< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (2. sayfa)
-
-
Yanlis anladiniz. 13 Pro ile 13 Pro Max Kameralari arasinda fark olacak mi, mevcut modellerde (12 Pro ve Max) oldugu gibi yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone 13 Pro/Max'in kamera çerçevesi, 12 Pro/Max'den epey büyük
-
Sensörler büyük olucak ve hareketli galiba,ve zoom da 5x olabilir eyer böyle büyükse
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ekrandan parmak izi de gelecek mi acaba?
-
Sanmiyorum apple koymaz
iPhone 14’e.quote:
Orijinalden alıntı: scanhEkrandan parmak izi de gelecek mi acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
120hz le süsleyip satacak bak görürsünüz çok bişey beklemeyin
Gelmez
Kamerada bişeyler yapacaklar gibi bu sene yoksa sırf 120Hz ile gitmez
-
Almayı ciddi düşündüğüm bir model. Umarım fazla bekletmeden Türkiye’ye gelir de hasret fazla uzun sürmez.
Tabiki kamerada değişiklik olacak ama öyle ooo diyeceğimiz birşeyde olmıcak yanı,mesela bir perskop kamera koymayacak mesela 10optik,koysa keşke.benim tek şikayetim 12 pro max de zoom başka birşey değil.
Tabiki marsı çekecek değiliz 2.5 optikte yetiyorda bazen insan arıyor☺️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasifik. -- 20 Ağustos 2021; 9:37:34 >
Tabiki yine sorunlarla gelecek gölgelenme dir odur budur al baştan☺️☺️sinir bozucu şeyler acaba olcakmı onda diye düşünmeler☺️☺️12 pro max ı tam oturttuk devam
quote:
Orijinalden alıntı: scanhiPhone 13 Pro/Max'in kamera çerçevesi, 12 Pro/Max'den epey büyük
Kamera bloğu bu kadar olacaksa cidden aşırı büyük. Bakalım nasıl özellikler olacak, inşallah iPhone 12 Pro kullanıcısı olarak çok özendirmez.
-
☺️☺️
Özendirecek kadar olursa edecek bişey yok ama değmeyecek kadar özellikse 12 devam.14 de bakıcaz artık
12 Pro ile 12 Pro Max’ın kamerası arasında kayda değer büyük bir fark yok. Normal bir kullanıcı için aynı bile denilebilir. Bu seridende yine aynı şekilde olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 20 Ağustos 2021; 11:32:3 >
12 Pro ile 12 Pro Max’ın kamerası arasında kayda değer büyük bir fark yok. Normal bir kullanıcı için aynı bile denilebilir. Bu seridende yine aynı şekilde olacaktır.
120 hz koyması almak için zaten bir tercih hocam
Bende 120 hz ekran deneyimi için 13 pro max beklemesindeyim. iOS akıcılığı 120 hz ile inanılmaz deneyim sunacak. Şimdiden heyecanlanıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: TAGRNT
120 hz koyması almak için zaten bir tercih hocam
ben de hocam fiyat olarak makul bir seviyede olursa pro max e düşünüyorum geçmeyi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X