< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU] (173. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Maalesef genel sorunmus, o yesil nokta
hadi o neyse isiklarin suzme olmasi canimi skiyor benim de, kameradaki cam filmden mi acaba diyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Işık kaynağını karşınıza aldığınız zaman lens flare dediğimiz şey ortaya çıkar. Bu gayet doğaldır. Işığı çapraza veya arkanıza almanız gerekli lensin parlama yapmaması için. Bu pahalı kemaralarda bile böyledir. Dert edecek bir durum yok bence. Işık hüzmeleri için lensin temiz olup olmadığını kontrol edin. Ben gözlük bezi kullanıyorum temizlemek için haftada bir. Biraz ıslak mendil üstünden de gözlük bezi ile geçiyorum tertemiz oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Depar Atan Uruk Hai -- 15 Ekim 2024; 8:29:35 >
Bence 15 bu piyasada en ideal cihaz f/p anlamında apple ekosisteminde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türk Telekom mu kullanıyorsunuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
lk defa kullandığım iphone serisi bu kadar hızlı pili düştü.Normalde 1 sene sonunda %1-2 düşerdi.
iphone 15 bir sene sonunda %95 geldi.Hiç yazılım güncellemedim telefonu aldığımdan beri.Oyun oynamam. İlginç.
sırf bu durumdan dolayı istemeyerek de olsa 18.0.1 güncelledim.
-
Yaşıyorum...
-
Toz olabilir...
-
Nasıl çözeceğiz hocam bunu sorun cihaz mi yoksa whatsapp mı fikrin var mı
Sanmıyorum hocam tozluk olsa sürekli olur sanki
Şuan tekrar denedim güneş ışığı altında çektiğim nerdeyse her fotoğrafta bu yeşil ışık çıkıyor . Durumun ne olduğunu bilemediğim için can sıkıyor maalesef ☹️
hayır şu an vodafone kullanıyorum, bundan önce turkcell'deydim onda da aynı şekildeydi.
-
-
O olay lens flare diye geçiyor ve tüm iPhone modellerinde var kafaya takılacak bir durum değil.
-
-
Büyük ihtimalle yazılımsaldır. IOS 18 berbat bir çıkış yaptı baya bug vardı en son o yüzden ben güncelleme yapmıyorum şahsen.
Bence daha şık duruyor.
bu olayın adı lens flare imiş bir arkadaş yazmış.
biraz nette arattım , photoshop adobe vs uygulamalarda falan sırf bu iş için özel efektler varmış şaşırdım baya :)
bu arada, ben kamera ayarlarına falan çok hakim değilim, yani biraz deneme yanılma biraz rastgele çekiyorum.
Sizce çektiğim resimler nasıl hocam?
Varsa şu şu ayarı aç şunu yap, bunu yapma vs diyebileceğiniz öneriler varsa dinlemek isterim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X