Şimdi Ara

Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU] (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Chosen312 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
3.828
Cevap
157
Favori
215.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S24 ultra alarak 8 yıldır devam eden iPhone kullanımını sonlandırıp, aranızdan ayrılmış bulunmaktayım. Herhangi bir sorunuz olur ise dilim döndüğünce anlatmaya çalışırım. İyi forumlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlısı olsun. Neden böyle bir geçiş yaptınız?

İlk deneyimlerinizi özel olarak bana yazabilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: turklucky

Hocam hayırlısı olsun. Neden böyle bir geçiş yaptınız?
    Hocam belirtmek için aslında neden çok. Apple çok keskin bir şekilde 1 yaşında olan telefonuna dahi yapay zekayı vermedi. Düz 15 , 16 özelinde konuşursam 120hz , aod gibi basit özellikleri bile vermemesi bence kabul edilemez. Bunun yanı sıra Android tarafında iyi işlemcili telefonlarda eskisi gibi kastı kustu muhabbeti de biteli yıllar oldu. Tam aksine müzik dinlerken, aynı anda instagram reels videoları benim 15 plusım da ara ara tekliyordu. Yine müzik dinlerken ana ekrana dönüştüki dinamik ada animasyonu da ara ara kasıyordu. Bütün bu etkenler bir de S24u nun 16 pro max gibi yeni ve en tepe modellerden fiyat avantajından dolayı yönümü Androide kaydım. İlk izlenimlerim çok olumlu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hayırlı olsun hocam inşallah pişmanlık yaşamazsınız ucuz cihazlar değil androide geçip beğenmeyip geri dönüşler ciddi masraf çıkartıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Öncelikle hayırlı olsun.. iphone ve android cihazları incelediğimde kamera konusunda özellikle video konusunda iphone prolar tamamen çağ atlamış durumda onun haricinde dediklerinize katılıyorum.. android tarafında ise dediğiniz gibi yeni cihazların performansları oldukça iyi fakat video konusunda bir iphone değil.

Hayırlısı olsun, sebepler çok geçerli hocam. Ben de S23 Ultradan 15 pro Max geçtim. Eko sistemin uyumsuzluklarından dolayı. Uysa da performanslarından dolayı iPhone geçmiştim. Kulaklık app tv ve saat uyumu İOS ta daha uyumlu olduğu için. Ama Samsung android tarafında tek kullanılacak cihaz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turklucky -- 23 Eylül 2024; 12:3:25 >
  • turklucky kullanıcısına yanıt
    Uyumluluk ta maalesef İOS üstüne yok hocam

• İyi forumlar, bugün iphone 15 plus sipariş ettim. Ilk defa iphone kullanacağım. Batarya önemli olduğu için tercihimi plus modelden yana kullandım
    Samsung telefondan geçeceğim, whatsapp yedeğimi nasıl aktarabilirim acaba?

• karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    Düşünün hocam, yıllardır android kullanıyorum. Samsung S23 Ultra donanım anlamında çok iyi bir cihaz. Samsung touchwiz den sonra çok güzel bir yazılımla cihazı sunmuş. Samsung pro saat var. Samsung kulaklık var.

Ama hep bir eksiklik hep bir sıkıntı var yazılım olarak. Kulaklıklar yürüyüş yaparken konuşma kısmında çok kötü. Karşı taraf dediklerimi ya duyamıyor ya da anlamıyor.

Saat güzel donanım da bir sıkıntı yok. Ama yazılım hiç kullanıcı dostu değil. Geçişler yazım eksikleri, yok Türkçe sesli sistem için bir bir takla atıyorsunuz falan. Klavye için yok dili İngilizce yap onu şöyle yap falan.

Gerçekten yormuştu son zamanlar. Bu sebeple geçmiştim. İyi ki de geçmişim. Tabii benim beklentim uyumdu. Onu sağladım. Herkesin beklentisi farklı tabi.

• turklucky kullanıcısına yanıt

samsungların kameraları ve ses sistemi de hoşuma gitmiyor. iPhone kadar dengeli kalite bir kamera ve ses kalitesi sunamadığını kendim gördüm arkadaşımın S24U cihazını incelediğimde. işletim sistemi yazılım kalitesi tarafına girmiyorum bile ama bu kötü dediğim anlamına gelmesin bana hitap etmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 23 Eylül 2024; 16:17:27 >
  • Dr James Wilson kullanıcısına yanıt
    Pili harika 15 plus’ın şarjı unutuyorum

• düz iphone 15 ios 18 ota dan güncelledim sonrada telefonumu sıfırladım baştan kurdum yedek falan alıp yüklemedim çok standart kullanıcıyım banka uygulamaları falan, hep standardım vardır gece 12 yatar sabah 7 kalkarım telefonda wifi hücresel bluetooth her şey kapalı her zaman %3 düşerdi uyandığımda, ama güncellemeden sonra %6 civarında bir düşüş oluyor iki katı yani bu nasıl düzelir yapacak bir şey var mı? daha önce iphone 13 kullanırken de %3 düşerdi mesela??? fikri olan yazarsa sevinirim kullanırken tamamda her şey kapalı uyku modunda bu kadar düşmesi beni uyuz etti.

• AnılSat TPDIN A kullanıcısına yanıt
    10 saat kadar internetimi bilgisayarla iş gereği paylaşmam gerekti bu esnada 4 saat ekran süresi ve akşam da geldiğimde video sosyal medya derken %25’te şarja taktım. Telefon ağırsa da verdiği pil performansına kesinlikle değer.

• iPhone 15 ile bir yıl daha birlikteyiz. sonrasında da satmayacağım elimde tutacağım
    16 Pro’yu beğendim fakat pek bir esprisi yok 15 Pro’nun üzerine hafif bir cila çekilmiş versiyonu gibi oldu gelen bütün haberler 17 serisinde majör değişiklikler olacağı yönünde. kasa değişimi, ram artışı, hem ön hem ana kamera sensörü yenilenmesi vs..gibi.
    parası hazırdı artık onu dövize çevirip seneye 17 Pro falan alırım gerçekten para harcadığıma değmiş olur.
    ben 15 serisi sahiplerinin kesinlikle 16’ya geçmemeleri gerektiğini düşünüyorum.

• Samsung one ui arayüzü orta seviye modellerde bile gayet stabil çalışıyor düzenli güncelleme alıyor.Bir dönem hem ios hemde android'i aynı anda kullanıyordum bende apple da o esnekliği bulamıyordum android daha esnek bir işletim sistemi kişiselleştirme alanı geniş işlevsellik daha fazla apple ise daha premium hissettiriyor ancak buglar yok değil.

• Merhabalar,

Kasım 2023 ayından beri iphone 15 kullanıcısıyım.

Bunun yanı sıra apple watch,airpods ve ipad olarak birbirine entegre şekilde kullanıyorum.

Telefonda genellikle yaptığım tek şey sosyal medyaya girmek, oyun tarzı bir şey yapmıyorum. Kusur olarak belirtebileceğim özellik ise herkesin muzdarip olduğu konu 60hz.

16da da maalesef bu güncelleme gelmeyerek çok şaşırttı. Genel olarak işlemci harici bir fark yok zaten.

sizlere sormak istediğimiz bir kaç konu var.

Öncelikle iphone 15 kullanıcısı olarka şirket telefonum da iphone 12 pro max fakat 2 telefon kullanmak çok zor. çift hatlı olarak ip15 kullanabilirim ama şirket telefonuna gelen fotoğraflarla şahsiye gelen wp fotoğrafını ayırma özelliği var mı? Bunu bulamadım.

Ekstra olarak bazen s24 ultraya geçmek istiyorum fakat herşey apple olduğu için maalesef inanılmaz masraf olacağını düşündüğümden iptal ediyorum...

• arkadaşlar iphone 15 ios 18 kullananlar pil performansı ne alemde ios 18 güncelleyenler yorum yapa bilirler mi acaba?

Hocam ben de S23 Ultra ilk ciktiginda S23 Ultra'ya gecis yapmistim. Ilk izlenimlerin gercekten cok ama cok guzeldi, kamerasi, ekrani, kalem kolayligi gercekten iphone ile kiyaslanamayacak kadar iyi. Ben tabii icloud kullaniyorum, Apple Watch vardi hanima vermistim, macbook kullanyorum. Hani apple ekosisteminin bayagi icindeydim ve icloud benim icin gercekten onemliydi isimden dolayi. E ayni zamanda telefonda onemli belgelerim de oldugundan basina bir sey gelse yeni iphone alip kaldigim yerden devam edebilme kolayligi gibi seylerden dolayi biraz iphone kendini bagimli etti bana diyebiliirim. Bence Android'e alisik birisi icin S23/24 Ultra serisi mukemmel cihaz. Ama ben Android'de alisamadigimi fark ettim. Su vakte kadar windows phone dahil meego dahil butun cihazlari kullandim diyebilirim. Ama Android kullanirken uygulamalarda olan basit buglardan sonra cihazdan bir tik sogudum sonra sattim zaten simdi 16 pro max bakiyourm. O vakte kadar emektar 12 ile devam.

Hayirli olsun bu arada, umarim benim yasadigim buglar, problemler size denk gelmez. cunku gercekten harika bir cihaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.