< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 27 Eylül 2024; 13:50:20 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 27 Eylül 2024; 13:50:20 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Onun seviyesinde bir telefon yok. Hele bir canlı multitask ekranı vardı ki bugün Android'de ve iOS'ta hala benzeri yok. Uygulamayı açmadan multitask üzerinden uygulamanın o an ne yaptığını görebiliyordun. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazar89 -- 28 Eylül 2024; 17:4:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 28 Eylül 2024; 19:17:22 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
bakmadım hocam. yakında 16 Pro ile takaslayacağım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
çok bir esprisi yok zaten hocam öylesine geçeceğim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
çok git gellerdeyim hocam bir yanım istiyor bir yanım gereksiz bir geçiş olacak diyor geçen yıl ilk çıktıklarında 15 pro’lar da çok şikayet alıyordu güncellendikçe kaymak gibi oldu . 16 pro da rayına oturur kısa sürede bence < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 28 Eylül 2024; 21:0:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
memnun olan da var hocam ben genel bir kronik olduğunu sanmıyorum biraz daha bekleyecem bence 10 gün kadar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |