Şimdi Ara

Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27.658
Cevap
327
Favori
1.692.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AppleFB

13 pro tahmini olarak kaç lira olur sizce ? Sürekli fiyat sızıntıları oluyor ama bana pek gerçekçi gelmedi fiyatlar.

Sürekli sızıntı olmuyor hocam, herkes aynı kaynağı paylaşıyor Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU]  100 dolar zam gelir Türkiye fiyatı 2-5k civarı artar

• Etkinliğe 1 haftadan az kaldı doğru dürüst sızıntı da gelmiyor, geçen sene sızıntı üstüne sızıntı gelmişti Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] 

• scanh kullanıcısına yanıt

Evet geçen sene ne sızıntı çıkmıştı yaa. Ama bu seneki cihazlarda 120 hz dışında fazla bir yenilik yok. Xs serisi gibi olacak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç sızıntı yok. demekki fazla ekli özellik olmayacak.. 12deki sorunları gidersinlerde daha gelişmiş ve sorunsuz cihaz gelsin kafi.

14 eylülde tanıtılsın yeter ya geçe kalmasın

• Aynisinin laciverti iste ben 12 si olup 13 almayi bekleyen kisilere ne kadar zengin olursa olsun gercekten anlam veremiyorum.Her sene telefon mu degistirilir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aşırı pahalı olacak gibi Türkiye'de alınabilecek telefon sınıfında değil kesinlikle. 1 hafta önce bi akrabam iPhone 12 aldı Teknosa da akbankı aramışlar peşin fiyatına 3 ve ya 4 e bölmüş banka kredi vermiş 12000₺ ye almışlardı sanırım üstelik içinden şarj adaptörü de çıkmamış onu ayrı aldılar

• XS gibi mi olur diyosun Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] 

@oguzhan_48 aynen

@isimsiz755 14 Eylül kesin gibi

• Risni kullanıcısına yanıt
    Bende bunu çok yaptım ama artık araya 2 model koyucam iphone 15 i alırız artık 12 pro max den sonra,13 e fazla birşey ekleyeceklerini sanmıyorum,

• quote:

Orijinalden alıntı: pasifik.

Bende bunu çok yaptım ama artık araya 2 model koyucam iphone 15 i alırız artık 12 pro max den sonra,13 e fazla birşey ekleyeceklerini sanmıyorum,

Valla ben 7 plustan geçicem. bundan sonra 2 yılda bire geçerim diye düşünüyorum. Çentiği kaldırmadıkları sürece aceleye gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz755

Valla ben 7 plustan geçicem. bundan sonra 2 yılda bire geçerim diye düşünüyorum. Çentiği kaldırmadıkları sürece aceleye gerek yok.

Alıntıları Göster
    Bende 7 plustan geçeceğim. Çentik komple kalkmadan ve de ekran üzerinden touch id gelmeden yeni modele geçmem. 5 sene arkana bakmadan kullanabileceğin bir model.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

5 çok hocam 2 sene en çok kullanırım ben. maddi durumları düzelttim Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] 

• isimsiz755 kullanıcısına yanıt
    Çentik önemli değil benim zoom olayını çözsünler,he zoom iyi yapıyor 12 pro max video da başarılı,dahada iyi olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: pasifik.

Çentik önemli değil benim zoom olayını çözsünler,he zoom iyi yapıyor 12 pro max video da başarılı,dahada iyi olabilir.

bahsettiğin özellikler 5 sene sonra gelecek bişey değil seneye 14te olabilir :)

• oguzhan_48 O kullanıcısına yanıt
    Ozaman alırız☺️☺️

• Etkinlik tarihi kesinleşti

Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU]

• 14 Eylül kesinleşti

Aynen hocam baksana hiç bi haber duyulmuyor. Kasa aynı kasa olacak. Sadece çentik küçülecek o kadar. 7 plus -8 plus olayı gibi. Arkası cam diye 8 plus yaptılar adını. Halbuki bildiğin 7s ti :) 13 te tek fark 120 hz bence. pasific hocamın dediği gibi yüksek optik zoom olayı gelmesi lazım madem pro kameralar. Yoksa bende geçmem. 12 ler 5G li mis gibi telefon . Senelerce bile götürür.

• Ben sızıntılardaki zammı abartı buluyorum. Pro modellere 100 dolar zam geleceğini düşünüyorun.

O sızıntılar bildiğim kadarıyla TSMC %20 zam yaparsa diye çıkmıştı ama son gelen bilgilere göre Apple’a özel %3 zam yapacaklarmış sanırım . Yani fiyatlar değişmeyebilir bile.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.