fotoğrafları aç üst sağda ortaya doğru içeri aktar var ona tıkla telefonu kablo ile pc ye bağla gelen uyarılara evet de o aktarmaya başlar. |
Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU] (171. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Teşekkür ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iphone 15 te ios 18.0.1 sürümünü kullanan var mı pil performansı ne alemde?
-
İPhone cihazıma nasıl Android kurabilirim? İos çok berbat bir şey. Cevaplar için teşekkürler.
tim cook twetirden mesaj at ilgili birime yönlendiricektir:))))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone'a android kurmak vs Ferrari'ye tüp taktırmak
Tam tersi android cihaza ios kuracaksın, bak gör yazılım farkını nasıl çalışıyor. İos olmazsa iphone çöp
Selam. Hanemde 2 adet iphone15 ve bir se 2. Nesil var. Hepsinde suan 18.0.1 yuklu ve 3 Cihazda farkli periyotlar ile kendi kendine kapanip acilildi. Analiz verilerine baktigimda hepsinde panic.full ve reset counter loglari gelmis. Ben iphone 4s lerden beri apple kullaniyorum ve bu hata bildigim kadariyla donanimsal. Bu hata yuzunden 3 telefonum degismisti ( ip4s , ip6s , ip8plus). Ancak 3 undede cikmasi yazilimsal olabilirmi sorusunu aklima getirdi. Varmi icinizde bu hata logu ile karsilasan , cihazi resetlenen merak ettim
15 pro ve ya ios 18 sayfasına yazın birde isterseniz hocam. Oralar daha aktif belki daha çabuk cevaba ulaşırsınız.
Dediginiz gibi orada cevap bulmaya calisayim.
İşte bu yüzden iphone 15 kullandığım son iphone olacak👎🏻
ip 15 ile kara vermiştim sonra biraz bütce zorlayıp 15 plus alacaktım.
bugun baktım, elime aldım iki cihazı da plus baya baya çok buyuk kullanımı zor ve kaba geldi düz 15 ile aranıza kaldım .
Tasarım olarak çok memnum.
İp 8 den terfi ettiğim için baya geri kalmışım. Çözemediğim bazı noktalar var artık burada başınızı ağrıtırım. :)
-
selamlar tekrar sorularıma kısaca başlayabilirim. yardımcı olacak olanlara şimdiden çok teşekkürler.
-Cihazın kutusundan malesef şarj adaptörü çıkmadı açıkcası o kadar para verdiğim cihazdan çıkmaması beni çok üzdü diyebilirim. Neyse 1-2 tane adaptörüm vardı ama type c girişi uymadığı için halledemedim. En son olarak kullandığım android tabletin şarj adaptoru uydu. Telefonu bununla şarj etsem volt-akım vs gibi konularda sıkıntı yaşar mıyım?
-Cihazla kurulu olarak gelen , çok fazla sabit apple uygulaması var çoğunu da hiç bilmiyorum be kullanacağımı da pek sanmıyorum. Bunları silsem ne olur? Sonra atıyorum bir tanesi lazım olsa nasıl yükleyebilirim :)
-Eski cihazımda(ip8) şarj rutini olarak gece yatarken takıp sabah kalkınca alma şeklinde ilerliyordum. Bu cihazda da aynı rutini devam ettirsem, biraz fazla şarjda kalsa bu konuda batarya konusunda sıkıntı yaşar mıyım
-Cihazım ios 17.6.1 ile gelmiş 18.0.1 update mevcut bunu yüklemeli miyim? daha önceki tecrubelerime dayanarak cihazın ilk geldiği sürümde kalmasının çok daha stabil ve rahat olduğunu düşünüyorum.
Şimdilik durum bu . Herkese çok teşekkürler :)
-
hayırlı olsun gayet güzel bir cihaz aldın.
4 yıldır iPhone kutularından şarj adaptörü çıkmıyor.
ön yüklü gelen uygulamaları sildiğinde tekrar app store’dan yükleyebilirsin.
gece şarja takılı kalması sorun olmaz adaptörün kablon dandik olmasın yeter
iOS 18.0.1’de sorun yok yüklenebilir
Hocam icloud üzerinden aylık ödeme ile yapay zekadan faydalanabilecek cihazlar diye bir söylenti var ne kadar doğru bilmiyorum ama. Açıkçası yapay zeka özellikleri de 2026 yılında bile kesin olarak görülmüyor Türkiye'de o neden ile iphone 17'ye kadar beklemeyi düşünüyorum.
-
Afedersiniz ama
‘Ölme eşeğim ölme’ :)
Samsung şuan anlık görüşme çevirici harçi hepsini kullandırıyor üyelik ücreti de almıyor ayrıca telefonlar daha ucuz..
Air drop,hey siri şunu ara,heysiri yarın şu saatte hatırlat bu üç özellik hariç iphone sevmiyorum politikaları resmen Türk halkını aşağılayıcı 👎🏻
teşekkürler hocam desteğin için.
Müsadenle seni bulmuşken bir kaç sorum daha var. :)
-Birinci olarak şöyle başlayayım, dh uygulamasından mesela senin bana yaptığın altının bildirimi gelmedi. Bildirim ayarlarından baktım ama bişey çıkaramadım. Bir hata göremedim appte sıkıntı mı var acaba?(forum bildirimleri gelmiyor) (edit şuan başka bir mesajıma yapılan alıntıya bildirim geldi
)
-Yıllarca 8 kullandım, touch id ye alıştığım için bu face id zor geliyor bana. Kısacası bu face id yi etkili olarak nasıl kullanabilirim. örneğin ekran kilidini açmaya çalışıyorum bazen açılıyor bazen açamayıp şifre soruyor :)
-Yine bazı bildirimler konusunda sıkıntı yaşıyorum. Örnek whatsapp gruplarından gelen mesajlar birleştiriliyor , ben mümkünse tek tek görmek istiyorum , ve her bildirime ayrı ayrı ses gelsin istiyorum. Bunun ayarını bulamadım sadece 1 tane ses veriyor bu gruplar için :)
-Yine 8 kullanırken, touch id kullanarak, arka planda çalışan uygulamalara rahatlıkla ulaşıp bakabiliyordum burada bunu bulamadım :)
-Ayrıca bu dinamik ada denen şeyi tam çözemedim, sadece arama geldiğinde devreye giriyor burası tam olarak nedir :) ben bir bildirim paneli bişey sandım ama değilmiş :) ne işe yaradığını tam çözemedim :(
Sorularım biraz cahil seviyesi olabilir kusura bakmayın lütfen. tekrar teşekkürler :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingHigh -- 9 Ekim 2024; 14:12:26 >
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın kaçlık olanından aldınız ne kadara geldi acaba?
-
düz ip15 128 , en uygun hepsiburadada var 52500 liraya denk geldi hocam.
-
yeni olduğum için burayı biraz fazla meşgul ediyorum kusura bakmayın.
şarj ederken iyileştirilmiş pil şarjı yaptım. bunun yuzde 80 olunca durup ona göre ayar vermesi gerekmiyor muydu? yapmıyor bunu.
telefonu gece yatarken sarja koyup sabah alma gibi bir tarzım var hep bunu yaparım. bu olay benim için çok iyi olur diye düşünüyorum.
Ama olmadı sizce neden olur?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X