< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasifik. -- 9 Eylül 2021; 12:12:18 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (11. sayfa)
-
-
Hocam valla, 13 Pro alacağım gibi. Ancak etkileyecek faktörler. 16,000 TL psikolojik sınır belirledim, bir de muhakkak 120 Hz olması gerekiyor :)
Eğe böyle olursa çıktığının ertesi günü alacağım :)
-
12 Pro Max kullancısı olarak ben de 13 Pro Max alma düşüncesindeyim. Ama hemen mi alırım yoksa bir süre bekler miyim bilmiyorum.
-
3 yıl kullanmadan herhangi bir Iphone'u değiştirmek ülkemiz şartlarında çılgınlık.
-
Fiyat 16 bin bandında olursa pro almayi düşünüyorum. Acaba pil nasıl olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
120hz gelirse çok iyi pil beklemeyin,çoğu alırsa zaten pil yetmeyecek 60hz kullanacak lar.benimde kafama takılan bu pili nasıl halledecekler,120hz pili sömürür
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
12 pro maxle 13 pro max arasındaki farklar nedir tam olarak? 13 pro maxin özelliklerini anlatan yazı veya video varsa paylaşabilir misiniz?
Hocam oyun icin falan 120hz günlük kullanım icin 60hz ideal olur pil kapasitesi artmıştır umarım.
120hz destekleyen oyun pek yok,arkadaşda 90hz lık telefon var pubg 40 fps alıyor,ben 60 fps alıyorum kayıpsız☺️pili artırmıcaklar dahada aşaya çekecekler☺️
Hocam wild Rift oynuyorum sadece. Umarım pil kötü olmaz.
Kesinlikle katılıyorum.
Pil durumu xs gibi olmasında,sonra seneye dayanıklı pilini çıkarırlar☺️
10 x zoom yeterli 100 zoom gereksiz.önemli olan fotoğraf kalitesi iyi olsun.birde video
zannetmiyorum 10 x gelsin gelirse 5 optik zoom gelirse gelir yüzde50 şans
-
Hocam sen sanki almayacaksın diye telefon alttan alta b.k atıyosun gibi gelmeye başladı Kızmaca yok.
-
Aynen öyle
Niye kızım zaten diyorum dediklerim gelirse alıcam gelmezse neden alayım boşuna☺️14 e bakıcaz.
-
Twitterdaki dedikodulara göre 1 tb modeli 36 bin tl olacak
quote:
Orijinalden alıntı: Evren7
Twitterdaki dedikodulara göre 1 tb modeli 36 bin tl olacakBazıları yine tık peşinde maalesef. Çoğu paylaşımın fake olduğu ortada denebilir.
12 Serisi'nin ilk VATAN (satışı olmayan) fiyatları gibi bir şey olursa olur anca o kadar. O da yine aynı mantıkla tık ve haber olma amaçlı olur.
Zira bahsi geçen fiyatlardan gelirse bu ürünler, Apple'ın özellikle TR'deki satış rakamları oldukça düşecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 11 Eylül 2021; 0:27:53 > -
Yurt dışı 13 pro max fiyatı 11,500 TL bandında olacak çok farklı özellikler olursa alırım diye düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X