Şimdi Ara

Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (1360. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.658
Cevap
325
Favori
1.694.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13581359136013611362
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son model almazsın hocam. Se 3. Nesilde gayet güçlü ve yeteli bir cihaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Benim 13PM de 7 ay bitti hala 100 hocam. Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum.

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Bizde model yükseltme akımının en büyük nedeni paramızın dehşet bir şekilde değer kaybetmesi. Tıpkı 2. El araç gibi İphone de kullanılıp eskimesine rağmen paranın değerini bir nebze koruduğu için insanlar bir yatırım olarak bu cihazları alıyor. Aslında eskiyen bir mala yatırım yapmak mantıksız ama 1-2 yıl sonunda dolar veya diğer yatırım araçlarına göre paranı daha az korusan da aynı zamanda güzel bir telefon kullanmış olduğundan konforlu bir yatırım aracına sahip oluyorsun.

Bir önceki telefonum 7Plus’tu. TL’deki müthiş değer kaybı başladığında hanımla binbir kavga ettim ikimizi 13 Proya geçirdim. Hatta bir sonraki model 40-50 bin bandında çıkar dediğimde millet bana saçmalama diyordu. Şu an 14 pro 60.000 tl başlangıç fiyatında..

Maalesef 15 Pro çok daha yüksek bedellere çıkacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocara -- 8 Temmuz 2023; 1:50:32 >
  • BombSquad34 kullanıcısına yanıt

Aynen oda olabilir ki zaten bana uygulama (iş bankası gibi) uzun süre güncelleme desteği olsun yeter de onlar bile kazık fiyat olur gibi 

• nocara N kullanıcısına yanıt

valla ben telefonu yatırım aracı olarak göremem ki zaten bende al sat kafası yok  bence bunu yapanların çoğu model yükseltme hastalığına tutulmuş veya tüketim hastalığı var. Ne diyelim sonumuz hayrolsun 

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Malesef artık ülkemizde UCUZ kelimesi literatürden çıktı hocam.

• BombSquad34 kullanıcısına yanıt

Maalesef öyle 

• AlkanExclusive kullanıcısına yanıt

hocam zaten bir önceki tahminim tutmadığı için yazılımla pil yüzdesiyle oynamadıklarını anlamış oldum . Bir önceki tahminimin nedeni ise yoğun kullanmamama rağmen ani düşüşlerin olmasıydı. Sorun şu ki ben 20-90 arasında şarj ettim hep ,kabloda adaptörü de orijinal zaten yoğun bir kullanımımda yok , benim bu seferki tahminim iOS sürümüyle alakalı çünkü 16.5 kaldığım her hafta neredeyse %1 gitti. Keşke iOS 15 lerde kalsaydım. pil değişim garantisi 2 yıl içinde %80 altına düşerse mi garanti kapsamında acaba ? Kendimiz değiştirsek ücreti ne kadar bileniniz var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu anda 6-7 ay garantisi olan 13 Pro 128 gb piyasası aşağı yukarı ne kadar ? Sahibindende yazılan fiyatlar arasında baya uçurum var

• Bugünde zam geldi

• Arkadaşlar selam, iphone 13 pro sierra blue kullaniyorum 128gb pil sağlığı 91 ve garanti 2024 nisan’da bitecek.

34k teklif ediyorlar sizce nasıl rakam?

• eternalsun kullanıcısına yanıt

Rakam düşük en az 40k

• kubilay2012 kullanıcısına yanıt
    Vay anasını doğru mu o fiyat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kubilay2012 kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen kendi promu 36.000 TL’ye satamıyorum hocam, max 35.000 teklif aldım. Yurtdışı cihaz bolluğu bizim cihazların değeri baya düşürdü

• nocara N kullanıcısına yanıt
    Hocam artık dinamik ada moda. Yeni cihazların da tümü o şekilde gelecek.

İnsanlar o kadar para verip çentikli eski modelde de kalmak istemiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar merhaba,
    E-sim kullanan var mi aranizda? Herhangi bir dezavantaji var mi e-sim kullanmanin? Bir problem yasiyor musunuz?

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Ne varmış bizim çentikte hem bizimki daha iyi     

• BackConnect kullanıcısına yanıt
    Aralık ayından bu yana 2. Hattım olarak kullanıyorum anormal bişey görmedim çekim vs durumları hep aynı değerde

• Çetooooo kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: Multe

Aralık ayından bu yana 2. Hattım olarak kullanıyorum anormal bişey görmedim çekim vs durumları hep aynı değerde
    Tesekkurler 👍🏼

• 
Sayfa: önceki 13581359136013611362
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.