Şimdi Ara

Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU] (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ugur025 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.807
Cevap
158
Favori
214.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benimde aynisi oluyordu ios 18 e gectikten sonrada devam etti daha sonra 18.0.1 e gecince sorun duzeldi simdilik

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt

ona gelene kadar zaten vardı bu. apple 2017'de telefonlara uzaktan müdahele ederek bilerek planlı eskitme yaptığını itiraf etmişti. huawei'i ambargoyla piyasadan sildiler, rekabet olmayınca her türlü skandalı arka planda yapma yolları açıldı. amerikalı dava açar kazanır ama bizler el mahkum kullanmaya devam ederiz böyle...

Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU]
    Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU]www.hurriyet.com.tr
    Apple iPhone'ları yavaşlattığını itiraf etti, kullanıcılar dava açıyor!
    https://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/apple-iphonelari-yavaslattigini-itiraf-etti-kullanicilar-dava-aciyor-40688430
  • güncelleme yapmayarak cihaza iyilik ettiğini sananlar var halâ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny lenn

ona gelene kadar zaten vardı bu. apple 2017'de telefonlara uzaktan müdahele ederek bilerek planlı eskitme yaptığını itiraf etmişti. huawei'i ambargoyla piyasadan sildiler, rekabet olmayınca her türlü skandalı arka planda yapma yolları açıldı. amerikalı dava açar kazanır ama bizler el mahkum kullanmaya devam ederiz böyle...

www.hurriyet.com.tr
    Apple iPhone'ları yavaşlattığını itiraf etti, kullanıcılar dava açıyor!
    https://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/apple-iphonelari-yavaslattigini-itiraf-etti-kullanicilar-dava-aciyor-40688430
    Bu olay 8 ve X ( iki cihaz da buna dahil) ten sonra kalktı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ben o kadar iyimser değilim.

• pilin uzun süre 100 kalıp sonra düşmeye başlamasının planlı eskitme ile ilgisi yok sebebi kaç kez açıklandı takip etmezseniz sadece bir sorun yaşadığınızda yazıp sonra çıkarsanız neyin ne olduğunu bilmezsiniz

• telefonu 1 yıldır yüzde 100'den aşağı düşmediği için sorun yaşamamış olanlar, daha az döngüde sorun yaşayanlara bak öyle değil diye bilmişlik yapması ve apple'ı her olayda sanki çalışanıymış gibi töhmet altında bırakmamak için kırk takla atmasına gerek yok. turkcell'in su gibi interneti gitmesi gerçeğinde olduğu gibi apple'ın da telefonları üzerindeki dengesiz sonuç dağılımı mevcut. o yüzden birilerinin kendi yaşamadığı sorunlar üzerinden bir halt bildiğini sanıp karşıya laf yetiştirmesine hiç gerek yok...

• Pil olayı gerçekten sıkıntı. Tamam pil sağlığı konusunda çok takıntılı olunmaması gerektiğine katılıyorum. Pil değiştirilip devam edilir ancak fiyatları zirve olan bir markanın telefonunu alıp bu kadar kısa sürede neden pil değiştirmeyi düşünelim? 292 döngü pil sağlığı %91.

• Ayarlarda gözüken pil sağlığına fazla itimat etmeyin. Fiziksel olarak bir ölçüm değil, arkasında nasıl bir algoritma var, ne kadar doğru tartışılır.

• Pil olayı çok kafaya takılıyor ama gariptir ben hiç dikkat etmem pili şarj ederken telefona da bakarım yüzde 100 ee yaparım vs. Ama pil sağlığı hiçte düşmedi ama bakıyorum adam herşeye dikkat ediyor 100 döngüde pili 98 e düşüyor. Farklı üreticilerden pil tedariki yapıldığı için kalitede değişiyor demekki. Yani bir standart olduğunu düşünmüyorum.

• Mazzho kullanıcısına yanıt

250 civarında döngüde birden 97 den 89 a düştü. Döngü 365 şuan halen 89 da. Herhalde yine birden düşecek.

• Selam dostlar,
    Hanım’ın telefonu yenileyeceğim. 5-6 senelik kullanıcısı olduğu 12 pro dan geçiş yapacak. 15 mı 15 pro mu almalıyım sizce? Arada 20k fark var anladığım kadarıyla. Oyun oynamıyor sadece sosyal medya ve fotoğraf video çekimi yapıyor. 15 pro almak, arada ki fiyat farkını ödemek çok gerekli mi sizce?

• Black Hawk. kullanıcısına yanıt
    Hocam bence 15 alın geçin

• Black Hawk. kullanıcısına yanıt

15 yeterli 20 binlik fark yok. eşiniz kullanacak bayanlar 60 hz 120 hz olayını anlamazlar 15 alın geçin aradaki farkla ipad bile alınır

• Dogecoin kullanıcısına yanıt
    Kaç aylık cihaz

• Değerli yorumunuz için teşekkürler arkadaşlar. 15 alıyorum.

• Exodus33 kullanıcısına yanıt

Aralık 2023

• ysnozcn24 kullanıcısına yanıt

Hocam kesinlikle katılıyorum size. Yaptıkları o kadar saçma ki... Google pixel 9 pro'yu bekliyorum şahsen çıktığı gibi iphone maceramı bitireceğim. Son 4 senedir çıkarttıkları telefonlar ile beni uzaklaştırdılar yavaş yavaş ki bu zamana kadar iphone 4, 5s, 6s, xr, 12, 13 ve 15 kullanmış, 12 senelik iphone kullanıcısıyım.

Samsung 3 sene önce çıkmış telefonuna bile AI getirirken, bunlar 1 sene önce çıkmış ve daha 1 ay öncesine kadar en güncel modeli olan iphone 15'e AI getirmediler gerçekten şaka gibi.

Ayrıca rakipleri de artık gerçekten güçlendi. Adamlar 3'e katlanan telefon yapıyorlar bunlar inovasyon diye deklanşör tuşu koyuyorlar telefona. Iphone 11'den beri dişe değmeyecek şeyleri değiştirip değiştirip yeni diye önümüze sunuyorlar.

• Belkinin power banki var. Tek usb c in out var. Telefon şarj olduktan sonra koca yürekli iPhone geri powerbanki şarj ediyor bunun bir çözümü var mı?

• elimde bir vesikalık fotoğraf mevut bilgisayara aktarmak için resmini çekmeye çalıştım. şu şekilde bir şey oldu. ayarları falan kurcaladım ama çözüm bulamadım.

odaklanma ile ilgili bir problem var gibi görünüyor.

elimde daha eski bir samsung cihaz vardı , daha güzel oldu onla hallettim .

sizce bir ayar hatası mı var yoksa kamerada bir sıkıntı mı var acaba? sizce bu normal midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingHigh -- 28 Ekim 2024; 13:27:58 >

• 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.