Şimdi Ara

Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.658
Cevap
325
Favori
1.694.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam bir yerde okumuştum, 17 Eylülde ön siparişe açılacak ve Globalde 23 eylülde satışa çıkacak diyordu. Tabi TR de çıkması muhtemelen Ekim ortası-Kasım ortası gibi olur diye düşünüyorum.

İnşallah TR de de Global ile aynı anda satışa çıkar :)

• Arkadaşlar Geçen yıl 12 pro max için telegram grubu kurulmuştu bu yılda varmı 13 pro max için ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynsylcn86

Hocam bir yerde okumuştum, 17 Eylülde ön siparişe açılacak ve Globalde 23 eylülde satışa çıkacak diyordu. Tabi TR de çıkması muhtemelen Ekim ortası-Kasım ortası gibi olur diye düşünüyorum.

İnşallah TR de de Global ile aynı anda satışa çıkar :)

A çok iyi ben Ekim’i bulur diye tahmin ediyordum. 10 gün sonra mağazalarda satışa sunulursa süper. Kapacağım bi tane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HEISENBERG kullanıcısına yanıt

Hocam yazdığım yanlış anlaşılmasın, Eylül ayı içerisinde Globalde satışa çıkacak diye okudum ( ABD,Avrupa ülkelerinde )

Bize gelişi Ekim ortası-Kasım ortası gibi tahmin ediyorum ama inşallah Global ile aynı anda bizede gelir

• eskiden iphone tanıtılacağı zaman forumda yer yerinden oynardı. binlerce kişi konuya hücum ederdi. ama fiyatlar uçuk hale gelince artık 3-5 kişi merak ediyor. eskileri özlüyor insan.  

• yo bendede çalışıyor ben arkadaşı dubai için bilgilendirdim airportdan alırsan çalışır, normal mağazaya pasaportla gitmesi lazım( tam emin değilim yinede).

• serkaon S kullanıcısına yanıt

alan kişi turist oldugunu belirtseydi onlara ayrı bir telefon satıyorlar (pasaporta bakıp) facetime çalışır şekilde .

• Akşam 13 almayacaklar çamur atmaya başlar :)

• Eskiden taksit işi vardı bir şekilde alıyorduk. Maalesef hem fiyatlar arttı hem de taksit 3'e düşürüldüğü için ekrana ekmek banıyorum. Millet nasıl bu kadar kolay alıyor anlamıyorum helal olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Canlı yayın olmayacak mı, bir yerde göremedim.

• Yeni telefonumun lansmanını seneler sonra heyecanla bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: powersky

yo bendede çalışıyor ben arkadaşı dubai için bilgilendirdim airportdan alırsan çalışır, normal mağazaya pasaportla gitmesi lazım( tam emin değilim yinede).

Dubaiden de aldim ordan alinanda da calisiyor. Pasaport ibraz etmeye gerek yok. Facetime siz modeller 3-4 yil oncede kaldi diye biliyorum.

• Bunun etkisi çok büyük, çok önemli başka bir nedende cihazların artık yenilik sunmaması, eskiden öyle miydi, yenilikler devrim gibi geliyordu insana.

120 hz de çok önemli bir şey değil benim için üstelik şarjı tüketecekse. Tasarımda son nokta buysa biraz daha yazılıma abansalar, biraz daha serbestlik vs

Appstore' un fiyatlarını düşürseler, Apple Arcade keza. Uygulama merkezi bir cihazın var, her işi rahatlıkla yapıyor ama uygulamalar çok pahalı.

Saatin artık bir hafta şarjı gitse en azından, 2 gün bile gitmeyen saati kim ne yapacak.

• Canli yayinda kalite istiyorsaniz iphone do yaparsa izlenir vallaha:)) inş yapar

• shıftdelete canlı vercekmiş başka var mı vardır muhakak

• quote:

Orijinalden alıntı: leftercan1907

shıftdelete canlı vercekmiş başka var mı vardır muhakak

Orda izlenmez. Adamlar goygoy yapıyor. İşin gırgırındalar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple (türkiye)
    Apple Etkinlikleri
    https://www.apple.com/tr/apple-events/

Beklenen ana çok az kaldı hadi bakalım.

• En sönük iphone tanıtımı sanırım.
    Keşke adı 12s serisi olsaymış sonuçta ekstra yeni bir yenilik göremicez 120hz hariç.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leftercan1907

shıftdelete canlı vercekmiş başka var mı vardır muhakak

Ben iPhonedo’dan izleyeceğim. Twitch’ten yayın yapacak.

• İphone 13 serisini işlemciyi kamerayi öve öve bitiremiyecrkler,120hz gelirse saymakla bitiremezler başka yenilik aklima gelmiyor:) kamera işlemci,120hz gelirse tabi az kaldi geri sayim başladi fiyatlar ne olucak bakicaz

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.