uğursuz sayı |
Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (14. sayfa)
-
-
Hocam bazı yerlerdede mevcut şuan satılan iphone 12 fiyatlarının üstüne 1,500-2,000 tl zam gelir diyorlar.
Öyle oluncada iphone 13 pro 17.000 Tl civarı çıkması gerekiyor. Valla yarın şu etkinlik olsun biraz daha netleşecek bazı şeyler: )
-
var facetime çalışmıyor, pasaportla beraber gidin alın. veya havaalanından alın, fiyatlar abd ile aynı çok uygun 2 hafta önce katardaydım 12 pro 1100 dolardı(havaalanı)
-
Teşekkürler bilgi için hocam ama facetime olmaması kötü oldu. Evet ben de dubaiden pro max 256 aldım gelsin bakalım hayırlısı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkaon -- 14 Eylül 2021; 1:16:19 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar. İphone 11 almayı düşünüyorum. Yeni model tanıtımı yapıldığında eski modellerde indirim oluyor mu? Yoksa yeni modeller satışa sunulduğu zaman mı fiyatlarda güncelleme yapılıyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: powerskyvar facetime çalışmıyor, pasaportla beraber gidin alın. veya havaalanından alın, fiyatlar abd ile aynı çok uygun 2 hafta önce katardaydım 12 pro 1100 dolardı(havaalanı)
Bende katarda 12 pro max aldım ilk çıktığında. Hatta bu katardan aldığım 3. telefonum filan. Facetime çalışıyor. Sizde nasıl çalışmıyor anlamadım ?
-
İlk çıktığı zaman, yani2017 Aralık başında newyork Apple store’den aldığım iPhone X telefonumu halen kullanmaktayım.
Ama artık daha büyük ekrana geçmek ve telefonu yenilemek istiyorum.
O yüzden iphone 13 pro max 512 gb alacağım Allah kısmet ederse…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok muhtemel hocam bende tahmini fiyat bandını 17.000'ler de tutuyorum. İphone 13 Pro 128'lerin. 15-16bin verirdim diyordum İphone 13 pro için. 15-16 bin veren 17bin de verir kafasına getirtiyorlar yavaş yavaş yani İphone 12 pro alayım desen şuan en ucuz 14.000 TL. Bakalım dediğiniz gibi etkinlikte her şey belli olur beklemedeyiz.
-
Yalnız sağlam indirim almış 12 pro. Geçen hafta 15 bin bandındaydı.quote:
Orijinalden alıntı: DezertÇok muhtemel hocam bende tahmini fiyat bandını 17.000'ler de tutuyorum. İphone 13 Pro 128'lerin. 15-16bin verirdim diyordum İphone 13 pro için. 15-16 bin veren 17bin de verir kafasına getirtiyorlar yavaş yavaş yani İphone 12 pro alayım desen şuan en ucuz 14.000 TL. Bakalım dediğiniz gibi etkinlikte her şey belli olur beklemedeyiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
50bin tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle şuan alınabilir aslında ama işte yarın bir olsun İphone 13 Pro'ları bir görelim. Gerçek fiyatları bir kesinleşsin duruma göre İphone 12 Pro'ya da yönelebilirim ben.
-
inşallah hocam, 13 Pro için psikolojik sınır 16.000 TL belirledim ilk başta, sonra haberler çıkınca hadi sınırım 17.000 TL olsun dedim. Böyle böyle 20.000 TL demem inşallah :)
Sırf 120 Hz, küçük çentik ve biraz daha iyi kamera için bekliyorum, istediğim fiyatlarda çıkmazsa İphone 12 pro alacağım ancak 120 hz ekrana alıştım, 60 hz beni üzer mi diye düşünüyorum ( Samsung S20 kullanıyorum )
-
Aynı kafadayız şuan hocam :) umarım 20.000 TL'ye sürüklemez bizi bu fiyatlar. Kendi adıma konuşmak gerekirse beni oldukça zorlar 20.000 TL veremem gibi. Umarım istediğimiz fiyatlarda çıkarlar da bir biz değil almak isteyen herkes alabilir hocam. 120 hz ike 60 hz farkını iyi gözler çok rahat şekilde anlayabilir hocam. Bende sizin yeriniz de olsam bu konuda düşünürdüm. Ben İp7 kullanıcısıyım. Artık telefon bitti yeter canını çıkarttım. Almışken 120 hz almak daha mantıklı geliyor lakin sırf bunun içinde 20.000 TL gözümde çok büyüyor. Umarım istediğimiz gibi olur hocam bakalım :)
-
:) Valla hocam evde İp11 İp12 pro max var ve benim Samsung S20 ile beraber yan yana koyunca, menü geçişleri, internet tarayıcı, instagram sayfasını aşağıya sürüklediğinde Samsung 120 Hz farkı ortaya çıkıyor :), he belki İp12 pro alsam şuan ve kullanmaya başlasam belkide o 120 Hz etkisini unutup gideceğim. Birde İp13 ün çıkmasına bu kadar az zaman kalmışken bekleyeyim dedim.
Ben telefonu şirkete aldıracağım ancak 17.000 TL nin üstüne çıkamam gibi duruyor. Bu yüzden umut etmekten başka çarem kalmadı :)
-
Aynı düşüncedeyim hocam :) bekleyelim görelim bir şey kalmadı. Umarım fiyatlar umduğumuz gibi olur. 17.000 TL'nin üstü olursa, 13,700 TL ye 12Pro alacağım gibi.
-
Aynı fikirdeyim hocam, 18-19 bin tl olursa, tutupta 5-6 bin tl fark vermeye gerek yok.
-
12 pro max 256 var çentik kalkana kadar değiştirmiycem.
-
Bende senin gibi düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tahmini olarak lansmandan kaç gün sonra Avrupa'da satışa çıkar cihazlar?
-
6 aylık Faturalı İphone 12 64gb beyaz çiziksiz şekilde şuan kaça gider sizce ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k.a.a.n. -- 14 Eylül 2021; 12:58:50 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X