Şimdi Ara

Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU] (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.823
Cevap
157
Favori
215.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vay be demek Nokia N9 kullandın. Ne Android ne iOS hala MeeGo seviyesinde değil. Arkasında durulsaydı bugün çok başka şeyler görüyor olurduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 27 Eylül 2024; 13:50:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Benim de en sevdiğim telefonların başında geliyor N9. 64GB versiyonu vardı bende. Terminal’den Debian bile çalıştırmıştım üzerinde.

keske hocam keske, inan N9 un, Lumia 950 nin verdigi keyfi ne s23 ultra verdi ne de herhangi bir iphone. Gercekten cagin cok cok otesinde bir cihazdi ve MeeGo linux tabanli oldugu icin port destegi, uygulama destegi arkasinda durulsa alir yururdu. Iptal ettiler onu da. Microsoft zaten hep yari yolda biraktigi icin Windows phone unutuldu gitti. Simdi kaldik Android'e IOS'a. Kotulemiyorum tabii ki ikisini de ama keske bu tekelden kurtulup farkli cesitler arasindan secebilsek.

• piyasa da n9 değil de n8 ler varken
    millet samsung e250, d900
    nokıa 5800 gibi telefonlar kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
    n8, n9 ; blackberry furyasına kadar güzeldi bizim ailede de vardı.
    sonra 6 plus larla iphone serüvenimiz başladı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: peymacun

Hocam ben de S23 Ultra ilk ciktiginda S23 Ultra'ya gecis yapmistim. Ilk izlenimlerin gercekten cok ama cok guzeldi, kamerasi, ekrani, kalem kolayligi gercekten iphone ile kiyaslanamayacak kadar iyi. Ben tabii icloud kullaniyorum, Apple Watch vardi hanima vermistim, macbook kullanyorum. Hani apple ekosisteminin bayagi icindeydim ve icloud benim icin gercekten onemliydi isimden dolayi. E ayni zamanda telefonda onemli belgelerim de oldugundan basina bir sey gelse yeni iphone alip kaldigim yerden devam edebilme kolayligi gibi seylerden dolayi biraz iphone kendini bagimli etti bana diyebiliirim. Bence Android'e alisik birisi icin S23/24 Ultra serisi mukemmel cihaz. Ama ben Android'de alisamadigimi fark ettim. Su vakte kadar windows phone dahil meego dahil butun cihazlari kullandim diyebilirim. Ama Android kullanirken uygulamalarda olan basit buglardan sonra cihazdan bir tik sogudum sonra sattim zaten simdi 16 pro max bakiyourm. O vakte kadar emektar 12 ile devam.

Hayirli olsun bu arada, umarim benim yasadigim buglar, problemler size denk gelmez. cunku gercekten harika bir cihaz.
    8 yıl sonrasında alışamam diyordum fakat gayet güzel anlaşıyoruz. Apple ın animasyonları çok iyidir fakat bu cihazda da animasyonlar vs gayet hoş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Eskisi gibi heyecan vermiyor teknoloji ya artik. Galaxy Ace ilk ciktiginda millet kafayi yemisti telefona bak diye. General Mobile furyasi vardi aksama kadar rom deniyorduk, romdan roma atlayip kendimizce tweakler yapiyorduk. Vallahi simdi donup bakasim yok rommus suymus buymus yillar oldu herhalde XDA'ya girmeyeli.

• Onun seviyesinde bir telefon yok. Hele bir canlı multitask ekranı vardı ki bugün Android'de ve iOS'ta hala benzeri yok. Uygulamayı açmadan multitask üzerinden uygulamanın o an ne yaptığını görebiliyordun.

• Iphone 15 bir sene olmadan pil sağlığı %89 günde 2 kez şarj etmek zorunda kalıyorum. Bu telefon için uygun fiyatlı dayanıklı bir powerbank arıyorum. Tavsiye edebileceğiniz marka model var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazar89 -- 28 Eylül 2024; 17:4:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazar89 Y kullanıcısına yanıt
    3uTools ile baktın mı? Benim için 14 Plus 2.5 ay sonra iki yaşında olacak. Normalde pil sağlığı %84’tü ama telefon yanlış ölçüyordu. 3uTools ile baktığımda %87 çıktı. Belki senin cihaz da yanlış ölçüyor olabilir. Kontrol et bak.

İkinci tavsiyem de iOS 17.7 hala açık ne yap et DFU temiz kurulum ile cihazı sıfırla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 28 Eylül 2024; 19:17:22 >
  • maşallah haftaya tam bir yıl olacak 🧿
    Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU]

• Şansına yüksek kapasiteli pil denk gelmiş anlaşılan. 3uTools ile baktın mı?

bakmadım hocam. yakında 16 Pro ile takaslayacağım.

• Hayırlısı olsun. Ben de düşündüm ama vazgeçtim.

çok bir esprisi yok zaten hocam öylesine geçeceğim

• Hocam bence 16P için acele etme

NoTechWazyoutube
    iPhone 16 Pro Overheating & Battery Drain #iphone16pro #iphone16 #iphone16probattery
    https://www.youtube.com/shorts/BIIEje9CD2k

Bu bir şey değil. Hemen her şeyinden şikayet yağıyor cihazın.

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

çok git gellerdeyim hocam bir yanım istiyor bir yanım gereksiz bir geçiş olacak diyorApple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU] 

geçen yıl ilk çıktıklarında 15 pro’lar da çok şikayet alıyordu güncellendikçe kaymak gibi oldu . 16 pro da rayına oturur kısa sürede bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 28 Eylül 2024; 21:0:40 >
  • Bunu 16Pm için rahatlıkla söylerim ama 16P bende ciddi soru işareti oluşturuyor gelen haberler. Yine de biraz bekleyip hareket edin. Acele etmeyi gerektirecek bir durum yok.

İlginç. Boyutları dışında aynı cihazlar. Bilmediğimiz bir fark mı var acaba?

memnun olan da var hocam ben genel bir kronik olduğunu sanmıyorum biraz daha bekleyecem bence 10 gün kadar

• antutu yaptım iOS 18’de performans kaybı olmamış gayet güzel
    Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 28 Eylül 2024; 23:7:18 >
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.