Şimdi Ara

Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU] (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.819
Cevap
156
Favori
215.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3uTools duymamıştım öyle de bakayım teşekkürler. Ios sürüm değişikliğini yapabileceğimi sanmıyorum 18 kalır bende 🙈

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazar89 Y kullanıcısına yanıt
    Emin ol çok kolay. Cihazı bağlıyken DFU moda alacaksın. Alırken de 3uTools kapalı olsun. Sonrasında yazılımı indirip kuruyorsun hiçbir zorluğu yok. Pil sağlığı için özel bir şeye gerek yok. 3uTools kurup cihazı bağladığında program kendisi hesaplıyor zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar eski iphonedan yenisine, iki telefonu da elimde bulundurma imkanım yoksa en kayıpsız nasıl geçiş yapabilirim ?

• Lawagolem kullanıcısına yanıt

Bu bilgiyi ben de arıyorum takas programına versem iki telefonun da bir süre elimde olması lazım Hepsiburada görevlisi beklemez muhtemelen Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU] 

• S A M C R O kullanıcısına yanıt

aynen işte nakit olarak para alayım seçeneğini seçsen telefonu daha sonra verebiliyorsun ama orda da +5000 takas desteği vermiyor. sanırım iclouddan oluyor. 1 aylık atıyorum 200gblık icloup paketi alıp telefonu yedekleyip sonra diğerine kurulum yapılabiliyor.

yalnız merak ettiğim birebir aktarma gibi direkt ana ekran düzenine kadar her şeyin aktarımı oluyor mu bu formülde ?

• kestirmeler konusunda deneyimli arkadaşlara soruyorum. mesela wifi kapat, hücreseli aç şeklinde bir kestirme yaptık, ana ekrana kısayolu koyduk. o kısayola tıklayınca, wifiyi kapatıp, hücreseli açıyor. aynı kısayola tekrar tıklayınca bu sefer de wifiyi açıp, hücreseli kapatsın. bu şekilde nasıl yapabiliriz. biliyorum ayrı bir kestirme kısayolu ile bunu halledebiliriz ama ben tek kestirme ile yapmak istiyorum.

• karakabus_ K kullanıcısına yanıt

Linkteki kestirme ile sağlayabilirsiniz hocam, sadece bir kereye mahsus kurgunuzu kurun. Yani wifi açık olsun hücresel kapalı olsun, sonra kestirmeyi çalıştırdıkça istediğiniz işlemi yapacaktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam bu kestirmeyi kendimde yapıyorum. benim dediğim gibi olmuyor sanırım.

• Andacbasarran A kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam. sizin bu kestirme de wifi hep açık olacak şekilde ayarlanıyor. benim istediğim kestirme kısayoluna basınca wifiyi açarken, hücreseli kapatsın. aynı kısayola bir daha basınca bu seferde tam tersini yapsın.

• Arkadaşlar merhaba çok kararsız kaldım TR garantili Samsung S24 Plus veya yurtdışı ,phone 15 pro almayı düşünüyorum. Yurtdışı kayıtsız iphone alsam hattımı takıp kullanmaya başlasam ne zaman kapanır cihazım? Kapanırsa geçici süre uzatma vs yapılabiliyor mu?

Kapandığında tekrar 1 ocakta yeniden kullanıma açılacak mı? Ne zaman alıp kullanmaya başlamak mantıklı olur yeni bir cihaz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    VoWiFi servisin açıksa otomasyon ile çözebilirsin. Ben uçak modunda kullanıyorum. Uçak modunu açtığımda Wi-Fi açılıyor. Kapattığımda Wi-Fi kapanıyor hücresel açılıyor. Pilden büyük tasarruf sağlıyor.
    Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU]

Hocam kusura bakmayın ayarını sadece aç olarak ayarlamışım wifiyi, şuan tekrar düzenledim, link aşağıda.

• Andacbasarran A kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam bende Apple Watch için Bluetooth açık olarak ekledim istediğim gibi oldu 👍

• Ekran seri numarasını nereden bulabilirim

• arkdaşlar iphone 15 için hizalama aparatlı ekrandan yemeyen yani siyah çerçevesi olmayan ekran koruyucu öneri olan var mı pahalı olmayanlardan?

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt
    BABİLDEN Apple iPhone 15 İle...
    amazon
    BABİLDEN Apple iPhone 15 İle Uyumlu Hizalama Aparatlı ve Takılırken Camın Altında Kesinlikle Toz Bırakmayan Darbelere Karşı Ekstra Güçlü Ekran Koruyucu Cam
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CS9T3B8W?ref=ppx_pop_mob_ap_share

ben şundan aldım geçen güzel ürün

• dmix kullanıcısına yanıt

ekran koruyucuda siyah çerçeve yok değil mi? öyle olunca az da olsa telefonun ekranından yiyor. malzeme kalitesi nasıl ve uygulaması kolay mı?

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt
    hayır yok , koruyucunun sınırı siyah çerçeveye kadar gidiyor ekrandan yemiyor kılıf için ise az bi boşluk kalıyorki kılıf takınca ekran koruyucuyu zorlayıp kaldırmadın diye ben ikinci kere aldım güzel ürün

• dmix kullanıcısına yanıt

teşekkürler, tamamdır bende bundan alayım o zaman, peki ekrana uygulama yaparken dikkat etmem gereken bir püf noktası var mı?

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.