< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU] (175. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İşin ilginci hiç güncelleme yapmadım aldığımdan beri. Yapsam anlayacam ondan diye ama iOS 17.0'da hala. Bataryayı da hep 30-80 arası kullandım. Çok saçma bir şey bu kadar düşmesi. Devir sayınız kaç sizin?
-
ip 15 kullanan arkadaşlar, ortalama ekran süreniz ne şekilde acaba?
-
ben iPhone 15’i tam 1 yıl kullandım, çoğunlukla full şarj ettim ama neredeyse hiç 20’nin altına düşürmeden şarja taktım bütün güncellemeleri geldiği gibi yaptım en son iOS 18’de 16 Pro ile takasladım. tüm sene boyunca pil sağlığı %100 kaldı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3950 liraya Apple Türkiye bataryayı değiştiriyor. Kendinizi çok üzmeyin. 1000 şarj döngüsü dolmadan %80 altına düşerse de ücretsiz değişim yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanky -- 21 Ekim 2024; 11:11:8 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şarj döngüsü 252 pil sağlığı 90...
Böyle giderse 500 döngüde %80, 1000 döngüde %60 sağlık kalacak...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß@R!$ -- 21 Ekim 2024; 11:18:45 > -
İyi günler arkadaslar düz 15 modeli alınır mı ekşi sözlüğe baktım çok giydirmişler gibi özellikle batarya ve ısınma konusunda . ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bataryası gayet iyi normal şartlarda ısınması da yok ama şarjdayken ısınıyor. ekşideki gerzeklere bakma temmuzun ortasında telefon ısınıyor diye ağlamışlar hep
Hocam peki 42 bine 15 128 GB alınır mı 20 aya yakın garantisi var ek olarak şarj başlığıda mevcut temiz cihaz, pili 99 ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exodus33 -- 21 Ekim 2024; 13:34:13 >
329 devir sayısı , ben pile takılmıyorum zaten değiştir em telefonu da sadece kısa sürede bu duruma gelmesi yine bi oyunlar dönüyor dedirtiyor, ben birde akşamüstü kablosuz şarjla şarj ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmix -- 21 Ekim 2024; 13:39:39 >
42 bine iPhone 15 128 GB alınır mı ? ortalama 19_20 ay garantisi var kozmetik olarak sıkıntısı yok. Pil sağlığı 99 ekstra şarj adaptörü ile beraber ?
alınır
15'in bazı serilerinden midir yoksa şansızlık mıdır bilmiyorum ancak pil sağlığı konusunda var böyle durum. mesela benim de daha 50 döngülerde yüzde 98'e düşmüştü. şimdi 127 döngüde yüzde 97'de. üstelik ne oyun oynarım ne telefonu yorarak kullanan biriyim. örneğin bazı kullancılarda da şarj dögüsü 200'ün üstünde olmasına rağmen pil sağlığı hala %100. apple'ın aynı modellerde farklı pil sağlığı göstergesindeki bu dengesizlik elbette normal bir durum değil.
eğer 16 serisi geçmeye değer ve cazip fiyatlı bir şey olsaydı telefonu değiştirecektim bu sorundan dolayı ancak el mahkum kulanıyoruz şu an böyle.
-
alınır ancak biraz pil sağlığı konusunda şanslı olmanız lazım. çünkü bazı serilerinde pil sağlığı dengesizce ilerliyor. ısınma konusu da instagram kullanırken ateş gibi oluyordu ancak instagram'ın kendi güncellemesi sonrası biraz hafifledi. o da uygulama kaynaklı. onun haricinde şarjdayken zaten her telefon ısınıyor, bu da normal bir durum. onun haricinde 120 hz ekran kıstasınız yoksa gayet alınır.
-
Fiyat iyi alınır. Geçen hafta arkadaşın 15 i telefoncuya 45 bine verdik. Cihazda sorun yoksa kaçırma derim.
Hangi telefoncu 40 binden yukarı demediler bana
-
Herkese iyi günler eski 14 promaxi yedekleyip satmıştım şimdi yeni 15 i kurduğum zaman iCloud da yedekleme gözükmüyor diyor sebep ne olabilir ? Hesabımı girincede uygulamalar haric fotoğraf vs hepsi geliyor sebebi ne olabilir acaba ? Birde onun öncesinde eski telefonun tuş kilidini sordu onu bilmiyordum yaklaşık 1.6 GB lık veriyi sıfırladım ( egzersiz vs ) ondan olabilir mi ?
Telefona arama geldiği vakit her zaman olmasa da ara ara çağrıya yanıt veremiyorum, dokunmatik çalışmıyor. Bugün hatta telefon dondu, baya baya kastı böyle kendine falan gelemedi. İos 17 kullanıyorum hala. Bazı şeylerden memnum değilim gerçekten. İphone 15 benim için hayal kırıklığı oldu.
-
Aynı şey benim de başıma geldi. 1-2 ay önceye kadar pil 100 gözüküyorken ortalama 1 ay içerisinde %95 düştü pil. Aldığımdan bu yana hiç güncelleme yapmadım. Ne değişti bir anda anlamış değilim. Telefon 15 plus
Malum ülkenin elektronik aletlere yönelik saldırılarından sonra acaba bilerek mi yapıyorlar diye düşünmeye başladım. Yoksa gerçekten başka bir mantıklı açıklamasını yapmak çok zor...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X