanabiliyorken bazen çok uzun süreler aynı yüzdelikte kalabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Geçtiğimiz hafta telefoncuya verdim 44bine. 94pil mart 24

• bizonnn B kullanıcısına yanıt
    Model gb neydi?

Sizinki ile aynı olduğu için sadece farklılıkları yazdım

• bizonnn B kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Sonrasında iphone 14 serisine mi geçtiniz başka bir cihaza mı? 14 serisi ise ne kadar fark verdiniz?

• 
Sayfa: önceki 13611362136313641365
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.